Anne Ermens, Profiel Kleur, 2022
Anne Ermens leerde 2426 mensen (beter) 'van zich te laten horen' d.m.v. 🎤 zangles, stemcoaching en muziekworkshops. Ze is daarnaast ook zelf te horen als 🎙️voice-over en 🧜🏼‍♀️ Zingende Zeemeermin.
Zangles Arnhem, Zomerstrippenkaart

Zomerstrippenkaart 2013; Zangles in de Zomer

Auteur foto

Anne Ermens leerde 2426 mensen (beter) 'van zich te laten horen' d.m.v. 🎤 zangles, stemcoaching en muziekworkshops. Ze is daarnaast ook zelf te horen als 🎙️voice-over en 🧜🏼‍♀️ Zingende Zeemeermin.

Met de meivakantie net achter de rug kijkt iedereen vast weer uit naar de volgende vakantie; de zomervakantie!
En, net als tijdens de vorige zomer, kan je ook dit jaar weer gebruik maken van de zomerstrippenkaart, waardoor je ook tijdens je vakantie zangles kan blijven volgen.

De Zomerstrippenkaart:

– De zomerstrippenkaart geeft je recht op 4 interpretatie- en/of zanglessen van 3 kwartier.

– Je kan de strippen gebruiken in de zomervakantie, tussen 17 juni en 31 augustus.

– De lessen worden aangepast op jouw wensen en niveau.

– We plannen van tevoren telefonisch of per mail alle lessen in, zodat je er zeker van   bent dat de tijdstippen jou goed uitkomen!

– De lessen vinden plaats in mijn werkruimte thuis (Arnhem), waar alle benodigde apparatuur aanwezig is.

 * De zomerstrippenkaart staat los van de Jacobiberg en Stichting Gelders Musical Ensemble. 

Er is maar beperkt plaats, dus wil je verzekerd zijn van een plek, meld je dan snel aan door een mail te sturen naar [email protected]!

Ook als je vragen hebt, of graag zangles wil, maar bovenstaande niet is wat je zoekt omdat je bijvoorbeeld duo-les wil of andere specifieke wensen hebt, kan je contact met me opnemen.

Liefs,

Anne

Tip; van de zomerstrippenkaart werd afgelopen jaar ook gebruikt gemaakt door leerlingen die zich voor wilden bereiden op audities. Daarnaast is het ook een leuk en origineel cadeau voor scholieren eindexamen hebben gedaan!

Dit bericht werd in 2013 als ‘zakelijk’ nieuwsbericht geplaatst op mijn website, die destijds puur bedoeld was om mensen te voorzien van informatie over mijn bezigheden als zangeres en zangdocent.

Disclaimer: ik maak soms gebruik van affiliate links. Wanneer je op zo’n link klikt en iets bestelt krijg ik een beetje commissie, zonder dat jij er extra voor betaalt natuurlijk. Daarnaast ga ik sporadisch ook samenwerkingen aan. Soms staat daar een vergoeding tegenover en soms is het ook op vrijwillige basis. In alle gevallen geldt (haha ‘geldt’): geld is leuk, maar integriteit is leuker en je kan er dus altijd op rekenen dat ik 100% eerlijk ben. 

Meer Anne in je leven?!

Gewoon, omdat je bijvoorbeeld (beter) wil leren zingen of spreken, een verrassende workshop wil boeken of iemand nodig hebt die een voice-over voor je inspreekt? Bekijk dan mijn website

Af en toe persoonlijke anekdotes, handige tips én 🔒 verborgen voice-berichten en video’s in je mail, alsof je een penvriendin hebt?

Meld je hier aan voor mijn ‘brieven van Anne’!

Reacties

(Reageer je voor het eerst? Dan keur ik je bericht handmatig goed. Het kan dus zo’n 48 uur duren voordat je ’em hieronder ziet staan.)

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks.
Bekijk alle reacties.
0
Ga naar de reacties!x