Anne Ermens, Profiel Kleur, 2022
Anne Ermens werkt met jouw stem (o.a. zanglessen en workshops) en met haar stem (o.a. voice-over-werk). Daarnaast laat ze van zich horen in haar blogs, waar ze niet alleen schrijft over ondernemen, muziek en stem, maar over alles wat haar bezig houdt.
Geheim, Photo by Matt Artz on Unsplash

Blogs met een Wachtwoord

Author picture

Anne Ermens werkt met jouw stem (o.a. zanglessen en workshops) en met haar stem (o.a. voice-over-werk). Daarnaast laat ze van zich horen in haar blogs, waar ze niet alleen schrijft over ondernemen, muziek en stem, maar over alles wat haar bezig houdt.

Daarnet heb ik voor het eerst een blog met een wachtwoord gepubliceerd. Dat heeft een simpele reden: bij sommige blogs wil ik controle houden over wie het kan lezen. Niet omdat het hele spannende informatie is (stel je voor, een blog over hoe ik bij de Maffia ben gegaan ofzo!) maar omdat ‘zelfs’ ik dingen heb die te kwetsbaar of persoonlijk voelen om zomaar online te gooien.

Wil je het wachtwoord hebben, stuur me dan gewoon een berichtje. Ken ik je niet persoonlijk, laat me dan even kort weten wie je bent, dat vind ik fijn.

Uiteraard hoop ik erop te kunnen vertrouwen dat je zowel het wachtwoord, als de content die ik deel, voor jezelf houdt, en deze niet verspreid via Whatsappgroepen, Facebookgroepen of op welke manier dan ook. Wil je moeder, vriend of buurman het ook graag lezen dan kan hij of zij me zelf benaderen.

Ik vind dit spannend, want weet dat dit een risico is. Dankjulliewel dat ik zulke fijne lezers heb dat ik het risico durf te nemen.

Liefs,

Anne

P.S.

Dit bericht lijkt heel zwaar en heftig, en hoewel ik het jammer vind dat ik toch niet écht ‘alles’ online durf te knallen denk ik ook: ‘Hoe vet! Blogs met een wachtwoord! Alsof mijn blog een soort exclusieve, chique, ondergrondse nachtclub is waar je niet zomaar naar binnen mag!’

Disclaimer: ik maak soms gebruik van affiliate links. Wanneer je op zo’n link klikt en iets bestelt krijg ik een beetje commissie, zonder dat jij er extra voor betaalt natuurlijk. Daarnaast ga ik sporadisch ook samenwerkingen aan. Soms staat daar een vergoeding tegenover en soms is het ook op vrijwillige basis. In alle gevallen geldt (haha ‘geldt’): geld is leuk, maar integriteit is leuker en je kan er dus altijd op rekenen dat ik 100% eerlijk ben. 

Meer Anne in je leven?!

Omdat je bijvoorbeeld (beter) wil leren zingen, een toffe workshop wil boeken of iemand nodig hebt die een voice-over voor je inspreekt? Bekijk dan mijn complete website!

Liever eerst weten wat andere mensen over me zeggen? Hier vind je meer dan 120 reviews!

Op de hoogte blijven van mijn verhalen, handige tips, exclusieve content en de laatste nieuwtjes over mijn – meestal – bruisende bestaan? Kan gewoon! Klik op de social media iconen hiernaast of meld je hier aan voor de ‘brieven van Anne’!

Reacties

Als je voor het eerst een reactie achterlaat, moet ik die handmatig goedkeuren. Dat doe ik meestal binnen 48 uur. Geen zorgen dus, je berichtje is niet verloren gegaan. 

Abonneer
Laat het weten als er
guest
5 Reacties
Oudste
Nieuwste
Inline feedbacks.
Bekijk alle reacties.
Marian Aertse
Marian Aertse
15 juli 2019 00:55

Hoi Anne ik vind het erg leuk om via je blog mee te beleven wat jou zoal bezig houdt. Als jij vindt dat dit ook de bedoeling is vind ik het leuk om je te blijven volgen. Gr Marian en veel succes bij alle nieuwe uitdagingen die op je pad komen.

Desirée
Desirée
20 juli 2019 19:41

Hoi Anne, ben fan van jouw blogs en wil graag de blogs met wachtwoord lezen. Wat jou bezig houdt , waar je mee worstelt en wat je fantastisch vindt . In de hoop dat ik je af en toe ergens mee kan helpen.

Desirée ( oppas in jullie kindertijd )

Karlijn
Karlijn
27 augustus 2019 13:09

Hoi Anne,
Ik lees je blogs met plezier en zou graag nog meer van je lezen! Zou ik het ww mogen?
Liefs FF 😉

Zoek op categorie:
Zoek op maand:

Afgelopen tijd schreef ik:

5
0
Ga naar de reacties!x