Anne Ermens, Profiel Kleur, 2022
Anne Ermens leerde 2261 mensen (beter) 'van zich te laten horen' d.m.v. 🎤 zangles, stemcoaching en muziekworkshops. Ze is daarnaast ook zelf te horen als 🎙️Voice-Over en 🧜🏼‍♀️ Zingende Zeemeermin. In haar vrije tijd blogt ze over wat haar bezig houdt.
Favorieten en Ontdekkingen, Juli 2017

Favorieten & Ontdekkingen | Juli 2017

Author picture

Anne Ermens leerde 2261 mensen (beter) 'van zich te laten horen' d.m.v. 🎤 zangles, stemcoaching en muziekworkshops. Ze is daarnaast ook zelf te horen als 🎙️Voice-Over en 🧜🏼‍♀️ Zingende Zeemeermin. In haar vrije tijd blogt ze over wat haar bezig houdt.

Het werd tijd voor een tweede lijstje met mijn inzichten en ontdekkingen van afgelopen tijd! (De eerste lees je hier.)

Het Lijstje:

  • Soms ben ik chagrijnig en denk ik dat er een diepgaande, emotionele reden voor is. En dan blijkt uiteindelijk dat ik niet goed naar het weerbericht heb geluisterd en me gewoon te warm of koud heb gekleed.
  • Dat een veenmol niet lijkt op een gewone mol. Ik doe er geen plaatje bij, het is echt mega-ranzig. Google het maar.
  • Er zijn hele rare filmpjes op YouTube, waarin je allerlei affirmaties door elkaar hoort en dat zou moeten leiden tot een traject waarbij je onderbewustzijn gaat denken dat je net zo goed kan tuinieren als een Hobbit. (Inmiddels is ie weg van YouTube, jammer.)
  • Als een stoplicht groen is, betekent dat niet dat je voorrang hebt! Alleen als het een groene pijl is heb je dat, bij een groene bol niet! Hadden ze even bij rijles moeten vertellen. 10 jaar geleden. Gelukkig kwam ik daarachter voor het misging.
  • Er is een eetstoornis die Pica heet, en waarbij mensen oneetbare dingen eten. Zoals glas en plastig. Bizar toch?!
  • Er is ook een ‘iets’ (weet niet of het een stoornis is) waarbij mensen zich aangetrokken voelen tot voorwerpen. Er zelf iemand getrouwd met de Eiffeltoren om die reden! (Bron: het diepgaande tijdschrift Grazia lang geleden.)
  • Bij kangoeroes worden de babys al na 3 weken geboren, máár, hij groeit dan nog verder in de buidel, waar hij zelf naar toe klimt! En komt daar pas na minstens 6 maanden uit! Hoe ontzettend knap is dat?! Een mensenbaby zit 9 maanden in de buik, en kan niks als ie geboren wordt, en die kleine kangoeroe-baby weet na 3 weken al zelfstandig de weg te vinden naar z’n moeders buidel. Geweldig toch?!
  • Plakbh’s plakken niet als je bodylotion op hebt. Helaas kwam ik daar niet achter vóór het misging, en moest ik beteuterd mijn middelbare school-leerlingen vragen of ze misschien een topje over hadden. Dit om te voorkomen dat ik bij het halen van applaus na hun voorstellingen die dag een soort ‘special act’ zou zijn. (Ellen, als je dit ooit leest, ik dank je met heel mijn hart.)

Tot de volgende keer,

Liefs,

Anne

Disclaimer: ik maak soms gebruik van affiliate links. Wanneer je op zo’n link klikt en iets bestelt krijg ik een beetje commissie, zonder dat jij er extra voor betaalt natuurlijk. Daarnaast ga ik sporadisch ook samenwerkingen aan. Soms staat daar een vergoeding tegenover en soms is het ook op vrijwillige basis. In alle gevallen geldt (haha ‘geldt’): geld is leuk, maar integriteit is leuker en je kan er dus altijd op rekenen dat ik 100% eerlijk ben. 

Meer Anne in je leven?!

Omdat je bijvoorbeeld (beter) wil leren zingen of spreken, een toffe workshop wil boeken of iemand nodig hebt die een voice-over voor je inspreekt? Bekijk dan mijn complete website!

Op de hoogte blijven van mijn verhalen, handige tips, exclusieve content en de laatste nieuwtjes over mijn – meestal – bruisende bestaan? Kan gewoon! Klik op de iconen hiernaast of meld je hier aan voor de ‘brieven van Anne’!

+ Nieuw en GRATIS voor jou:

 

Reacties

Reageer je voor het eerst? Dan keur ik je bericht handmatig goed. Het kan dan 48 uur duren voordat je ’em hieronder ziet staan.

Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste
Inline feedbacks.
Bekijk alle reacties.
Ilse
Ilse
18 mei 2018 13:27

Die veenmol is echt akelig smerig hahaha

Zoek op categorie:
Zoek op maand:
1
0
Ga naar de reacties!x

Hooooi!

Ik ben in november aan het knutselen aan m’n site. Mocht iets ineens onleesbaar zijn omdat ik de kleuren nog niet goed heb gezet, mail me dan gerust je vragen via info@anne-ermens.com!

Houdoe en liefs!

Anne Ermens