Anne Ermens, Profiel Kleur, 2022
Anne Ermens werkt met jouw stem (o.a. zanglessen en workshops) en met haar stem (o.a. voice-over-werk). Daarnaast laat ze van zich horen in haar blogs, waar ze niet alleen schrijft over ondernemen, muziek en stem, maar over alles wat haar bezig houdt.
#22 Te gast bij Omdenken + Teken van leven (B)

Te gast bij Omdenken + Teken van leven

Author picture

Anne Ermens werkt met jouw stem (o.a. zanglessen en workshops) en met haar stem (o.a. voice-over-werk). Daarnaast laat ze van zich horen in haar blogs, waar ze niet alleen schrijft over ondernemen, muziek en stem, maar over alles wat haar bezig houdt.

Deze blog kan je ook beluisteren als podcast of bekijken als video.

Het is maandagochtend 11 september en ik zit fris gedoucht met een tulband van handdoek op mijn hoofd te tikken. Eerlijk: ik hoop dat je mij (een klein beetje) gemist hebt!

Ik twijfelde van me te laten horen, want ik heb maar weinig tijd: zometeen ga ik me klaarmaken voor mijn eerste bioscoop-film-premiere! Er ligt een prachtige jurk klaar en mijn krultang gaat zo ook het stopcontact in, want straks vertrek ik met mijn vriend O. naar Tuschinski in Amsterdam voor de premiere van ‘De Vuurlinie’, waar hij in speelt.

Maar goed. In het kort: ik ben inmiddels verhuisd, het was hectisch, overweldigend, ik ben heel blij en ehm, ja, het is een beetje druk. In de tussentijd heb ik natuurlijk niet helemaal stilgezeten, dus hieronder wat linkjes van dingen die je misschien gemist hebt:

– Ik was te gast in de podcast van ‘Omdenken’ en deelde met bibberende stem over mijn grootste probleem: wel/geen kinderen krijgen. Hier lees je meer: https://bit.ly/3Zbbm7o

– Heel random, maar ik heb zo’n Air Up drinkfles en schreef daar een review over: https://bit.ly/46avBVj

– Naar aanleiding van onze verhuizing, schreef ik een blog met heeeeuul veeuul verhuistips: https://bit.ly/3Zac30Y

– Er staan HELE VETTE DINGEN op de planning: https://bit.ly/3rabdom

– Op 2 oktober start de 1e ronde van de online training ‘Beter Zingen in 10 Dagen‘ en ik heb de deuren weer even opengezet. Omdat het de 1e keer is kan je met de kortingscode ‘111123‘ meedoen voor een bizar lage prijs: https://bit.ly/3VsrQXd

– Op 16 oktober start de 2e ronde van de online training ‘Schaamteloos & Slim Spreken‘: https://bit.ly/3VsrQXd. Eveline deed de 1e ronde mee en mailde me dit:

Eveline, Cursus Spreken, Schaamteloos en Slim Spreken voor Vrouwelijke Ondernemers, Mail, 7-9–23 (M)Tot later weer, ik kan niet wachten om weer meer te delen als de grootste hectiek achter de rug is!

Houdoe en veel liefs,

Anne

 

Disclaimer: ik maak soms gebruik van affiliate links. Wanneer je op zo’n link klikt en iets bestelt krijg ik een beetje commissie, zonder dat jij er extra voor betaalt natuurlijk. Daarnaast ga ik sporadisch ook samenwerkingen aan. Soms staat daar een vergoeding tegenover en soms is het ook op vrijwillige basis. In alle gevallen geldt (haha ‘geldt’): geld is leuk, maar integriteit is leuker en je kan er dus altijd op rekenen dat ik 100% eerlijk ben. 

Meer Anne in je leven?!

Omdat je bijvoorbeeld (beter) wil leren zingen, een toffe workshop wil boeken of iemand nodig hebt die een voice-over voor je inspreekt? Bekijk dan mijn complete website!

Liever eerst weten wat andere mensen over me zeggen? Hier vind je meer dan 120 reviews!

Op de hoogte blijven van mijn verhalen, handige tips, exclusieve content en de laatste nieuwtjes over mijn – meestal – bruisende bestaan? Kan gewoon! Klik op de social media iconen hiernaast of meld je hier aan voor de ‘brieven van Anne’!

 

Reacties

Als je voor het eerst een reactie achterlaat, moet ik die handmatig goedkeuren. Dat doe ik meestal binnen 48 uur. Geen zorgen dus, je berichtje is niet verloren gegaan. 

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks.
Bekijk alle reacties.
Zoek op categorie:
Zoek op maand:

Afgelopen tijd schreef ik:

0
Ga naar de reacties!x