Samen zingen in Breda tijdens de

Zangavond

Een avond lekker zingen in thema zónder dat je je voor hoeft te bereiden. (Talent of ervaring is ook niet nodig.)

Samen zingen in Breda tijdens de

Zangavond

Een avond lekker zingen in thema zónder dat je je voor hoeft te bereiden. (Talent of ervaring is ook niet nodig.)

Zonder verplichtingen en voorbereidingen lekker zingen in Breda?

Liedjes zingen die jij leuk vindt, onder live begeleiding?

Snel een tof resultaat zonder uren repeteren?

Ja maar… Ik kan niet goed zingen/ik ken daar helemaal niemand/m’n vader zei altijd dat m’n stem lelijk was/ik kan geen noten lezen/ik zit eigenlijk al bij een koor/is het niet te amateuristisch voor mij/niemand verwacht van mij dat ik dit zou doen’

Laat het los, laat het gaahaan!

De ‘zangavond’ is geen koor, geen auditie, geen optreden, geen prestatie. Het is gewoon lekker samen zingen in Breda in leuke thema’s. Onder eigen begeleiding op piano of ukelele, leer ik jou en nog zo’n 20-25 anderen, twee (toegankelijke) arrangementen aan en sluiten we de avond gezellig af met een sing-a-long.

Natuurlijk zijn er bijwerkingen, zoals het leren kennen van leuke nieuwe mensen en het ontwikkelen van je muzikaliteit en stemtechniek, maar de focus ligt op ‘met heeeuul veeuul plezier zingen’. Ook als je dat nog nooit gedaan hebt, maar ook als je al wél ervaring hebt en juist je perfectionisme los wil laten. 

"Anne zorgt ervoor dat ieder zich op zijn gemak voelt"

Kom je ook zingen in Breda?

Zo ziet een zangavond eruit:

"Gegarandeerd een topavond"
Kijk: zo werkt het!
Stap 1. Bestellen

Bestel een kaartje in mijn webshop! Je krijgt automatisch een factuur in je mail als bevestiging van je betaling.

Stap 2. Lezen

Uiterlijk een week 'voor het zover is', krijg je een mailtje van me met daarin alle praktische info én een afspeellijst met liedjes om in de stemming te komen.

Stap 3. Klaar, zingen maar

That's it! Je komt op de geplande avond naar de locatie en we maken er een heerlijke avond van!

"Het raakte me hoe mooi het is"

...het brein achter de zangavond in Breda...

Dat ben ik!

  • Anne, een trotse Bredaase van 35 met een Conservatoriumdiploma aan de muur. (En een kat die ‘Kroepoek’ heet, maar dat is nu niet relevant.)
  • Ik werk ik al 17 jaar met stem. Ik werk als voice-over, treed af en toe op, maar geef vooral ook zanglessen, stemcoaching en zang, stem en muziekworkshops.
  • Ondertussen heb ik 2426 mensen met hun stem geholpen. (Van moeders die moeite hebben met toon houden bij ‘de wielen van de bus’ tot finalisten van talentenjachten.)
  • Ik draag met trots de bijnaam ‘entertrainer‘, want naast dat ik inhoudelijk goed ben ik wat ik doe, sta ik bekend om mijn aanstekelijke enthousiasme en humor.
  • Iets laagdrempeligs organiseren voor mensen die willen zingen in Breda, dat leek me wel wat. Maar ik wilde absoluut geen koor, dat leek me te veel gedoe. In mijn ogen voelt een koor als een huwelijk met heeuul veeuul sleur, terwijl een zangavond een verukkelijke one-night-stand is. Ideaal dus. Haha. (Misschien haal ik deze tekst weg.)

(Als je nou denkt, ‘goed verhaal, maar is die Anne ook een beetje fasoenlijk opgeleid’, dan kan ik je geruststellen met mijn bewijsmateriaal.

"Zo'n leuk concept, zonder verplichtingen of eisen een avond mogen zingen"

Even luisteren?

(Kan me voorstellen dat je er nieuwsgierig naar bent)

Zing je mee?

(De tijden van de zangavond in Breda vind je als je op een kaartje klikt.)

Twijfels? Geen probleem.

Als je wil, stuur ik alle info over m’n zangavonden en workshops naar je digitale brievenbus.

(Je krijgt alleen ‘dat wat je vraagt’ in je digitale brievenbus; ik prop naderhand geen reclamefolders in je mail.)