Zangworkshop
'Cozy Christmas'

Zangworkshop
'Cozy Christmas'

Stel je voor...

Terwijl buiten de sneeuwvlokken naar beneden dwarrelen, schuift binnen bij een knisperend haardvuur jouw gezelschap in glitterende galakleding (of een foute kersttrui) rond de piano.

Hou dit beeld vast.

Ondertussen kom ik natuurlijk ook gewoon in de stromende regen met mijn piano en ukelele naar jullie locatie zónder haardvuur. In een zangworkshop van 120 minuten ga ik met jouw team of gezelschap aan de slag om in kerstsfeer gezellig te zingen.

Na wat sfeervolle stemoefeningen kruipt iedereen uit zijn schulp en binnen een mum van tijd barst er een smakelijke samenzang los. Tijdens het zingen van lekkere kerstliedjes wordt er flink gelachen, samengewerkt als nooit tevoren en durft iedereen van zich te laten horen.

Een nieuwe herinnering wordt gemaakt…

Praktische info:

Omdat het de ultieme combinatie is van twee geweldige dingen, namelijk kerst en muziek!

Daarnaast wijst onderzoek uit dat zingen goed is voor je brein, hartslag en bloeddruk. Ook is bekend dat samen zingen het groepsgevoel versterkt. 

Zo’n workshop duurt 120 minuten en heeft als doel: samen genieten van het zingen van een flink aantal hartverwarmende kerstliedjes.

Natuurlijk wordt er in de workshop ook aandacht besteedt aan een warming up, het aanleren van liedjes en het geven van waardevolle aanwijzingen.

De tips op maat, bijvoorbeeld over ademhaling, houding, stemtechniek en samenwerking, zijn niet alleen toe te passen tijdens het zingen, maar ook handig in het ‘leven na de workshop’.

Voor groepen van minimaal 4 en maximaal 20 personen.

Is je groep groter, dan denk ik graag mee over de mogelijkheden.

Als opdrachtgever ben je verantwoordelijk voor een warme, stille en overdekte locatie (en de eventuele sfeervolle aankleding daarvan), een stroompunt op die locatie en een parkeerplaats dichtbij die locatie.

Ik regel de rest (zoals teksten, muziekstandaarden en apparatuur) en ben 60 minuten voor de start van de workshop aanwezig om op te bouwen.

Aah, dat is verdrietig. Maar, als Mohammed niet naar de berg komt, komt de berg… ofzoiets.

Kijk gerust even of je dan mee kan doen met een van de workshop die ik zelf organiseer in Breda!

Dat kost € 500,- en is inclusief alles. De workshop zelf, de teksten op papier, mijn aanwezigheid om op te bouwen en af te breken, apparatuur, reiskosten, reistijd en btw.

Wie geeft die workshop?

Ik geef de zangworkshop in Kerstthema

Wil je zo'n workshop?

Vul dan even het formulier in, dan neem ik binnen drie werkdagen contact met je op!

Anne Ermens, 2022, Zangeres & Actrice

Wacht! Voor je me weg klikt, denk nog even aan onze toekomst samen! Misschien wil je wel een beetje op de hoogte worden gehouden van mij, of alle leuke dingen die ik in de toekomst nog ga doen!