Anne Ermens, Profiel Kleur, 2022
Anne Ermens leerde 2261 mensen (beter) 'van zich te laten horen' d.m.v. 🎤 zangles, stemcoaching en muziekworkshops. Ze is daarnaast ook zelf te horen als 🎙️Voice-Over en 🧜🏼‍♀️ Zingende Zeemeermin. In haar vrije tijd blogt ze over wat haar bezig houdt.
De Spectaculaire-Anne-Show, 2012, header

Terugblik 2012 en vooruitblik 2013

Author picture

Anne Ermens leerde 2261 mensen (beter) 'van zich te laten horen' d.m.v. 🎤 zangles, stemcoaching en muziekworkshops. Ze is daarnaast ook zelf te horen als 🎙️Voice-Over en 🧜🏼‍♀️ Zingende Zeemeermin. In haar vrije tijd blogt ze over wat haar bezig houdt.

Aan de late kant, maar officieel mag het nog, dus bij deze wens ik jullie een prachtig 2013 toe!

2012

2012 was voor mij een heerlijk jaar, met absoluut een paar hoogtepunten. Zo studeerde ik afgelopen jaar af aan de MusicAllFactory, waarvoor ik in februari mijn solovoorstelling ‘De Spectaculaire Anne-Show’ speelde. Mijn opleiding sloot ik in juni helemaal af met mijn rol als Mrs. Danvers in de voorstelling ‘Pooiers en Proza’ (bewerking van ‘Rebecca’ en ‘The Life’.)

Ook gaf ik in 2012 veel les, en gaf ik, naast mijn lessen bij de Jacobiberg en SGME,  ook in de zomer zangles.  Dit door middel van de  ‘Zomerstrippenkaart’, welke zo goed bevallen is voor zowel leerlingen als ikzelf, dat er komende zomer zeker weer plannen voor zijn.* Naast mijn zang en theaterlessen volgde ik ook de opleiding voor Zumba en Sh’bam instructrice.

2012 stond daarnaast in het teken van ‘Charmony’, mijn a capella quartet. We hebben ons erg gericht op de kerstperiode, en dat resulteerde in een aantal succesvolle optredens bij onder andere de Bijenkorf in Arnhem, en het Spoorwegmuseum.

anne-ermens-charmony-spoorwegmuseum-kerst-2012

2013

Naast de dingen die ik al doe, wil ik dit jaar meer optreden. Met ‘Charmony’, want naast het kerstrepertoire hebben we nog veel meer in huis, en kunnen we dus het hele jaar door optreden. Daarnaast ben ik druk bezig met pianoles, en ga ik komende tijd mijn pianovaardigheden op zo’n niveau te krijgen dat ik mezelf moeiteloos kan begeleiden. Vanaf de zomer zal ik dus ook hiermee te boeken zal zijn.*

Daarnaast wil ik graag zingen, en optreden, in een (cover)band, in het pop/soul-genre. Tot nu heb ik nog niet gevonden waar ik naar op zoek ben, dus heb je een tip voor me, laat het me weten!

Ik hoop jullie ook dit jaar weer te zien bij een van mijn lessen of optredens!

Lieve groet,

Anne

*Wil je hierover op de hoogte blijven, schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief, of volg me op twitter.

Dit bericht werd in 2013 als ‘zakelijk’ nieuwsbericht geplaatst op mijn website, die destijds puur bedoeld was om mensen te voorzien van informatie over mijn bezigheden als zangeres en zangdocent.

Disclaimer: ik maak soms gebruik van affiliate links. Wanneer je op zo’n link klikt en iets bestelt krijg ik een beetje commissie, zonder dat jij er extra voor betaalt natuurlijk. Daarnaast ga ik sporadisch ook samenwerkingen aan. Soms staat daar een vergoeding tegenover en soms is het ook op vrijwillige basis. In alle gevallen geldt (haha ‘geldt’): geld is leuk, maar integriteit is leuker en je kan er dus altijd op rekenen dat ik 100% eerlijk ben. 

Meer Anne in je leven?!

Omdat je bijvoorbeeld (beter) wil leren zingen of spreken, een toffe workshop wil boeken of iemand nodig hebt die een voice-over voor je inspreekt? Bekijk dan mijn complete website!

Op de hoogte blijven van mijn verhalen, handige tips, exclusieve content en de laatste nieuwtjes over mijn – meestal – bruisende bestaan? Kan gewoon! Klik op de iconen hiernaast of meld je hier aan voor de ‘brieven van Anne’!

+ Nieuw en GRATIS voor jou:

 

Reacties

Reageer je voor het eerst? Dan keur ik je bericht handmatig goed. Het kan dan 48 uur duren voordat je ’em hieronder ziet staan.

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks.
Bekijk alle reacties.
Zoek op categorie:
Zoek op maand:
0
Ga naar de reacties!x

Hooooi!

Ik ben in november aan het knutselen aan m’n site. Mocht iets ineens onleesbaar zijn omdat ik de kleuren nog niet goed heb gezet, mail me dan gerust je vragen via info@anne-ermens.com!

Houdoe en liefs!

Anne Ermens