Optredens

Voor ik je meer over mijn werk als zangeres en actrice vertel, eerst alvast de antwoorden op de vijf meest gestelde vragen over mijn optredens:

Informatie over openbare optredens van de Zingende Zeemeerminnen, deel ik over het algemeen via social media (zie iconen onderaan de website) of via mijn nieuwsbrief!

Kan je niet wachten en wil je ons gewoon zelf boeken? Neem dan contact op via de website.

Goeie vraag, want vroeger wilde ik heel graag musicalspeelster worden. Na mijn afstuderen op het Conservatorium heb ik ook wel wat audities gedaan, maar ik kwam er vrij snel achter dat ik niet op de levensstijl rondom musical zit te wachten. Ik vind het leven zelf te leuk om van alles op te moeten geven om 8 shows per week te moeten spelen. Bovendien zou ik het lesgeven ook echt niet willen missen.

Ook andere optredens doe ik inmiddels vrij beperkt. Buiten m’n werk voor Prison Escape en de Zingende Zeemeerminnen, merk ik dat ik momenteel gewoon niet zo’n behoefte heb aan het opzetten en /of onderhouden van andere acts en aan al het ‘gedoe’ rondom het regelen van optredens.

Prison Escape

Normaal ben ik het braafste meisje van de klas, maar eens in de zoveel tijd haal ik al mijn duistere en criminele kanten naar boven: dan werk ik als actrice voor Prison Escape en bestaat mijn leven ineens uit drugs, steekpartijen, omkoping en nog veel meer ellende.

‘Prison Escape’ klinkt misschien als een soort escape room, maar het is nog veel vetter dan dat: het is een interactieve theaterproductie waarbij je probeert te ontsnappen uit de gevangenis.

De Zingende Zeemeerminnen

‘Nee Anne, je kan geen Zeemeermin worden als je groot bent!’

Wel dus. Een droom die uitkomt: ik ben een zingende zeemeermin. Samen met de andere zeemeerminnen maken en spelen we (kinder)theatervoorstellingen. We zijn te boeken voor evenementen en daarnaast ook te vinden op theaterfestivals.

Optredens op Maat

Die doe ik even niet want ik heb er momenteel niet zo’n behoefte aan.