Anne Ermens, Profiel Kleur, 2022
Anne Ermens werkt met jouw stem (o.a. zangles en workshops) en met haar stem (o.a. voice-over-werk en optredens) . Daarnaast laat ze van zich horen in haar blogs, waar ze niet alleen schrijft over ondernemen, muziek en stem, maar over alles wat haar bezig houdt.
Workshop Ukelele & Zang

Nieuw: Workshop Ukelele & Zang (#SDVZP)

Anne Ermens werkt met jouw stem (o.a. zangles en workshops) en met haar stem (o.a. voice-over-werk en optredens) . Daarnaast laat ze van zich horen in haar blogs, waar ze niet alleen schrijft over ondernemen, muziek en stem, maar over alles wat haar bezig houdt.

Ik heb weer wat nieuws! Binnenkort geef ik de eerste Workshop Ukelele & Zang. Een hele middag met een klein clubje, waarin ik je de basis leer van het ukelele spelen en er ook nog voor zorg dat je, terwijl je speelt, kan (blijven) zingen. Zodat je deze zomer de blits (is dat een woord?) kan maken bij het kampvuur op de camping. Of zodat je die YouTube video’s met kinderliedjes eens uit kan zetten, en gewoon zelf samen met je kinderen muziek kan maken. Of zodat je deze winter je partner kan verrassen met een liefdeslied terwijl je voor de open haard zit.

Ik kan nog wel even door met voorbeelden bedenken, de mogelijkheden zijn eindeloos namelijk. De ukelele is niet alleen goedkoop en makkelijk mee te nemen, het is – in mijn ogen – ook het meest toegankelijke instrument wat er bestaat.

Alle praktische info over de eerste Workshop Ukelele & Zang 

 • Wanneer: op zaterdag 30 april, van 15.00 tot 17.00
 • Waar: in Breda, ik heb een zaaltje gehuurd aan de Odilia van Salmstraat
 • Voor wie: voor mensen boven de 18 die er stiekem van dromen om zichzelf een beetje te kunnen begeleiden op een ukelele terwijl ze zingen
 • Wat gaat er gebeuren: we gaan ukelele spelen en zingen! Je leert wat basistechnieken van zowel het zingen als het spelen en ik zorg ervoor dat je binnen 2 uur minimaal 5 liedjes kan spelen.
 • Goed om te weten: 
  • Als je al ervaring hebt met ukelele, dan is deze workshop niet zo geschikt voor jou, ik richt me echt op de basis.
  • Dit is de pilot, oftewel; de ‘uit-probeer-keer’. De prijs is daarom lekker laag. Op die manier voorkom ik dat ik de lat voor mezelf te hoog leg en zowel deelnemers als ik van mij verwachten dat het een perfecte workshop zal zijn.
  • Heb je lange acrylnagels aan je linkerhand, dan vrees ik dat deze workshop geen succes is; lange nagels spelen gewoon niet zo handig.
  • Je hoeft geen eigen ukelele te hebben, ik zorg dat er voor iedere deelnemer een gestemde ukelele klaar staat om te gebruiken. (Je mag ’em niet houden overigens, maar word je verliefd op de ukelele die je leent, dan mag je ’em eventueel ter plekke bij me kopen.)

Of ik de workshop vaker ga geven…

Ja, dat is voor jou een vraag en voor mij een… Ook een vraag eigenlijk. Zoals gezegd: dit is de pilot en dus zowel voor deelnemers als voor mij een manier om het eens te proberen. Is het tof (en daar ga ik eigenlijk wel vanuit) dan bestel ik er natuurlijk nog 10 ukelele’s bij zodat ik de workshop ukelele & zang vaker en voor grotere groepen kan aanbieden. Is het tof (waar ik wel vanuit ga) dan bestel ik er meteen nog 10 ukelele’s bij zodat ik de workshop ukelele & zang vaker en voor grotere groepen kan aanbieden.

Mailtje krijgen als-ie weer in de planning staat? Schrijf je dan vrijblijvend in op de wachtlijst, of hou mijn nieuwsbrief in de gaten!

Liefs,

Anne

Deze blog is getagd met #SDVZP, dat betekent Schaamteloze Dikke Vette Zelf-Promotie. Het is namelijk niet echt een ‘blog’-blog, maar meer meer een soort niewsbericht waarin ik reclame maak voor mezelf. Moet kunnen af en toe, toch?

P.S. Nog even iets anders

Ik krijg zo ongeveer dagelijks complimenten en vragen over die GIFjes van mezelf die je overal tegenkomt. Daarom heb ik er een kleine online cursus over gemaakt, waarin ik je binnen een uur je eerste GIFje leer maken. 

Meer weten? Klik dan even hier!

Disclaimer: ik maak soms gebruik van affiliate links. Wanneer je op zo’n link klikt en iets bestelt krijg ik een beetje commissie, zonder dat jij er extra voor betaalt natuurlijk. Daarnaast ga ik sporadisch ook samenwerkingen aan. Soms staat daar een vergoeding tegenover en soms is het ook op vrijwillige basis. In alle gevallen geldt (haha ‘geldt’): geld is leuk, maar integriteit is leuker en je kan er dus altijd op rekenen dat ik 100% eerlijk ben. Mocht je nieuwsgierig zijn: in 2021 verdiende ik in totaal €113,53 aan mijn blog. Daarvan kan ik mooi een gedeelte van het hosten van m’n blog betalen. Top dus!

Bloggen, laptop, Anne Ermens

Zin in meer Anne in je leven?!

Omdat je bijvoorbeeld (beter) wil leren zingen, een toffe workshop wil boeken of iemand nodig hebt die een voice-over voor je inspreekt? Bekijk dan mijn complete website!

Liever eerst weten wat andere mensen over me zeggen? Hier vind je meer dan 100 reviews!

Op de hoogte blijven van mijn blogs, handige tips, exclusieve content en de laatste nieuwtjes? Kan gewoon! Meld je hier aan voor m’n nieuwsbrief!

Meer Anne in je leven?
Meer Anne in je leven?

Omdat je bijvoorbeeld (beter) wil leren zingen, een toffe workshop wil boeken, iemand nodig hebt die een voice-over voor je inspreekt of zingt op je bruiloft? Bekijk dan mijn website!

Liever eerst weten wat andere mensen over me zeggen? Hier vind je zo'n 100 reviews!

Op de hoogte blijven van mijn blogs, handige tips, exclusieve content en de laatste nieuwtjes? Kan gewoon! Meld je hier aan voor m'n nieuwsbrief!

Reacties

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Afgelopen tijd schreef ik:

0
Ga naar reacties!x