ZANGWORKSHOPS
VOOR BEDRIJVEN

Nu ook in kerstthema

ZANGWORKSHOPS
VOOR BEDRIJVEN

Nu ook in kerstthema!

Je team uit hun comfortzone halen?

Op zoek naar een unieke activiteit?

Gevoel van verbinding creëren?

Samen een toffe herinnering maken?

“Ik heb genoten, veel geleerd en me geen seconde verveeld. Anne weet de groep echt ‘op te tillen’, een vakvrouw pur sang.”

Quote van Theo

Natuurlijk maakt het jou in eerste instantie niet uit of je werknemers wel of niet goed kunnen zingen Als de caissières opera kunnen zingen, worden er heus niet ineens meer douchegels verkocht in je winkel. Als je marketingteam de hele dag beatboxend zit te brainstormen, schrijven ze heus niet ineens betere teksten. En als je monteurs al ad-lib-bend onder auto’s lopen te sleutelen, gaan ze heus niet ineens sneller werken. 
HO! STOP! You better think!
(Think, think!!) ​
Want wat zou het voor je werknemers doen als ze:
 
 • Letterlijk en figuurlijk meer van zich durven laten horen?
 • Weten dat ze hun maskers af kunnen zetten op de werkvloer, omdat ze zich veilig voelen bij elkaar?
 • Kunnen spelen met het innemen van ruimte en het ruimte maken voor elkaar?
 • Samen uit hun comfortzone stappen en een unieke herinnering creëren? 

Want dát kan dus ook door zingen. Niet in een therapeutische zangsessie, waarbij allerlei trauma’s naar boven komen terwijl er hand in hand mantra’s worden gezongen. Nee, gewoon, door middel van speelse stemoefeneningen, lekkere liedjes en een hoop humor.

Wat een verademing tussen alle serieuze zaken die de wereld nu in hun greep hebben. De warme, liefdevolle en bezielende leiding van Anne maakte deze zangworkshop tot een avondje pure ontspanning en fun! Ik heb genoten!”

Quote van Hester

Vaste Tarieven*

Workshop Zang

500
 • Tot 25 deelnemers
 • Tot 20 minuten
 • Verschillende thema's mogelijk, zoals bijvoorbeeld 'ABBA' of '90's'
 • Op jullie locatie of bij mij in Breda

Kerstworkshop Zang

700
500
 • Tot 25 deelnemers
 • Tot 120 minuten
 • Inclusief het maken van een video voor op jullie social media
 • Op jullie locatie of bij mij in Breda

Workshop Zang & Ukelele

600
 • Tot 12 deelnemers
 • Tot 120 minuten
 • Op jullie locatie of bij mij in Breda

In overleg en voor een meerprijs is dit ook mogelijk:

 • Extra mensen laten deelnemen
 • Een combinatieworkshop van zang & percussie met een extra docent
 • Een extra zangdocent om met twee teams apart iets in te studeren en daarna meerstemmig te zingen
 • Een extra lange workshop
 • Meerdere workshops op een dag voor een combinatietarief

Prijzen zijn exclusief btw, maar inclusief alle overige kosten. Reiskosten, reistijd door heel Nederland én alle materialen zijn dus bij de prijs inbegrepen. Lekker overzichtelijk!

“Door Anne durfde ik letterlijk en figuurlijk weer van me te laten horen!”

Quote van Hans

'Wie ik wel niet denk dat ik ben'

Joho! Mocht je me niet kennen: ik ben Anne, 34 jaar, trotse Brabantse met een passie voor muziek maar vooral ook: een passie voor mensen.

Inmiddels werk ik zo’n 14 jaar met stem, door middel van optredens, werk als voice-over, maar vooral zanglessen, stemcoaching en workshops.

Mijn klanten variëren van deelnemers van talentenjachten en enthousiaste amateurs tot bedrijven als de Gemeente Breda en het Oogziekenhuis Rotterdam.

Mijn missie? Mijn ‘why’? Simpel; ik wil gewoon dat mensen blij zijn, lief zijn voor zichzelf en elkaar en ‘van zich durven te laten horen’. Muziek is daar een geweldig middel voor.

Ikzelf ben natuurlijk kei-enthousiast over ‘hoe ik het doe’ en gelukkig zijn mijn klanten het met me eens: inmiddels heb ik meer dan 120 enthousiaste reviews.

“We hebben een lied ingestudeerd wat geen van de deelnemers kende en na korte tijd konden we het al meerstemmig zingen. Wat een enthousiasme bij Anne. Ook de humor en gezelligheid ontbrak niet.”

