Workshop Ukelele & Zang

Leer jezelf begeleiden op ukelele binnen 1 middag, zelfs als je geen muzikale ervaring hebt!

Workshop Ukelele & Zang

Leer jezelf begeleiden op ukelele binnen 1 middag, zelfs als je geen muzikale ervaring hebt!

De volgende workshop start over...

Dagen
Uren
Minuten
Oeps, als hier geen cijfers staan, ben ik vergeten het aan te vullen. Scroll even naar onder om te zien wanneer de volgende keer is, of stuur me een berichtje!

Eindelijk eens iets doen met dat verlangen om muziek te maken?

Leren ukelele spelen en zingen in één middag/avond?

Snel een tof resultaat zonder uren ploeteren met YouTube of dure lessen?

"Na wat dubben toch aangemeld en daar heb ik zeker geen spijt van"

Klik hier om meer reviews te lezen.

Ja maar… Ik ben niet muzikaal/ik kan toch niet ‘ineens’ een instrument gaan leren spelen/daar ben ik te onhandig voor/ik heb geen eigen ukelele…

Don’t you worry ’bout a thing

Ik ga dit voor je regelen. Ik ga er niet bescheiden over doen: bij mij kan iedereen muziek leren maken. (Als je me het tegendeel bewijst, krijg je je geld terug.) Na de workshop Ukelele & Zang kan jij minstens 5 liedjes begeleiden terwijl je zingt*. En die ukelele mag je gewoon van me lenen.

Want zou het niet geweldig zijn om:

  • Je partner de liefde te verklaren door een liedje voor hem/haar/die te spelen?
  • In plaats van wéér te Netflixen, lekker muziek te maken om je hoofd leeg te krijgen?
  • In plaats van het zoveelste Woezel & Pip filmpje te kijken met je kinderen, samen muziek te maken op de zondagochtend?
  • De persoon te zijn die zowel een zwoele zomeravond als een saaie borrel op het werk weet om te toveren tot een magisch moment omdat-ie de uke tevoorschijn haalt?

Ja toch?! Dat dacht ik ook.

*Ik garandeer alleen niet dat die liedjes precies zo foutloos of in het tempo gaat dat jij zou willen. Maar daar leer ik je dan wél weer mee omgaan.

Veelgestelde vragen

Dan is jouw transformatie extra groot! Ik geloof echt niet dat jij hopeloos bent en, ik heb daarnaast alle vertrouwen in mij, haha. Echt, ik ga je helpen.

Jaaa, zeker weten! Neem dan even contact met me op of neem een kijkje op de pagina voor workshops voor bedrijven!

Nee! Dat klopt als een bus! Ik heb wel een Conservatoriumopeiding, maar die was helemaal niet gericht op ukelele, die was gericht op zang en theater! Daarom twijfelde ik ook om de workshop te gaan geven; ik speel zelf niet extreem lang, ben ook niet extreem goed en oefen ook niet vaak. 

Maar ineens dacht ik: juist dáárom moet JUIST ik de workshop geven. Ik heb namelijk wél de theoretische muzikale achtergrond, jarenlange leservaring en ik ken het gevoel van ‘iets willen leren, zonder daar heel veel voor op te moeten offeren’.  Ik weet dus precies hoe jij je voelt en wat je nodig hebt om op een leuke en efficiënte manier te leren hoe je jezelf begeleidt. Zodat je simpele kinderliedjes kan spelen met je kinderen, makkelijke kerstliedjes kan begeleiden bij de open haard en in de zomer ‘Het is een nacht’ kan spelen bij het kampvuur.

Mocht je na de workshop enthousiast zijn en wel extreem goed willen worden en oefenen, dan verwijs ik je ook met liefde door naar de ukelele-experts die je leren improviseren op pentatonische toonladders en dat soort dingen. (Ik ben daar niet ambitieus genoeg voor.)

Als je gehecht ben aan dure en lange gelnagels, vrees ik dat de ukelele geen handig instrument voor je is. Het speelt echt het lekkerst met kortgeknipte nagels. Balen he?!

Absoluut! Ik heb er een stuk of 10 die gestemd klaarstaan en die je gewoon mag lenen!

In ‘de parel van het zuiden’; Breda, ik huur een zaal aan de Odilia van Salmstraat. Alle info over het adres, krijg je na het aanmelden.

Nou, dan kan je hier je e-mailadres achterlaten, ik stuur dan een berichtje als ik weer wat organiseer! Of boek me voor je eigen gezelschap, kom ik met een auto vol ukelele’s jouw kant op!

Momenteel is de early-bird prijs vier tientjes en dat is inclusief btw, drankjes en drop. Bestel je later, dan is de prijs € 45,- .

Er kunnen maximaal 8 mensen boven de 18 meedoen.

Gender, leeftijd, ervaring en talent ‘zal me verder een worst wezen’. Als je maar lief bent voor de andere mensen.

Is er sprake van een fysieke of mentale beperking? Dan is het slim om van tevoren even met me te overleggen of deze workshop geschikt voor je is. En hoewel ik niemand wil buiten sluiten, kan ik je helaas niet helpen als je vingers mist, ik vrees dat je daar een specialist voor nodig hebt.

Als je al goed ukelele kan spelen, dan is deze workshop niet geschikt voor jou denk ik. Als je al goed kan zingen dan is het juist geschikt voor je, want hoe tof als je je dan helemaal kan concentreren op het begeleiden van jezelf!

"Zelden neemt een docent je zo blij mee als jij dat doet"

Kijk! Hier zie je wat fragmenten van eerdere workshops!

Over mij en hoe ik bijna mijn instrument in de open haard had gegooid

Joehoe! Mocht je me niet kennen: Anne Ermens dus, 34 jaar, trotse Bredase met een Conservatorium-diploma, een grote liefde voor mijn kat Kroepoek, muziek en vooral ook: een liefde voor mensen.

Inmiddels werk ik zo’n 15 jaar met zang, muziek en mensen door middel van optredens, maar vooral ook het geven van lessen en workshops. Het maakt mij heeeuul blij, en anderen ook: inmiddels heb ik over de 120 enthousiaste reviews!

In 2020 kocht ik zelf, na meerdere mislukte pogingen om ook gitaar te leren spelen (ik kan het nog steeds niet), in een impuls een ukelele en ik was dolgelukkig: eindelijk een snaarinstrument wat snel ‘leuk’ klonk, zonder dat ik daar dagelijks uren voor moest oefenen. Heerlijk.

Inmiddels ben ik ‘die persoon bij het kampvuur’ gewordenen en leerde ik dat ook aan 87 anderen. Tijd om het ook aan jou te leren!

(Mocht je denken ‘alles leuk en aardig, maar ben jij eigenlijk wel bevoegd en goed opgeleid’, dan kan ik je geruststellen met deze enorme lijst aan certificaten en diploma’s.)

Hoe het werkt

Stap 1. Bestellen

Bestel een kaartje in mijn webshop. Je krijgt automatisch een factuur in je mail als bevestiging van je betaling.

Stap 2. Lezen

Uiterlijk een week 'voor het zover is', krijg je een mailtje van me met daarin alle praktische info.

Stap 3. Klaar, spelen maar.

That's it! Je komt op de geplande middag naar de locatie en we maken er een heerlijke middag van!