Anne Ermens, Profiel Kleur, 2022
Anne Ermens werkt met jouw stem (o.a. zanglessen en workshops) en met haar stem (o.a. voice-over-werk). Daarnaast laat ze van zich horen in haar blogs, waar ze niet alleen schrijft over ondernemen, muziek en stem, maar over alles wat haar bezig houdt.
Favorieten en Ontdekkingen, Augustus 2018

Favorieten & Ontdekkingen | Augustus 2018

Author picture

Anne Ermens werkt met jouw stem (o.a. zanglessen en workshops) en met haar stem (o.a. voice-over-werk). Daarnaast laat ze van zich horen in haar blogs, waar ze niet alleen schrijft over ondernemen, muziek en stem, maar over alles wat haar bezig houdt.

Ook in Augustus had ik Favorieten & Ontdekkingen. Maak je borst maar nat.

Favorieten

Plakkers

‘Maak je borst maar nat’ was meteen een enorm flauwe overgang naar mijn eerste favoriet. Een favoriet die ik overwoog achter te houden omdat het hier allemaal wel heel intiem wordt op mijn blog. Ik durf het niet als koptitel hierboven te zetten, maar het gaat niet om gewone plakkers. Het gaat om Tepel-Plakkers. Wat een woord. Wat een product ook.

Favorieten en Ontdekkingen, Augustus 2018, Tepelplakkers, Nipple Covers

Maar, ik móet ze wel noemen, want ze waren mijn grote favorieten deze zomer. Zomerse tops met blote ruggen, strapless jurken, ik kon alles aan zonder te hoeven piekeren over ‘hoe ik de bh weg moet werken’. En daarnaast, nooit meer dat eeuwige gesjor aan bandjes die van je schouders afglijden. Vrijheid, blijheid en dankzij de tepelplakkers kan het allemaal zónder dat mijn hele lichaam schreeuwt: “Kijk naar mijn borsten!”. 

Bedankt Friends voor het inspireren, en bedankt Primark, voor het uitbrengen van deze kwallerig-uitziende-lifesavers voor nog geen €5,-.

M&M’s Mint

Kan ik kort over zijn. Vet lekker en te koop bij de Jamin.

Ontdekkingen

‘Let it go, let it go’

Het meest wonderbaarlijke is gebeurd afgelopen maand. Ik had een soort gevoelige discussie. Toen bedacht ik, ‘misschien maak ik het groter dan het is’.

Ik vroeg: ‘Maak ik het groter dan het is?’

De ander stuurde terug: ‘Ik denk het wel.’

En dat was het! Ik liet het los! Eureka! Hallelujah! Wat een genot, voor de ander, voor mij, voor de wereld. Soms hoef je het echt niet moeilijker te maken dan dat het is.

Tamagotchi?
Favorieten en Ontdekkingen, Augustus 2018, Kroepoek en Furby
Kijk! Mijn Furby! Kroepoek was niet persé razend enthousiast helaas…

Mijn verjaardag wilde ik geheel in 90’s stijl vieren, en op het Nineties-Altaar ontbrak naast er nog iets naast mijn Furby, Ufolamp en SuperSlimey. Bij de Intertoys werd ik glazig aangekeken bij de vraag naar een Tamagotchi, de medewerkster WIST NIET WAT HET WAS! Toen ze me doorverwees naar haar oudere collega moest die me helaas teleurstellen: ze verkochten geen Tamagotchis. Gelukkig hadden ze wél een Magic Twisty. Conclusie: ik ben oud, maar nog niet écht stokoud.

Een Gamba krijg je met kop en staart

Ik dacht dat een Gamba een grote garnaal was die je zo in je mond kon stoppen. Niet dus. Ze kijken je aan. Je moet ze de nek omdraaien. De staart eraf pulken. En alsof dat nog niet erg genoeg is blijft er uiteindelijk dus ook nog maar heel erg weinig over om op te kunnen eten. #Fail.

(Karin, duizend maal dank dat je ze hebt opgegeten en ik jouw goddelijke meloen met ham kreeg.)

Spookjeschips bij de Xenos

Social Media geeft misschien niet altijd op een realistische manier weer hoe iemand is. Maar in mijn geval heb ik soms het idee dat het een enorm compleet beeld geeft. In ieder geval van mijn voorliefde voor ongezonde troep.  Zo werd ik een maand geleden door een oude vriend van 10 jaar geleden getagd in een bericht over ‘dat de pepernoten weer in de winkel liggen’. En niet veel later stuurde een oud soort-van-school-genootje me dat ze Spookjeschips had zien liggen bij de Xenos.

