Anne Ermens, Profiel Kleur, 2022
Anne Ermens werkt met jouw stem (o.a. zanglessen en workshops) en met haar stem (o.a. voice-over-werk). Daarnaast laat ze van zich horen in haar blogs, waar ze niet alleen schrijft over ondernemen, muziek en stem, maar over alles wat haar bezig houdt.
Online Cursus Ukelele & Zang, Kinderliedjes (Cursus, Webshop)

Als jij dit jaar ukelele wil spelen op de camping…

Author picture

Anne Ermens werkt met jouw stem (o.a. zanglessen en workshops) en met haar stem (o.a. voice-over-werk). Daarnaast laat ze van zich horen in haar blogs, waar ze niet alleen schrijft over ondernemen, muziek en stem, maar over alles wat haar bezig houdt.

Zit jij ook elk jaar jaloers om je heen te kijken op de camping? Naar ‘die mensen die wel muziek kunnen maken’? Die lekker voor de tent zitten te pingelen met hun kinderen, of juist 40 man aan het zingen krijgen rondom het kampvuur?

Dat. Kan. Jij. Ook.

En ik kan het je leren. In 1 workshop. Doe je mee?

  • Vrijdag 16 juni, Workshop Kinderliedjes met Ukelele & Zang
  • Zaterdag 17 juni, Workshop Kampvuurliedjes met Ukelele & Zang
  • Vrijdag 28 juli, Workshop Kampvuurliedjes met Ukelele & Zang

Als je niet kan op die data maar wel een workshop ukelele & zang wil…

Niet getreurd! Natuurlijk kan je me ook gewoon boeken voor een workshop zang (met of zonder ukelele) bij jou op de camping. Of voor je bedrijf. Of babyshower. Of vrijgezellenfeest. Stuur even een berichtje  als je meer wil weten!

Dit zeiden je voorgangers

Meer lezen of meteen bestellen

Meer informatie vind je hier, maar als je eigenlijk al gewoon weet dat je mee wil doen, kan je ook meteen hier bestellen!

Superleuk als je erbij bent!

Houdoe en veel liefs,

Anne Ermens

Disclaimer: ik maak soms gebruik van affiliate links. Wanneer je op zo’n link klikt en iets bestelt krijg ik een beetje commissie, zonder dat jij er extra voor betaalt natuurlijk. Daarnaast ga ik sporadisch ook samenwerkingen aan. Soms staat daar een vergoeding tegenover en soms is het ook op vrijwillige basis. In alle gevallen geldt (haha ‘geldt’): geld is leuk, maar integriteit is leuker en je kan er dus altijd op rekenen dat ik 100% eerlijk ben. 

Meer Anne in je leven?!

Omdat je bijvoorbeeld (beter) wil leren zingen, een toffe workshop wil boeken of iemand nodig hebt die een voice-over voor je inspreekt? Bekijk dan mijn complete website!

Liever eerst weten wat andere mensen over me zeggen? Hier vind je meer dan 120 reviews!

Op de hoogte blijven van mijn verhalen, handige tips, exclusieve content en de laatste nieuwtjes over mijn – meestal – bruisende bestaan? Kan gewoon! Klik op de social media iconen hiernaast of meld je hier aan voor de ‘brieven van Anne’!

Reacties

Als je voor het eerst een reactie achterlaat, moet ik die handmatig goedkeuren. Dat doe ik meestal binnen 48 uur. Geen zorgen dus, je berichtje is niet verloren gegaan. 

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks.
Bekijk alle reacties.
Zoek op categorie:
Zoek op maand:

Afgelopen tijd schreef ik:

0
Ga naar de reacties!x