Anne Ermens, Profiel Kleur, 2022
Anne Ermens leerde 2426 mensen (beter) 'van zich te laten horen' d.m.v. 🎤 zangles, stemcoaching en muziekworkshops. Ze is daarnaast ook zelf te horen als 🎙️voice-over en 🧜🏼‍♀️ Zingende Zeemeermin.
Vette dingen op de planning, o.a. livedag rondom Spreken, livedag Zang (incl. masterclass solo zingen) en workshops Ukelele & Zang (B)

Vette dingen op de planning: o.a. livedag rondom Spreken, livedag Zang (incl. masterclass solo zingen) en workshops Ukelele & Zang

Auteur foto

Anne Ermens leerde 2426 mensen (beter) 'van zich te laten horen' d.m.v. 🎤 zangles, stemcoaching en muziekworkshops. Ze is daarnaast ook zelf te horen als 🎙️voice-over en 🧜🏼‍♀️ Zingende Zeemeermin.

Poehpoeh, nounou, het was weer even inkomen na een bizarre zomer. Mocht je het gemist hebben: mijn vriend en ik verhuisden en hoewel dat super awesome is, is het ook ehm, intens en overweldigend. Daarnaast stopte ik ook nog met de anticonceptie-pil en heb ik het idee dat ik – nadat ik dat ding maar liefst 20 jaar slikte – een beetje af moest kicken.

Ik ben dus extra blij dat ik vandaag heeeeel lekker in een flow heb zitten werken en je vol trots kan aankondigen dat er hele vette dingen op de planning staan!

Workshops Ukelele & Zang

Misschien heb je ze wel gezien, de afgelopen tijd. Die knakker die de hele camping aan het zingen kreeg bij het kampvuur. Of de die ene moeder waar je kinderen maar over door blijven praten, omdat zij een keer zo leuk kinderliedjes kwam spelen in de klas.

Grote kans dat zij een van de inmiddels meer dan 100 mensen zijn, die binnen 1 middag of avond leerden hoe ze zichzelf moeten begeleiden op de Ukelele. Klinkt alsof het te mooi is om waar te zijn? Snap ik. Maar toch zeggen ze dingen als:

  • “”Anne legt heel duidelijk en laagdrempelig de beginselen uit en dat zorgt ervoor dat ik meteen enthousiast word. Ik kan een instrument bespelen!!”
  • “Heerlijk, helder, fijn, fris, speels, super leerzaam en gezellig; Anne’s ukelele/zang workshop is een aanrader!”
  • “Anne is zoooo leuk, grappig en goed in moeilijke dingen makkelijk maken”

Op deze dagen sta ik voor je klaar:

Vrijdag 13 oktober, 19.30, thema Kinderliedjes

Vrijdag 24 november, 19.30, thema Kerstliedjes

Vrijdag 1 december, 19.30, thema Kerstliedjes

Vrijdag 19 januari, 19.30, thema Kampvuurliedjes

Vrijdag 2 februari, 19.30 thema Kinderliedjes

Per workshop zijn er maximaal 10 plekken beschikbaar. De prijs gaat omhoog naar € 58,- maar je kan nu pre-orderen voor maar € 48,-.

NIEUW: Livedag Zingen (inclusief lunch)

Stel je voor. Een alles-in-1 livedag rondom zingen. Met een aantal andere enthousiaste vrouwen rondom de piano staan en de magie van meerstemmigheid ontdekken. Speelse oefeningen doen die het zingen makkelijker en mooier maken. Solo zingen, met microfoon en live begeleiding in een veilige groep. Individuele feedback krijgen waar je echt wat mee kan. Samen een dag ontsnappen aan het dagelijks leven en je gewoon even helemaal onderdompelen in de muziek.

Hoewel deze livedag nieuw is, hebben 2018 (!) mensen eerder met me gezongen, zij zeiden o.a.:

  • “Anne weet een groep echt ‘op te tillen’, een vakvrouw pur sang.”
  • “Als logopedist met kennis van stemgeving en ademhaling, had ik al jaren de wens om te starten met zanglessen. De drempel bleek lange tijd te hoog, bang om mezelf teleur te stellen. Tijdens de kennismaking gaf Anne mij direct het vertrouwen om de uitdaging aan te gaan. Het werd een fijne samenwerking waarin we een perfecte balans vonden tussen anatomische vakkennis en zingen op gevoel. Hierdoor vond ik meer ruimte voor interpretatie, vrijheid en plezier tijdens het zingen. Anne’s oprechte enthousiasme zorgt voor een prettige werksfeer. Ze heeft mij geleerd mijn zangstem te omarmen. Dank daarvoor!”
  • “Dit was de eerste keer dat ik voluit durfde te zingen met andere mensen erbij. Ik vind het ontzettend hoe ze iedereen, ervaren en onervaren, binnen een paar minuten op z’n gemak weet te stellen en enthousiast krijgt.”
  • ” Ik ga erheen met een lach, kom thuis met een lach en sta weer op met een lach. Het is heerlijk en geeft me energie! En het brengt zoveel meer dan m’n vraag, kan ik zingen?! Het is niet alleen m’n mond open doen en geluid produceren. Het is mijzelf durven uiten, ruimte nemen, voluit gaan, mijn stem laten horen. En dat leer ik nu, bij Anne.”

