Optredens

Voor ik je meer over mijn werk als zangeres en actrice vertel, eerst alvast de antwoorden op de vijf meest gestelde vragen over mijn optredens:

Informatie over openbare optredens van de Zingende Zeemeerminnen, deel ik over het algemeen via social media (zie iconen onderaan de website) of via mijn nieuwsbrief!

Ah, leuk! Ja, vroeger wilde ik musicalspeelster worden, klopt!

Na mijn afstuderen op het Conservatorium heb ik wel wat audities gedaan, maar ik kwam er vrij snel achter dat ik niet op de levensstijl rondom musical zit te wachten. Ik vind het leven zelf te leuk om van alles op te moeten geven om 8 shows per week te moeten spelen. Bovendien zou ik het lesgeven ook echt niet willen missen.

Ik ben (tijdelijk) gestopt met ‘Liedje bij de Lunch’. Superjammer, want ik vond het heel leuk om te doen, maar ik heb maar 24 uur in een dag en moest andere werkzaamheden wat meer prioriteit geven.

Als ik in mijn eentje kom, mag je uitgaan van € 300,- inclusief alles. (Dus reiskosten, geluid, voorbereiding, btw, alles.) Ik zing dan 1 tot 3 liedjes.

Wil je dat ik een extra goede muzikant meeneem? Ga dan uit van € 500,- inclusief.

Denk je: ‘ja, ik wil’, neem dan even contact op om de mogelijkheden te bespreken!

Prison Escape

Normaal ben ik het braafste meisje van de klas, maar eens in de zoveel tijd haal ik al mijn duistere en criminele kanten naar boven: dan werk ik als actrice voor Prison Escape en bestaat mijn leven ineens uit drugs, steekpartijen, omkoping en nog veel meer ellende.

‘Prison Escape’ klinkt misschien als een soort escape room, maar het is nog veel vetter dan dat: het is een interactieve theaterproductie waarbij je probeert te ontsnappen uit de gevangenis.

De Zingende Zeemeerminnen

‘Nee Anne, je kan geen Zeemeermin worden als je groot bent!’

Wel dus. Een droom die uitkomt: ik ben een zingende zeemeermin. Samen met de andere zeemeerminnen maken en spelen we (kinder)theatervoorstellingen. We zijn te boeken voor evenementen en daarnaast ook te vinden op theaterfestivals.

Optredens op Maat

Je mag me altijd benaderen voor een optreden op maat. Tenzij je een zangeres zoekt die de hele tent op z’n kop zet tijdens een bierfeest. Daar ben ik niet het type voor.

Waar je me wél voor kan benaderen? Sfeervolle liedjes met gevoel. Bijvoorbeeld voor de ceremonie op je bruiloft. Of een knus kampvuuroptreden op zomerse barbecue.

Ik ben te boeken met eigen begeleiding, of in samenwerking met een gitarist of pianist.