Quote van Wies

Veelgestelde vragen

Geweldig, dan lachen we er kei-hard om. Het is geen enkel probleem als jullie allemaal belabberde zangers zijn, of de niveaus verschillen. Ik heb 15 jaar leservaring en zowel a-muzikale beginners als getalenteerde professionals verder geholpen, dus ik weet zeker dat ik ook met jullie wat kan bereiken! 

Absoluut. Vrijgezellenfeesten, babyshowers, teamuitjes, netwerkbijeenkomsten, familiedagen, het is allemaal mogelijk. Neem even contact op via de gegevens hierboven om te kijken hoe ik je het beste kan helpen!

Ja, daar baal ik dus ook hard van. Op het moment dat ik me heel zakelijk realiseerde ‘kak, ik had filmopname’s moeten maken van al die workshops die ik tot nu toe gaf’, kwam corona en werden vrijwel alle workshops geannuleerd. Daarnaast zit ook niet ieder bedrijf er op te wachten dat ik video-opnames maak.

Gelukkig zit er ook nog iets positiefs aan; als jij een mooie locatie hebt waar ik de workshop (en de deelnemers) mag filmen, geef ik je een dikke, vette korting! En dan krijg je óók nog eens een selectie van de beelden! Goeie deal, toch?!

Hou je er ook niet van als het antwoord is: ‘de prijs is altijd op maat’? Ik ook niet. Daarom vind je mijn tarieven lekker duidelijk onder het kopje ‘tarieven‘.

Heb je speciale wensen, bijvoorbeeld meer deelnemers, of een thema wat er niet tussen staat, dan komen er wat kosten bij, dat is natuurlijk altijd in overleg.

Ik stuur je altijd eerst een digitale offerte. Als je die getekend hebt, staat de workshop definitief in mijn agenda. Na de geplande datum ontvang je een factuur. Die kan je gewoon online betalen, wel zo makkelijk.

Mijn workshops zijn standaard in het Nederlands, maar een zangworkshop in het Engels is zeker ook mogelijk. Voorlopig ga ik me nog niet aan andere talen wagen, dus je Franse en Duitse team moet ik helaas teleurstellen.

Dan wordt het hoogste tijd dat ze met mij werken. Zingen is iets ontzettend kwetsbaars en intiems, dus het is helemaal niet gek dat mensen dat spannend vinden. Daarom zorg ik dat de sfeer 100% veilig is, ik niet over grenzen heenga en we alles stap voor stap doen. Het is de bedoeling dat mensen een leuke en leerzame tijd hebben, niet dat ze een trauma oplopen natuurlijk!

Nou, ik reken er op dat er – als ik naar jullie locatie kom – gewoon stoelen staan voor de deelnemers en mijzelf en een kopje thee vind ik ook wel lekker. Ik bel van tevoren ook altijd nog even om dat te checken en te overleggen:

 • Hoeveel en wat voor mensen er mee doen aan de workshop.
 • Of we ‘gewoon lekker leuk kunnen zingen’ of het de voorkeur heeft als er meer aandacht is voor bijvoorbeeld ‘samenwerken’.
 • Wat de ideale lengte qua tijd is voor mijn workshop bij jullie.
 • Of er een voorkeur is voor bepaald repertoire, zoals bijvoorbeeld ‘ABBA’.

“Het is niet alleen m’n mond open doen en geluid produceren. Het is mijzelf durven uiten, ruimte nemen, voluit gaan, mijn stem laten horen.”

Quote van Karen

De 12 mogelijke thema's

Hier heb ik wel oren naar, hoe pakken we dat aan?

Stap 1. Eerste stap

Neem contact op via de gegevens hierboven of stuur me hieronder even in het kort wat je van plan bent en - als je dat al weet - wanneer en waar je dat van plan bent!

Stap 2. Even bellen

Tenminste, als je dat goed vindt. Anders dan mailen we gewoon. In ons contact - altijd binnen 3 werkdagen - heb ik waarschijnlijk wat vragen voor jou, en jij ook voor mij.

Stap 3. Offerte

Als na ons contact alle info duidelijk is voor ons beide en we ook nog eens enthousiast zijn, stuur ik je een offerte per mail. Nadat je die digitaal getekend hebt, is de workshop definitief!

Stap 4. Workshop

Op het afgesproken moment geef ik de workshop.

Stap 5. Factuur

Na de workshop stuur ik je de factuur per mail. Die kan je gemakkelijk online betalen.

Stap 6. Klaar!

Er is verder geen stap 6. In 5 stappen is het geregeld. Simpel hè?! Jij blij, ik blij!

Een vrijblijvende aanvraag doen