Workshop Top 2000 liedjes met Ukelele & Zang, 4 januari 2024 (beginners, eigen uke niet nodig)

✅ Geen eigen ukelele nodig

✅ Binnen 1 avond/middag begeleid je 5 kampvuurliedjes

✅ Ervaring, talent of voorbereiding is absoluut niet nodig

✅ Al 174 mensen gingen je voor

❌ Geen goed idee als je gehecht bent aan lange nagels

➡️ Karin zei: Anne maakt moeilijke dingen simpel en kan heel goed dingen grappig uitleggen. Een leuk uitje waarbij gezelligheid gegarandeerd is!”

58 incl. btw

Scroll omlaag voor meer info!

Uitgebreide info

Na het bestellen, krijg je meteen een factuur en een bevestiging van je deelname in je inbox. Je staat dan definitief op de lijst voor de workshop Top 2000 met Ukelele & Zang. Uiterlijk een week voor de genoemde datum stuur ik je de laatste details per mail.

De januari-dip? Daar heb jij geen last van.

Want waar de rest nu alweer worstelt met grijze dagen en het in de soep lopen van goede voornemens, heb jij de tijd van je leven. Zelfs nu de feestdagen voorbij zijn, is het bij jou nog dagelijks feest. Want jij bent het jaar goed, met een nieuwe hobby: muziek maken.

Oké. Ik kan je niet beloven dat het leren bespelen van een instrument nooit gepaard gaat met frustratie, maar geloof me: als je iets laagdrempeligs met muziek wil doen, dan is de ukelele je beste vriend.

Even praktisch over de workshop Top 2000 met Ukelele & Zang

  • Voor wie is het? Voor mensen van boven de 16 jaar. Er kunnen in totaal maximaal 8 mensen per workshop meedoen, zodat ik iedereen goed kan helpen. Oud, jong, man, vrouw, non-binair, iedereen is welkom. Als het thema je aanspreekt, zit je goed! (De workshop gaat door bij 4 aanmeldingen.)
  • Wat gaan we dan doen? Nou, Top 2000 liedjes zingen en spelen op de ukelele! Je leert wat basistechnieken van zowel het zingen als het spelen en daarmee kan je binnen 2,5 uur al minimaal 5 liedjes spelen.
  • Waar is het? In een zaaltje in het centrum van Breda.
  • Wanneer is het? Op zaterdag 4 januari, van 13.30 tot 16.00 uur.
  • Andere dingen die ik moet weten? Zeker! Komen ze:
    • Een eigen ukelele is niet nodig, er staat er gewoon eentje voor je klaar om te lenen.
    • Het is lastig ukelele spelen met enorm lange nagels, zorg dus dat ze – zeker van je linkerhand – kort zijn.
    • We spelen – helaas – geen Bohemian Rhapsody. Die is vrij pittig namelijk. Maar wie weet wat je over een jaar kan als je thuis door-oefent.
    • Al het materiaal van de workshop krijg je naderhand per mail toegestuurd. Niet alleen van de Top 2000 liedjes, maar ook van de workshops die ik geef in thema Kerstliedjes en Kinderliedjes.

Heb je meer info?

Dat kan! Bekijk dan deze pagina, daar leg ik je uitgebreid uit hoe zo’n workshop eruit ziet en wat je kan verwachten.

Organiseer je vaker een Ukeleleworkshop met Kampvuurliedjes?

Hier kan je zien of er nog data zijn waarvoor je nu meteen een kaartje kan bestellen. Zit daar niks tussen, schrijf je dan gerust vrijblijvend in op de wachtlijst, dan krijg je een mailtje als ik er weer eentje inplan.

Kampvuurliedjes op Ukelele leren spelen met je eigen gezelschap kan natuurlijk ook! Hier lees je meer.

Misschien ook interessant voor jou...