Anne Ermens, Profiel Kleur, 2022
Anne Ermens leerde 2426 mensen (beter) 'van zich te laten horen' d.m.v. 🎤 zangles, stemcoaching en muziekworkshops. Ze is daarnaast ook zelf te horen als 🎙️voice-over en 🧜🏼‍♀️ Zingende Zeemeermin.
Zangles Jacobiberg Arnhem, Zangdocent

Zangles ná de zomervakantie op Popcentrum de Jacobiberg!

Auteur foto

Anne Ermens leerde 2426 mensen (beter) 'van zich te laten horen' d.m.v. 🎤 zangles, stemcoaching en muziekworkshops. Ze is daarnaast ook zelf te horen als 🎙️voice-over en 🧜🏼‍♀️ Zingende Zeemeermin.

In september begint het nieuwe schooljaar, en begin ik aan alweer mijn zesde jaar ‘Zangles geven’ op de Jacobiberg in Arnhem!

Afgelopen schooljaar zat mijn rooster helemaal vol, maar een paar van mijn leerlingen zijn inmiddels gestopt. Zo moest ik afscheid nemen van een aantal mensen die gaan studeren in een andere stad.. Ik vind het altijd  jammer om  afscheid te moeten nemen, maar het leuke is wel dat er nu weer plek is voor nieuwe leerlingen!

Inschrijven kan via de website van de Jacobiberg , hier vind je ook meer informatie. Wil je niet wachten tot september, of wil je maar af en toe zangles op tijden die je zelf kiest? Dat kan ook, je kan er meer over lezen of meteen contact met me opnemen!

Liefs, en geniet van de zomer!

Anne

Dit bericht werd in 2013 als ‘zakelijk’ nieuwsbericht geplaatst op mijn website, die destijds puur bedoeld was om mensen te voorzien van informatie over mijn bezigheden als zangeres en zangdocent.

Disclaimer: ik maak soms gebruik van affiliate links. Wanneer je op zo’n link klikt en iets bestelt krijg ik een beetje commissie, zonder dat jij er extra voor betaalt natuurlijk. Daarnaast ga ik sporadisch ook samenwerkingen aan. Soms staat daar een vergoeding tegenover en soms is het ook op vrijwillige basis. In alle gevallen geldt (haha ‘geldt’): geld is leuk, maar integriteit is leuker en je kan er dus altijd op rekenen dat ik 100% eerlijk ben. 

Meer Anne in je leven?!

Gewoon, omdat je bijvoorbeeld (beter) wil leren zingen of spreken, een verrassende workshop wil boeken of iemand nodig hebt die een voice-over voor je inspreekt? Bekijk dan mijn website

Af en toe persoonlijke anekdotes, handige tips én 🔒 verborgen voice-berichten en video’s in je mail, alsof je een penvriendin hebt?

Meld je hier aan voor mijn ‘brieven van Anne’!

Reacties

(Reageer je voor het eerst? Dan keur ik je bericht handmatig goed. Het kan dus zo’n 48 uur duren voordat je ’em hieronder ziet staan.)

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks.
Bekijk alle reacties.
0
Ga naar de reacties!x