Heb je afgelopen jaren vakanties in Frankrijk doorgebracht dan ken je ze: Monster Munch. Chips in de vorm van spookjes, in een blauwe zak. De chips die ik at na het kanoën, bij het kampvuur, tijdens het bezoeken van watervallen en bij het voorbereiden van mijn act voor de Playbackshow. De chips die er voor zorgde dat ik al minstens naar 3 verschillende personen heb willen gillen “Nee! Ik bedoelde geen béren! Ik bedoelde spóókjes!” als ze dachten dat ik ‘Pombar’ bedoelde.

Nou. Die chips dus. Bij de Xenos!

Wat me verder bij is gebleven van Augustus 2018

(Wellicht minder interessant voor jullie, maar ik vind het leuk om er bij stil te staan.)

Aanraders in Arnhem, Anne & Max
Het goddelijke ontbijt-buffet bij Anne & Max in Arnhem

✦ Het spelen van een peutervoorstelling, en dat nog leuk vinden ook. ✦ Doodziek zijn en daarvan leren. ✦ Het vertellen dat ik een vakantievriendje had tegen een onbekende voorbijganger. ✦ Buiten plassen. ✦ Hardlopen terwijl Bløf me live toezong. ✦ Bemoeien met een relatie en daarbij voorbij gaan aan de Sociale Etiquette. ✦ Thuiskomen terwijl iemand voor me had gekookt. ✦

En nog meer…

✦ Rouwen om de zomervakantie en weer beginnen met werken ✦ De Heliumballon met ’30’ die me al weken dagelijks confronteert met mijn leeftijd. ✦ Mijn verjaardagsontbijt bij Anne & Max. ✦ Dat ik daar de man tegen kwam die niet meer met me durfde te daten. ✦ Repeteren voor een nieuw project. ✦ De dag in Rotterdam waar ik bijna in m’n broek plaste van het lachen met een oude collega. ✦ Onverwacht verdriet waar ik misschien later nog wat over deel. ✦   De dag fotoles bij mijn tante, waarbij weinig foto’s werden gemaakt maar er vooral veel werd gelachen en gekletst. (Overigens heb ik ook gewoon geen talent. En geen goed toestel. Maar vooral geen talent.) ✦

Waarom je je op September kan verheugen:

  • Iedereen is weer terug van vakantie!
  • Het Apple Event komt eraan.
  • En dus de updates van de Software ook (ook al had ik iOS 12 al).
  • Je kan weer lekker onder een deken slapen.
  • Hollands Next Topmodel gaat weer beginnen!
  • Niet persé leuk voor jullie, wel voor mij: mijn eerste nichtje wordt waarschijnlijk deze maand geboren!

Liefs,

Anne

Disclaimer: ik maak soms gebruik van affiliate links. Wanneer je op zo’n link klikt en iets bestelt krijg ik een beetje commissie, zonder dat jij er extra voor betaalt natuurlijk. Daarnaast ga ik sporadisch ook samenwerkingen aan. Soms staat daar een vergoeding tegenover en soms is het ook op vrijwillige basis. In alle gevallen geldt (haha ‘geldt’): geld is leuk, maar integriteit is leuker en je kan er dus altijd op rekenen dat ik 100% eerlijk ben. 

Meer Anne in je leven?!

Omdat je bijvoorbeeld (beter) wil leren zingen, een toffe workshop wil boeken of iemand nodig hebt die een voice-over voor je inspreekt? Bekijk dan mijn complete website!

Liever eerst weten wat andere mensen over me zeggen? Hier vind je meer dan 120 reviews!

Op de hoogte blijven van mijn verhalen, handige tips, exclusieve content en de laatste nieuwtjes over mijn – meestal – bruisende bestaan? Kan gewoon! Klik op de social media iconen hiernaast of meld je hier aan voor de ‘brieven van Anne’!

Reacties

Als je voor het eerst een reactie achterlaat, moet ik die handmatig goedkeuren. Dat doe ik meestal binnen 48 uur. Geen zorgen dus, je berichtje is niet verloren gegaan. 

Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste
Inline feedbacks.
Bekijk alle reacties.
Shirley
2 september 2018 22:20

Die plakkers lijken me heel handig, nooit aan gedacht eigenlijk. Misschien iets voor volgende zomer. Ben stiekem ook wel benieuwd naar het gezicht van mijn vriend als hij me daarmee ziet.

Zoek op categorie:
Zoek op maand:

Afgelopen tijd schreef ik:

1
0
Ga naar de reacties!x