Zangavond in Breda, 20 september in thema 80’s

✅ Gewoon eenmalig gezellig samen zingen onder live begeleiding

✅ In thema 80’s

✅ Ervaring, talent of voorbereiding is niet nodig

✅ Meer dan 140 mensen gingen je voor (en komen nog regelmatig terug)

➡️ Hester zei: “Ik had geen beter kado voor mijn verjaardag kunnen krijgen als een avondje onbezorgd zingen bij Anne! Wat een verademing tussen alle serieuze zaken die de wereld nu in hun greep hebben. De warme, liefdevolle en bezielende leiding maakte deze zangworkshop tot een avondje pure ontspanning en fun!”

28 incl. btw

Scroll omlaag voor meer info!

Uitgebreide info

Na het bestellen, krijg je meteen een factuur en een bevestiging van je deelname in je inbox. Je staat dan definitief op de lijst voor de zangavond. Uiterlijk een week voor de genoemde datum stuur ik je de laatste details per mail.

Het is vrijdagavond…

… en je laat het dagelijks leven lekker los terwijl je de zaal binnenstapt. Terwijl de eerste tonen van een bekend liedje live worden gespeeld, voel je de spanning van de werkweek van je afglijden. Je hoeft niet perfect te zingen, je hoeft zelfs geen ervaring te hebben of je voor te bereiden. Misschien leer je iets nieuws, of misschien word je verrast door hoe snel de groep vooruitgaat met de laagdrempelige aanwijzingen. Maar bovenal is het een avond zonder verwachtingen, waar je gewoon mag genieten van de muziek en de gezelligheid.

  • Voor wie is het? Er zijn 25 plekken beschikbaar voor mensen boven de 16 die van zingen houden! Ervaring, talent en voorbereiding zijn absoluut niet nodig en je hoeft ook geen noten te kunnen lezen. (De zangavond gaat door vanaf 15 aanmeldingen.)
  • Wat gaan we dan doen? Gezellig samen zingen! We beginnen de avond met een speelse warming-up om in de stemming te komen. Daarna duiken we kort in twee liedjes, waarbij ik je op een toegankelijke manier wat meerstemmigheid aanleer. We sluiten de avond af met een energieke sing-a-long, waarin we samen nog zo’n een stuk of tien 80’s hits samen zingen.
  • Waar is het?  In een zaaltje in het centrum van Breda.
  • Wanneer is het? Vrijdag 20 september, van 19.30 tot 22.00.
  • Wat is het thema van deze zangavond? We duiken in de 80’s! Het wordt een avond vol hits van onder andere TOTO, Michael Jackson, ABBA, Irene Cara, en Billy Joel.

Ik wil meer details!

Dat kan! Bekijk deze pagina, daar leg ik je uitgebreid uit hoe zo’n avond eruit ziet en wat je kan verwachten.

Wanneer is er weer zo’n zangavond in thema?

Hier kan je zien of er nog data zijn waarvoor je nu meteen een kaartje kan bestellen. Zit daar niks tussen, schrijf je dan gerust vrijblijvend in op de wachtlijst, dan krijg je een mailtje als ik er weer eentje inplan.

Zo’n zangavond voor je eigen gezelschap boeken kan natuurlijk ook! Hier lees je meer.

Goed om te weten…

Weet je nu al dat je graag mee wil doen aan deze zangavond? Dan wil ik je echt op het hart drukken om gauw een kaartje te kopen. (Ik wil je namelijk heel graag helpen, maar mijn aanbod wisselt vaker en sneller dan de akkoorden in Bohemian Rhapsody, en ik kan dus niet garanderen dat er nog meer workshops komen!)