Anne Ermens, Profiel Kleur, 2022
Anne Ermens werkt met jouw stem (o.a. zanglessen en workshops) en met haar stem (o.a. voice-over-werk). Daarnaast laat ze van zich horen in haar blogs, waar ze niet alleen schrijft over ondernemen, muziek en stem, maar over alles wat haar bezig houdt.
Cadeaus voor Kattenvrouwtjes, Photo by Jari Hytönen on Unsplash

5 Cadeaus voor Kattenvrouwtjes (en mannetjes)

Author picture

Anne Ermens werkt met jouw stem (o.a. zanglessen en workshops) en met haar stem (o.a. voice-over-werk). Daarnaast laat ze van zich horen in haar blogs, waar ze niet alleen schrijft over ondernemen, muziek en stem, maar over alles wat haar bezig houdt.

Sorry jongens. Komen er eindelijk cadeau-tips online (de vorige keer ging het niet door omdat ik in een poëtische bui was), zijn het cadeau-tips voor kattenliefhebbers! Maar ik moest wel. Er is zo enorm veel leuks te vinden!

Cadeaus voor Kattenvrouwtjes, Krattenkrabpaal, plaatje via Fonq1. Een originele krabpaal

Kijk dit dan! Geweldig toch? Een DJ-krabpaal ! En hij is er ook in de vorm van een laptop!

2. Sokken met foto van je eigen kat

Sokken met een foto van je kat. Dus niet zomaar een kat. Jouw eigen kat! Het is een van de foutste dingen die ik ooit heb gezien. Ik zag deze website via een advertentie op Instagram, maar misschien kan je het via de HEMA ook wel heel gemakkelijk – kuch en goedkoper – maken.

Ik moet wel bekennen, hoe tof ik het ook vind, ik weet niet of ik zoiets daadwerkelijk zou dragen. Ik heb het kattenvrouwtje in me toch nog niet helemaal geaccepteerd geloof ik.

Cadeaus voor Kattenvrouwtjes, Katopoly, plaatje via Bol3. Kat-Opoly

Monopoly, maar dan de katteneditie. In plaats van de gevangenis moet je naar het asiel en je verzamelt geen hotels, maar kattenbakken! Ik kwam er overigens achter dat er nog véél meer Monopoly-edities zijn, zo is er ook een Game-of Thrones-versie!

4. Een kattenboek

Dit is dus een beetje balen. Want er is een boek wat ik graag wil hebben, maar wat pas in Maart 2019 in de winkels ligt. En dat is dit boek, geïllustreerd door ‘mijn’ Agnes. Agnes is natuurlijk niet van mij, maar aangezien ze een van de zangeressen van Charmony is ben ik gewoon een beetje extra trots! Dus ik wilde het graag even onder de aandacht brengen.

Maar, voor deze Sinterklaas/Kerst heb je daar dus niet zoveel aan helaas. Gelukkig zijn er ook andere schattige kattenboeken, zoals ‘Catfulness‘, met allerlei wijze lessen van deze lieftallige viervoeters.

Bonustip

Cadeaus voor Kattenvrouwtjes, Voorbeeld CatshamingMijn oog viel bij bol.com ook nog op een ‘Catshaming Scheurkalender’. Een aangezien ‘shaming’ zo ongeveer het woord van het jaar lijkt te zijn wilde ik even kijken wat dat dan was.

Nou, een kalender met plaatjes zoals deze hier links. En hoewel iets in mij zegt dat ‘de katten misschien op energetisch niveau aanvoelen dat ze worden uitgelachen en daardoor hun ziel een beetje kapot gaat’ roept iets anders in mij vooral heel hard: “Hahahaha, dit wil ik hebben!”

5. En hier raakte ik eigenlijk gewoon een beetje van in paniek

Op de website kattengadgets.com is nog veel meer te vinden. Ik sluit ’em nu af, want ik krijg er hartkloppingen van. Niet omdat ik alles wil hebben, zeker niet. Ik neem me juist onmiddellijk voor om nooit, maar dan ook nooit, mijn hele huis vol met kattenspullen te stoppen. Muurstickers met katten, douchegordijnen met katten, telefoonhoesjes met katten… Ik ben er klaar mee.

Ik kan geen kat meer zien.

Nouja.

00003, Kroepoek, Juni 2018

Behalve deze dan natuurlijk.

Liefs,

Anne

P.S.

Mocht je voor de feestdagen plannen hebben voor Secret Santa, check dan eens ‘HappyGiftList.com’! Kan je ook meteen makkelijk een verlanglijstje maken.

Disclaimer: ik maak soms gebruik van affiliate links. Wanneer je op zo’n link klikt en iets bestelt krijg ik een beetje commissie, zonder dat jij er extra voor betaalt natuurlijk. Daarnaast ga ik sporadisch ook samenwerkingen aan. Soms staat daar een vergoeding tegenover en soms is het ook op vrijwillige basis. In alle gevallen geldt (haha ‘geldt’): geld is leuk, maar integriteit is leuker en je kan er dus altijd op rekenen dat ik 100% eerlijk ben. 

Meer Anne in je leven?!

Omdat je bijvoorbeeld (beter) wil leren zingen, een toffe workshop wil boeken of iemand nodig hebt die een voice-over voor je inspreekt? Bekijk dan mijn complete website!

Liever eerst weten wat andere mensen over me zeggen? Hier vind je meer dan 120 reviews!

Op de hoogte blijven van mijn verhalen, handige tips, exclusieve content en de laatste nieuwtjes over mijn – meestal – bruisende bestaan? Kan gewoon! Klik op de social media iconen hiernaast of meld je hier aan voor de ‘brieven van Anne’!

Reacties

Als je voor het eerst een reactie achterlaat, moet ik die handmatig goedkeuren. Dat doe ik meestal binnen 48 uur. Geen zorgen dus, je berichtje is niet verloren gegaan. 

Abonneer
Laat het weten als er
guest
4 Reacties
Oudste
Nieuwste
Inline feedbacks.
Bekijk alle reacties.
Margo
Margo
20 november 2018 07:03

Nu ben ik wel een beetje in de war… In dat gedicht stond dat je niks meer wilde geven maar volgens mij is dit stiekem toch wel een verlanglijstje!

marrie
marrie
2 december 2018 09:24

Bij de Lidl heb je een hele leuke kattenagenda met kattenstickers. .

Zoek op categorie:
Zoek op maand:

Afgelopen tijd schreef ik:

4
0
Ga naar de reacties!x