Anne Ermens, Profiel Kleur, 2022
Anne Ermens werkt met jouw stem (o.a. zanglessen en workshops) en met haar stem (o.a. voice-over-werk). Daarnaast laat ze van zich horen in haar blogs, waar ze niet alleen schrijft over ondernemen, muziek en stem, maar over alles wat haar bezig houdt.
Mijn eerste Vlog, Zeevrouwen de Musical, Week 31

Mijn eerste Vlog

Author picture

Anne Ermens werkt met jouw stem (o.a. zanglessen en workshops) en met haar stem (o.a. voice-over-werk). Daarnaast laat ze van zich horen in haar blogs, waar ze niet alleen schrijft over ondernemen, muziek en stem, maar over alles wat haar bezig houdt.

Dames en Heren, met grote trots en een vleugje ongemakkelijkheid presenteer ik U: mijn eerste vlog, waarin ik jullie de hele week mee laat gluren in mijn leven. Inclusief beeldmateriaal van de première van Zeevrouwen, de Musical, van mij als ik net wakker ben en van Kroepoek.

Tada, dit is ’em.
Nog wat dingen die ik kwijt wil over de Vlog:
  • Ik zeg Heel Vaak ‘uhm’. Zo vaak dat je, wanneer je een shotje drinkt elke keer als ik het zeg, in een coma in het ziekenhuis beland.
  • Uiteraard heb ik iedereen die in beeld is om toestemming gevraagd.
  • Mijn ouders zitten maar wat te plagen, geen zorgen, ik eet bijvoorbeeld echt wel groenten.
  • Het is ‘Dokkumer Nieuwe Zijlen’ en niet ‘Dokkumer Nieuwe Zijl’.

Al met al was het vloggen een leuke ervaring! Het editten voelde een beetje als knutselen en het was leuk te weten dat ik een herinnering zou hebben aan deze week.

Overigens, ik weet dat er over de grote influencers, YouTubers en bloggers wel eens lacherig wordt gedaan, omdat ze helemaal niet hard zouden werken en makkelijk geld zouden verdienen. Echter, door het zelf een weekje te doen ontdek je hoeveel werk er echt in gaat zitten. Het filmen zelf stelt niet zoveel voor, maar het uitzoeken van geschikt materiaal en het editten hiervan heeft me echt uren tijd gekost. Minstens een volledige werkdag.

Wat me tevens opviel was dat je snel de neiging hebt om ‘de kijker te manipuleren’. Zo overwoog ik een mooi shot te maken van mezelf, gitaar spelend in de tuin. Daar zou ik dan alleen het beeld van te gebruiken, want ik kan helemaal niet spelen. Het leek me er gewoon zo mooi uitzien.

Misschien is het mijn theaterachtergrond die ervoor zorgde dat ik ineens dacht als een regisseur, maar ik schrok daar echt van. Gelukkig betrapte ik mezelf er snel op en is de uiteindelijke vlog een 100% eerlijke weergave van mijn week. (Hoewel ik niet heb gefilmd hoe ik dinsdagochtend zwetend en puffend op de badkamervloer lag met een soort voedselvergiftiging. Dat leek me een beetje too much information voor een eerste vlog.)

Hopelijk vonden jullie het leuk om een week mee te kijken, ik hoor graag wat jullie ervan vonden!

Liefs,

Anne

Disclaimer: ik maak soms gebruik van affiliate links. Wanneer je op zo’n link klikt en iets bestelt krijg ik een beetje commissie, zonder dat jij er extra voor betaalt natuurlijk. Daarnaast ga ik sporadisch ook samenwerkingen aan. Soms staat daar een vergoeding tegenover en soms is het ook op vrijwillige basis. In alle gevallen geldt (haha ‘geldt’): geld is leuk, maar integriteit is leuker en je kan er dus altijd op rekenen dat ik 100% eerlijk ben. 

Meer Anne in je leven?!

Omdat je bijvoorbeeld (beter) wil leren zingen, een toffe workshop wil boeken of iemand nodig hebt die een voice-over voor je inspreekt? Bekijk dan mijn complete website!

Liever eerst weten wat andere mensen over me zeggen? Hier vind je meer dan 120 reviews!

Op de hoogte blijven van mijn verhalen, handige tips, exclusieve content en de laatste nieuwtjes over mijn – meestal – bruisende bestaan? Kan gewoon! Klik op de social media iconen hiernaast of meld je hier aan voor de ‘brieven van Anne’!

Reacties

Als je voor het eerst een reactie achterlaat, moet ik die handmatig goedkeuren. Dat doe ik meestal binnen 48 uur. Geen zorgen dus, je berichtje is niet verloren gegaan. 

Abonneer
Laat het weten als er
guest
5 Reacties
Oudste
Nieuwste
Inline feedbacks.
Bekijk alle reacties.
Audrey
7 augustus 2019 12:06

Heel leuk om te zien! Je ziet dat je inderdaad bezig bent met een acteurs- en regisseursblik. Voor een eerste vlog vind ik het namelijk echt al behoorlijk professioneel, leuk 🙂 Enne, met je ouders in de caravan was toch wel mijn favoriete onderdeel!

Joke
Joke
7 augustus 2019 21:21

Hoi Anne, leuk hoor ik heb met plezier gekeken en ik ben idd ook erg benieuwd of dit echt de eerste en laatste vlog is. Maar deze was en is in ieder geval mooi.

Zoek op categorie:
Zoek op maand:

Afgelopen tijd schreef ik:

5
0
Ga naar de reacties!x