Anne Ermens, Profiel Kleur, 2022
Anne Ermens leerde 2426 mensen (beter) 'van zich te laten horen' d.m.v. 🎤 zangles, stemcoaching en muziekworkshops. Ze is daarnaast ook zelf te horen als 🎙️voice-over en 🧜🏼‍♀️ Zingende Zeemeermin.
Online Cursus Ukelele & Zang, Kinderliedjes (Cursus, Webshop)

Als jij dit jaar ukelele wil spelen op de camping…

Author picture

Anne Ermens leerde 2426 mensen (beter) 'van zich te laten horen' d.m.v. 🎤 zangles, stemcoaching en muziekworkshops. Ze is daarnaast ook zelf te horen als 🎙️voice-over en 🧜🏼‍♀️ Zingende Zeemeermin.

Zit jij ook elk jaar jaloers om je heen te kijken op de camping? Naar ‘die mensen die wel muziek kunnen maken’? Die lekker voor de tent zitten te pingelen met hun kinderen, of juist 40 man aan het zingen krijgen rondom het kampvuur?

Dat. Kan. Jij. Ook.

En ik kan het je leren. In 1 workshop. Doe je mee?

  • Vrijdag 16 juni, Workshop Kinderliedjes met Ukelele & Zang
  • Zaterdag 17 juni, Workshop Kampvuurliedjes met Ukelele & Zang
  • Vrijdag 28 juli, Workshop Kampvuurliedjes met Ukelele & Zang

Als je niet kan op die data maar wel een workshop ukelele & zang wil…

Niet getreurd! Natuurlijk kan je me ook gewoon boeken voor een workshop zang (met of zonder ukelele) bij jou op de camping. Of voor je bedrijf. Of babyshower. Of vrijgezellenfeest. Stuur even een berichtje  als je meer wil weten!

Dit zeiden je voorgangers

Meer lezen of meteen bestellen

Meer informatie vind je hier, maar als je eigenlijk al gewoon weet dat je mee wil doen, kan je ook meteen hier bestellen!

Superleuk als je erbij bent!

Houdoe en veel liefs,

Anne Ermens

Disclaimer: ik maak soms gebruik van affiliate links. Wanneer je op zo’n link klikt en iets bestelt krijg ik een beetje commissie, zonder dat jij er extra voor betaalt natuurlijk. Daarnaast ga ik sporadisch ook samenwerkingen aan. Soms staat daar een vergoeding tegenover en soms is het ook op vrijwillige basis. In alle gevallen geldt (haha ‘geldt’): geld is leuk, maar integriteit is leuker en je kan er dus altijd op rekenen dat ik 100% eerlijk ben. 

Meer Anne in je leven?!

Gewoon, omdat je bijvoorbeeld (beter) wil leren zingen of spreken, een verrassende workshop wil boeken of iemand nodig hebt die een voice-over voor je inspreekt? Bekijk mijn site

Af en toe persoonlijke anekdotes, handige tips én 🔒 verborgen voice-berichten en video’s in je mail, alsof je een penvriendin hebt? Meld je hier aan voor mijn ‘brieven van Anne’!

Reacties

(Reageer je voor het eerst? Dan keur ik je bericht handmatig goed. Het kan dus zo’n 48 uur duren voordat je ’em hieronder ziet staan.)

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks.
Bekijk alle reacties.
0
Ga naar de reacties!x