Anne Ermens, Profiel Kleur, 2022
Anne Ermens werkt met jouw stem (o.a. zanglessen en workshops) en met haar stem (o.a. voice-over-werk). Daarnaast laat ze van zich horen in haar blogs, waar ze niet alleen schrijft over ondernemen, muziek en stem, maar over alles wat haar bezig houdt.
Certificaat MAF, Anne

Geslaagd!

Anne Ermens werkt met jouw stem (o.a. zanglessen en workshops) en met haar stem (o.a. voice-over-werk). Daarnaast laat ze van zich horen in haar blogs, waar ze niet alleen schrijft over ondernemen, muziek en stem, maar over alles wat haar bezig houdt.

Na een dikke week uitstellen moest het er toch van komen… Het script staat weer in de kast, de bladmuziek weer netjes achter de ‘R’ in de map, de toitoitoitjes in het plakboek, en… Het diploma ligt klaar om ingelijst te worden! Ik ben geslaagd! En hoewel ik natuurlijk mijn conservatorium-diploma al 2 jaar op zak heb, is dit diploma me minstens zoveel (oké, misschien nog wel meer) waard. Ik heb 2 heerlijke jaren achter de rug op de MusicAllFactory, met goede, deskundige en betrouwbare docenten, een heerlijke klas waar ik me echt op m’n gemak voelde, en als klap op de vuurpijl natuurlijk die supervette rol van Mrs. Danvers.

diploma-musicallfactory-2012

Mijn verwachtingen van dit vak, van dit soort opleidingen lagen hoog. Ik werd als kind zelfs gewaarschuwd dat het eigenlijk alleen nog maar tegen zou kunnen vallen. Wat ben ik blij dat ik na deze 2 jaren op de MAF oprecht kan zeggen: “Het was zelfs nog beter en mooier dan ik durfde te dromen”. (Zie je nou wel!!!)

Heel erg bedankt, mijn lieve klasje maar ook alle 1e,2e en 3e jaars, de docenten, niet alleen van de MAF, maar ook ‘van de overkant’.

Liefs,

Anne

Disclaimer: ik maak soms gebruik van affiliate links. Wanneer je op zo’n link klikt en iets bestelt krijg ik een beetje commissie, zonder dat jij er extra voor betaalt natuurlijk. Daarnaast ga ik sporadisch ook samenwerkingen aan. Soms staat daar een vergoeding tegenover en soms is het ook op vrijwillige basis. In alle gevallen geldt (haha ‘geldt’): geld is leuk, maar integriteit is leuker en je kan er dus altijd op rekenen dat ik 100% eerlijk ben. 

Meer Anne in je leven?!

Omdat je bijvoorbeeld (beter) wil leren zingen, een toffe workshop wil boeken of iemand nodig hebt die een voice-over voor je inspreekt? Bekijk dan mijn complete website!

Liever eerst weten wat andere mensen over me zeggen? Hier vind je meer dan 120 reviews!

Op de hoogte blijven van mijn verhalen, handige tips, exclusieve content en de laatste nieuwtjes over mijn – meestal – bruisende bestaan? Kan gewoon! Klik op de social media iconen hiernaast of meld je hier aan voor de ‘brieven van Anne’!

Reacties

Als je voor het eerst een reactie achterlaat, moet ik die handmatig goedkeuren. Dat doe ik meestal binnen 48 uur. Geen zorgen dus, je berichtje is niet verloren gegaan. 

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks.
Bekijk alle reacties.
Zoek op categorie:
Zoek op maand:

Afgelopen tijd schreef ik:

0
Ga naar de reacties!x