Zangworkshop
'Cozy Christmas'

Zangworkshop
'Cozy Christmas'

Stel je voor...

Buiten dwarrelen de eerste  sneeuwvlokken naar beneden. In het licht van een fonkelend haarvuur schuift een groep volstrekt onbekende mensen – gehuld in foute kersttruien – rondom de piano voor een hartverwarmende middag.  

Hou dit beeld vast.

Oké. Een haardvuur is er niet vanwege de brandveiligheid, de sneeuw kan ik niet garanderen en zelfs de foute kersttrui zal ik je niet verplichten. Maar wat ik je wél kan garanderen zijn 120 minuten vol met muzikale feestvreugde: sfeervolle stemoefeningen, smakelijke samenzang en lekkere kerstliedjes…

Praktische info:

Laat mij je dan léren zingen! Hoe belabberd je ook -denkt dat je – zingt, ik weet zeker dat ik je verder kan helpen in de workshop.

Eerder gaf ik ook de workshops ‘Zingen voor mensen die wel willen maar niet durven’ en ‘Zingen voor mensen die geen toon kunnen houden’. Ik kan dus wel wat hebben en verwacht echt niet dat je al een soort Mariah Carey bent!

In de workshops die ik organiseer, kan je je overigens specifiek opgeven voor de groep van mensen met weinig tot geen ervaring. 

Ja…’En corona dan’… Als de maatregelen dusdanig worden aangescherpt dat de workshop niet door mag gaan, zoek ik een vervangende datum. Mocht je daarop niet beschikbaar zijn, dan kom ik met een ander aanbod en in het meest verschrikkelijke geval krijg je je geld terug. (Maar liever niet, want dat is administratief gezien een hoop gedoe.)

Er kunnen maximaal 16 enthousiaste kerstliedliefhebbers meedoen. De adviesleeftijd is vanaf 16 jaar.

Bij deelname kan je kiezen uit twee groepen: die mét zangervaring of de groep zonder zangervaring.

Omdat kerst geweldig is, samen zingen verrukkelijk is en samen kerstliedjes zingen helemaal het toppunt van geluk is.

In het pittoreske Breda.

Een workshop van 120 minuten met als doel: samen genieten van het zingen van een flink aantal hartverwarmende kerstliedjes.

Natuurlijk wordt er in de workshop ook aandacht besteedt aan een warming up, het aanleren van liedjes en het geven van waardevolle aanwijzingen.

Die tips, bijvoorbeeld over ademhaling, houding en stemtechniek, zijn niet alleen toe te passen tijdens het zingen, maar ook handig in het ‘leven na de workshop’.

€ 32,- en is inclusief alles.  Ook de mok met warme chocolademelk in de pauze.

(Tot 28 november geldt er een Early-Bird-Prijs van € 27,- en bestellen kan via mijn webshop.)

Wie geeft die workshop?

Ik geef de zangworkshop in Kerstthema

Voorlopige data:

Eigenlijk was deze workshop er alleen voor bestaande gezelschappen, maar omdat iedereen het verdient om mee te doen aan zo’n hartverwarmende workshop, kan je ook gewoon op mijn locatie in Breda meedoen.

  • 11 december om 10.30 voor mensen die weinig tot geen zangervaring hebben.
  • 11 december om 14.00 voor mensen die al wel wat zangervaring hebben.
  • 19 december kan je tussen 13.00 en 16.00 met een mini-versie van de workshop in samenwerking met Bredawandelt. Klik hier voor meer info.
Anne Ermens, 2022, Zangeres & Actrice

Wacht! Voor je me weg klikt, denk nog even aan onze toekomst samen! Misschien wil je wel een beetje op de hoogte worden gehouden van mij, of alle leuke dingen die ik in de toekomst nog ga doen!