Optredens

Voor ik je meer over mijn werk als zangeres en actrice vertel, eerst alvast de antwoorden op de drie meest gestelde vragen over mijn optredens:

Informatie over openbare optredens van de Zingende Zeemeerminnen, deel ik over het algemeen via social media (zie iconen onderaan de website) of via mijn nieuwsbrief!

Kan je niet wachten en wil je ons gewoon zelf boeken? Neem dan contact op via de website.

Goeie vraag, want mijn droom was inderdaad als kind al om een dikke vette carrière als musicalster of zangeres te hebben. Inmiddels heb ik ontdekt dat ik er gewoon niet zo veel voor over heb – daar schreef ik ook een persoonlijke blog over – en dus alleen op het podium wil staan met dingen waar ik echt heel blij van word. En die vind je hieronder.

Prison Escape

Normaal ben ik het braafste meisje van het land, maar eens in de zoveel tijd haal ik al mijn duistere en criminele kanten naar boven: dan werk ik als actrice voor Prison Escape en bestaat mijn leven ineens uit drugs, steekpartijen, omkoping en nog veel meer ellende.

‘Prison Escape’ klinkt misschien als een soort escape room, maar het is nog veel vetter dan dat: het is een interactieve theaterproductie waarbij je probeert te ontsnappen uit de gevangenis.

ccc

De Zingende Zeemeerminnen

‘Nee Anne, je kan geen Zeemeermin worden als je groot bent!’

Wel dus. Een droom die uitkomt: ik ben een zingende zeemeermin. Samen met de andere zeemeerminnen maken en spelen we (kinder)theatervoorstellingen. We zijn te boeken voor evenementen en daarnaast ook te vinden op theaterfestivals.

Optredens op Maat

Die doe ik even niet want ik heb er momenteel niet zo’n behoefte aan. 

Anne Ermens, 2022, Zangeres & Actrice

Wacht! Voor je me weg klikt, denk nog even aan onze toekomst samen! Misschien wil je wel een beetje op de hoogte worden gehouden van mij, of alle leuke dingen die ik in de toekomst nog ga doen!