Anne Ermens, Profiel Kleur, 2022
Anne Ermens werkt met jouw stem (o.a. zanglessen en workshops) en met haar stem (o.a. voice-over-werk). Daarnaast laat ze van zich horen in haar blogs, waar ze niet alleen schrijft over ondernemen, muziek en stem, maar over alles wat haar bezig houdt.
Kamperen, Liefdesvedriet, Treurig bos

Het Verhaal van de Diva die ging Kamperen | Deel 3: En toen liep het anders…

Author picture

Anne Ermens werkt met jouw stem (o.a. zanglessen en workshops) en met haar stem (o.a. voice-over-werk). Daarnaast laat ze van zich horen in haar blogs, waar ze niet alleen schrijft over ondernemen, muziek en stem, maar over alles wat haar bezig houdt.

Wat vooraf ging

In deel 1 kon je lezen hoe mijn Vakantievriendje de avonturier in me losmaakte, in deel 2 las je hoe ik voor het eerst in jaren buiten plaste én hoe we afspraken in september een paar dagen te gaan kamperen met zijn busje.

Voorbereiden

Mijn geliefde acteerdocent A. zei op een dag tegen me dat ik een perfectionist was. Mijn oren stonden te klapperen. Ik dacht dat ik lui was, dat iedereen mij ook lui vond. Lui, chaotisch en rommelig. Ineens besef ik me dat A. gelijk had. Ik ben een perfectionist.

Of ik gedreven ben door angst of enthousiasme weet ik niet, maar ik ben vastbesloten de beste Kampeer-Compagnon ooit te worden. Met mijn grote vriend Google begin ik aan Het Overlevingsplan voor Vier Dagen Kamperen in een Busje voor Vrouwen, bestaande uit een aantal categorieën met bijbehorende Tips.

Ik neem tussendoor pauzes, want ik begin redelijk obsessief gedrag te vertonen. Dat besef ik me gelukkig wanneer ik me bijna in wil schrijven voor een 3-daagse cursus ‘Primitief Overleven’ en 4-daagse cursus ‘Basis Survival Training’ in Frankrijk.

Kamperen, Buiten Plassen

Eind Augustus

Heb ik een enorme verzameling aangelegd van producten, tips en andere dingen die ik nog verder uit wil werken. Zo overweeg ik een review over een plastuit te schrijven en wil ik de handigste kampeer-recepten delen. Maar, eerst wil ik dat mijn Vakantievriendje akkoord gaat met het plaatsen van mijn blogs over dit avontuur.

Hij leest ze en is enthousiast. Ik ben in mijn nopjes, en zie al helemaal voor me hoe ik mijn volgende blogs in de Franse zon zal gaan zitten schrijven.

Twee dagen later houdt het op.

Ik zie hoe zijn grijze busje van de parkeerplaats wegrijdt en hoop dat hij weer omkeert. Zoals dat hoort in een Feel-Good film. Dat gebeurt niet.

We zijn geen Vakantievriendje en vriendinnetje meer.

Niet alleen stort deze blog-serie in elkaar. Ook van mij blijft op dit moment vrij weinig over.

Einde?

Terwijl ik typ vraag ik me af hoe ik deze blogserie moet eindigen. Ik vraag me überhaupt af wat ik moet doen. Ergens voel ik de drang om toch op pad te gaan. In mijn eentje. Met een busje. Maar of dat nu komt doordat ik het echt wil, of omdat dat leuk zou zijn voor ‘het verhaal’, geen idee.

Mijn blog is nog nooit zo kort geweest. Toch besluit ik het hierbij te laten.  Het is geen mooi einde. Dat is het voor mij ook niet.

Liefs,

Anne

Disclaimer: ik maak soms gebruik van affiliate links. Wanneer je op zo’n link klikt en iets bestelt krijg ik een beetje commissie, zonder dat jij er extra voor betaalt natuurlijk. Daarnaast ga ik sporadisch ook samenwerkingen aan. Soms staat daar een vergoeding tegenover en soms is het ook op vrijwillige basis. In alle gevallen geldt (haha ‘geldt’): geld is leuk, maar integriteit is leuker en je kan er dus altijd op rekenen dat ik 100% eerlijk ben. 

Meer Anne in je leven?!

Omdat je bijvoorbeeld (beter) wil leren zingen, een toffe workshop wil boeken of iemand nodig hebt die een voice-over voor je inspreekt? Bekijk dan mijn complete website!

Liever eerst weten wat andere mensen over me zeggen? Hier vind je meer dan 120 reviews!

Op de hoogte blijven van mijn verhalen, handige tips, exclusieve content en de laatste nieuwtjes over mijn – meestal – bruisende bestaan? Kan gewoon! Klik op de social media iconen hiernaast of meld je hier aan voor de ‘brieven van Anne’!

Reacties

Als je voor het eerst een reactie achterlaat, moet ik die handmatig goedkeuren. Dat doe ik meestal binnen 48 uur. Geen zorgen dus, je berichtje is niet verloren gegaan. 

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks.
Bekijk alle reacties.
Zoek op categorie:
Zoek op maand:

Afgelopen tijd schreef ik:

0
Ga naar de reacties!x