Module 6. Ter afsluiting

Dat was ’em! ‘Afscheid nemen bestaat niet’, maar het is voor nu wel ‘Time to say Goodbye’. Spreid je vleugels, vlieg uit en neem je opgedane kennis en getrainde skills vooral mee om de wereld een beetje vrolijker te maken met je zelfgemaakte GIFjes.

Veel geluk en wie weet tot een volgende keer!

Houdoe en veel liefs,

Anne Ermens

P.S. 1

Als je nu denkt: ‘wat tof dat die Anne zelfstandig een online cursus uit de grond heeft gestampt, dat zou ik ook wel willen’, dan heb je geluk! Ik schreef een blog over hoe ik deze online cursus maakte én wat ik een eventuele volgende keer anders zou doen.

P.S. 2

Als je je GIFjes deelt, of bijvoorbeeld een Instagram-story maakt over deze cursus, vind ik het kei-leuk als je me erin noemt/tagt. Je kan me vinden:

P.S. 3

Je weet maar nooit, maar het kan natuurlijk dat je niet alleen enthousiast bent over de GIFjes, maar ook enthousiast bent over mij! In dat geval heb ik goed nieuws: er is namelijk nog ‘veel meer Anne’!

Aangezien ik zelf ook altijd wordt verrast door ‘wat ik allemaal bedenk’ – deze cursus in 2022, mijn activistische schilderij in 2021, m’n workshop ‘Zingen voor mensen die geen toon kunnen houden’ in 2020, het lied over mijn kat Kroepoek in 2019 – kan je voor de meest recente informatie het beste even rondneuzen op mijn website, www.anne-ermens.com.

P.S. 4

Vergeet niet om, als je de cursus hebt voltooid, nog even op het ‘krant-achtige’ icoontje in het grijze ‘profiel-vak’ van de online leeromgeving te klikken. Dan krijg je automatisch een certificaat van deze cursus. Leuk detail, toch?!

Abonneer
Laat het weten als er
guest
3 Reacties
Oudste
Nieuwste
Inline feedbacks.
Bekijk alle reacties.
Madeleine Boerma
Madeleine Boerma
11 augustus 2022 00:17

Super leuke cursus! Ik ga ermee aan de slag. Duurde even voor alles op “klaar” stond en de cursus omgeving me toestond een certificaat te laten maken 🙂 Toch leuk om te hebben. Dank je wel voor je goede uitleg, leuke voorbeelden.

Madeleine Boerma
Madeleine Boerma
17 augustus 2022 01:50
Antwoord aan  Anne Ermens

Met plezier! En ik ga je taggen als ik m’n eerste gifje heb gemaakt 😉 Even witte muur regelen want huis op z’n kop dus green screen niet handig want ook blond haar en herken dat probleem. Wel eens eerder bij de hand gehad. Geen blauwe doek nog. Ciao Madeleine

3
0
Ga naar de reacties!x