Anne Ermens, Profiel Kleur, 2022
Anne Ermens werkt met jouw stem (o.a. zanglessen en workshops) en met haar stem (o.a. voice-over-werk). Daarnaast laat ze van zich horen in haar blogs, waar ze niet alleen schrijft over ondernemen, muziek en stem, maar over alles wat haar bezig houdt.
Arrangeren, Week 6 2020

Waarom ik zo blij ben met mijn auto-reply deze vakantie

Author picture

Anne Ermens werkt met jouw stem (o.a. zanglessen en workshops) en met haar stem (o.a. voice-over-werk). Daarnaast laat ze van zich horen in haar blogs, waar ze niet alleen schrijft over ondernemen, muziek en stem, maar over alles wat haar bezig houdt.

Deze blog was eigenlijk een uit de hand gelopen post op LinkedIn, maar misschien heb jij er ook wat aan!

Komende twee weken geef ik mezelf een welverdiende vakantie. Natuurlijk ken ik de tip om dan mijn auto-reply aan te zetten, zodat mensen die me willen mailen, automatisch bericht krijgen van het feit dat ik niet (goed) bereikbaar ben.

Maar dit keer heb ik toch wel echt een ‘next-level-auto-reply’ gemaakt, als ik dat even zo onbescheiden mag zeggen. Hij is beter dan ooit en ik wil je graag vertellen waarom ik dat vind.

Waarom ik er zo blij mee ben?

  • Hij is duidelijk, mensen weten wat ze kunnen verwachten.
  • Door de niet te glamoureuze foto en de persoonlijke teksten is-ie ook ‘helemaal Anne’.
  • Ook al antwoord ik niet, ik geef wel ‘een beetje Anne’, door mensen door te verwijzen naar mijn bestaande content.
  • Het is gelukt geen lange lappen tekst te maken: ik kom snel to the point.

En bovendien…

Ik gebruik ‘m niet alleen voor mijn email, maar ook voor de auto-reply functie van WhatsApp, Facebook en Instagram! Ideaal!

Zien?

Ik heb ‘m hieronder geplakt! Kopieer en recycle ‘m gerust voor als je zelf op vakantie gaat!

Ik wens je een hele fijne vakantie,

Liefs,

Anne

Dit is ‘m

*Dit is een automatisch bericht*

Hey!

De kans is groot dat je email pas na 18 augustus wordt beantwoord, want tot die tijd geef ik mezelf vakantie en zit ik waarschijnlijk – net als op onderstaande foto – lekker ergens aan het water mijn buikje rond te eten.

Geen alternatieve tekst opgegeven voor deze afbeelding

Kan je me niet missen?

Heb je een spoedgeval?

Omdat je me bijvoorbeeld over wil laten vliegen naar Dubai voor een optreden, me een workshop wil laten geven op het hoofdkantoor van Google of iemand nodig hebt die zo snel mogelijk een nieuwe Disney-film komt inspreken, bel me dan: +31643001438. 

Lieve groet en tot na de 18e!

Anne

www.anneermens.nl 

Disclaimer: ik maak soms gebruik van affiliate links. Wanneer je op zo’n link klikt en iets bestelt krijg ik een beetje commissie, zonder dat jij er extra voor betaalt natuurlijk. Daarnaast ga ik sporadisch ook samenwerkingen aan. Soms staat daar een vergoeding tegenover en soms is het ook op vrijwillige basis. In alle gevallen geldt (haha ‘geldt’): geld is leuk, maar integriteit is leuker en je kan er dus altijd op rekenen dat ik 100% eerlijk ben. 

Meer Anne in je leven?!

Omdat je bijvoorbeeld (beter) wil leren zingen, een toffe workshop wil boeken of iemand nodig hebt die een voice-over voor je inspreekt? Bekijk dan mijn complete website!

Liever eerst weten wat andere mensen over me zeggen? Hier vind je meer dan 120 reviews!

Op de hoogte blijven van mijn verhalen, handige tips, exclusieve content en de laatste nieuwtjes over mijn – meestal – bruisende bestaan? Kan gewoon! Klik op de social media iconen hiernaast of meld je hier aan voor de ‘brieven van Anne’!

Reacties

Als je voor het eerst een reactie achterlaat, moet ik die handmatig goedkeuren. Dat doe ik meestal binnen 48 uur. Geen zorgen dus, je berichtje is niet verloren gegaan. 

Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste
Inline feedbacks.
Bekijk alle reacties.
Saskia
30 juli 2020 08:33

Haha ik vind hem tof! 🙂

Zoek op categorie:
Zoek op maand:

Afgelopen tijd schreef ik:

2
0
Ga naar de reacties!x