Anne Ermens, Profiel Kleur, 2022
Anne Ermens werkt met jouw stem (o.a. zanglessen en workshops) en met haar stem (o.a. voice-over-werk). Daarnaast laat ze van zich horen in haar blogs, waar ze niet alleen schrijft over ondernemen, muziek en stem, maar over alles wat haar bezig houdt.
Soort van blog (blog)

Soort van blog

Author picture

Anne Ermens werkt met jouw stem (o.a. zanglessen en workshops) en met haar stem (o.a. voice-over-werk). Daarnaast laat ze van zich horen in haar blogs, waar ze niet alleen schrijft over ondernemen, muziek en stem, maar over alles wat haar bezig houdt.

Dit is niet echt een blog zoals je die gewend bent de afgelopen weken. Het is eerder een soort post-it.

Er gebeuren te veel leuke dingen en dat is tof, maar ‘te veel’ is nooit zo handig. Dus hoewel ik vol verhalen zit, heb ik dit weekend besloten vooral tijd te maken voor ‘gelummel’; chips eten in bed, foute kerstfilms kijken onder een dekentje, dat soort dingen.

Ik wil je wel kort wat dingen vertellen, omdat ik zo trots ben dat ik ze wil delen, of omdat ik denk dat jij er daadwerkelijk iets aan hebt:

1. Afgelopen week volgde ik een cursus rondom voice-over-werk. Als een voorbeeldige student, had ik mijn opdracht daar 5 minuten voor de eindtijd af. Met de tijd die over was probeerde ik in 1 take een commercial voor Zwitsal in te spreken. (Niet voor het echt, gewoon om te oefenen.) Ik vond ’em eigenlijk heel goed klinken, als je nieuwsgierig bent kan je hier luisteren(En als je voor Zwitsal werkt en enthousiast bent, mag je me bellen.)

2. Deze maand ontving ik 2 prachtige reviews. Je kan ze hieronder zien. Naast dat dit in de eerste plaats voor nieuwe potentiële klanten supernuttig is om te lezen, is het voor mijn ego ook gewoon leuk om te hebben. Zodat ik op slechte dagen (zoals gisteren, toen ik mijn sportles even moet verlaten om 5 minuten te zitten huilen in de kleedkamer omdat ik mezelf ineens heel stom vond en alles moeilijk was) weer even herinnerd word aan wat ik ook alweer betekend heb. 

3. De workshop ‘Zang & Ukelele’ in kerstthema volgend weekend is helemaal uitverkocht, maar er zijn nog wel wat kaartjes voor de zangavond in kerstthema aanstaande vrijdag! De zangavond waar ik misschien wel het allermeest naar uitkijk, met heerlijk knus gezang en speciale kerst-oefeningen en warme chocolademelk.. Het wordt awesome! Talent, voorbereiding en ervaring zijn niet nodig en een kaartje koop je hier voor € 18,-.

4. Geen idee of ik het al had verteld, maar deze maand krijg je de cursus ‘Bubbelen voor beter stemgebruik’ en een bubbelbuisje cadeau als je een individuele zangles besteld. (Je weet wel, zo’n ding waar je mensen bij TVOH ook interessant mee zag doen!) Dat is een korting van bijna 25%! Hier lees je meer, en natuurlijk kan je dit ook cadeau geven voor Sinterklaas of Kerst!

Ik wens je een fijne avond en ga zelf nog even lekker opladen 🙂 Heb je een vraag of wil je ergens op reageren, stuur dan gerust een mailtje! 

Houdoe en veel liefs,

Anne

Disclaimer: ik maak soms gebruik van affiliate links. Wanneer je op zo’n link klikt en iets bestelt krijg ik een beetje commissie, zonder dat jij er extra voor betaalt natuurlijk. Daarnaast ga ik sporadisch ook samenwerkingen aan. Soms staat daar een vergoeding tegenover en soms is het ook op vrijwillige basis. In alle gevallen geldt (haha ‘geldt’): geld is leuk, maar integriteit is leuker en je kan er dus altijd op rekenen dat ik 100% eerlijk ben. 

Meer Anne in je leven?!

Omdat je bijvoorbeeld (beter) wil leren zingen, een toffe workshop wil boeken of iemand nodig hebt die een voice-over voor je inspreekt? Bekijk dan mijn complete website!

Liever eerst weten wat andere mensen over me zeggen? Hier vind je meer dan 120 reviews!

Op de hoogte blijven van mijn verhalen, handige tips, exclusieve content en de laatste nieuwtjes over mijn – meestal – bruisende bestaan? Kan gewoon! Klik op de social media iconen hiernaast of meld je hier aan voor de ‘brieven van Anne’!

Reacties

Als je voor het eerst een reactie achterlaat, moet ik die handmatig goedkeuren. Dat doe ik meestal binnen 48 uur. Geen zorgen dus, je berichtje is niet verloren gegaan. 

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks.
Bekijk alle reacties.
Zoek op categorie:
Zoek op maand:

Afgelopen tijd schreef ik:

0
Ga naar de reacties!x