Op deze dagen sta ik voor je klaar:

Zaterdag 2 december, 11.00

Zaterdag 3 februari 2024, 11.00

Per livedag zijn er maximaal 10 plekken beschikbaar. De prijs gaat omhoog naar € 148,- maar je kan nu pre-orderen voor maar € 88,-.

Livedag Schaamteloos & Slim Spreken (inclusief lunch)

Veel mensen denken dat hun stem ‘nou eenmaal is zoals-ie is’. Dat je er geluk mee moet hebben; een beetje zoals ‘het hebben van een mooie neus’. Gelukkig is dat bullshit.

Vergelijk je stem maar met een Stradivarius viool. Als je ’em geweldig leert gebruiken, dan zijn de mogelijkheden eindeloos. Ik geef maar wat voorbeelden: je kan dan effectiever communiceren tijdens een ouderavond-gesprek, overtuigender presenteren op het podium, zelfverzekerder op je Instagram stories verschijnen of meer als een expert overkomen in je video’s. Klinkt goed, toch?

I’ve got your back. Tijdens de livedag zwaai ik met mijn toverstaf (of nouja, ik ga op speelse en concrete wijze met je aan de slag, waarbij ik gebruik maak van mijn jarenlange ervaring en kennis rondom stemgebruik) en houdt niks je meer tegen om je stem op een schaamteloze en slimme manier in te zetten. (En ja, natuurlijk werken we ook met microfoon.)

Mensen die eerder met me aan hun spreken werkten, zeiden o.a.:

  • “Wat een fijn mens en vakvrouw is Anne! Ik deed mee met de livedag over spreken: leerzaam, speels en praktisch. Absoluut de moeite waard – welke wens je ook hebt rondom spreken en je stemgebruik. Anne is positief, weet je op je gemak te stellen, neemt je vraag serieus (zonder dat het te serieus wordt), trekt je op een liefdevolle manier uit je comfortzone en geeft heldere en constructieve tips. Kortom: echt een aanrader!”
  • “Al zeker 30 jaar heb ik een enorme hekel aan mijn stem. Ik heb dan ook altijd alles waarbij mijn stem op de voorgrond stond vermeden: presentaties, spreken voor groepen, zingen, etc.  Na een meeting met Anne, had ik een paar simpele, maar doeltreffende tips ontvangen. De spanning was uit mijn mond, wangen en tong en ik kon mij stem nu zelf zo inzetten als ik zelf wilde. Mijn stem ging van snel naar rustig, van beknepen naar ontspannen en ik zong zelfs een keer onder de douche. Binnenkort sta ik, sprekend (!) op het internet!”
  • “Door Anne durfde ik letterlijk en figuurlijk weer van me te laten horen.”

Op deze dagen sta ik voor je klaar:

Zaterdag 25 november, 11.00

Zaterdag 20 januari 2024, 11.00

Per workshop zijn er maximaal 10 plekken beschikbaar. De prijs gaat omhoog naar € 148,- maar je kan nu pre-orderen voor maar € 88,-.

Vragen? Opmerkingen?

Stuur gerust een berichtje of laat hieronder een reactie achter. Natuuuuuurlijk vind ik het ook helemaal top als je andere mensen op mijn aanbod wijst! Je kan bijvoorbeeld de link naar dit bericht doorsturen. Zij blij, jij blij, ik blij. Dankjewel!

Houdoe en veel liefs,

Anne Ermens

P.S. 1.

Weet je nu al dit je graag mee wil doen aan een workshop en/of livedag? Dan wil ik je echt op het hart drukken om gauw een kaartje te kopen. (Ik wil je namelijk heel graag helpen, maar mijn aanbod wisselt vaker en sneller dan de akkoorden in Bohemian Rhapsody, en ik kan dus niet garanderen dat er nog meer van dit soort workshop aankomen!)

P.S 2.

Ik heb de kaartjes voor bovenstaande livedagen/workshops echt net in de webshop gezet. Je kan ze dus nu nog voor een early-bird-prijs kopen. Dat scheelt in sommige gevallen maar liefst € 60,-. Bestellen kan hier.

Disclaimer: ik maak soms gebruik van affiliate links. Wanneer je op zo’n link klikt en iets bestelt krijg ik een beetje commissie, zonder dat jij er extra voor betaalt natuurlijk. Daarnaast ga ik sporadisch ook samenwerkingen aan. Soms staat daar een vergoeding tegenover en soms is het ook op vrijwillige basis. In alle gevallen geldt (haha ‘geldt’): geld is leuk, maar integriteit is leuker en je kan er dus altijd op rekenen dat ik 100% eerlijk ben. 

Meer Anne in je leven?!

Gewoon, omdat je bijvoorbeeld (beter) wil leren zingen of spreken, een verrassende workshop wil boeken of iemand nodig hebt die een voice-over voor je inspreekt? Bekijk dan mijn website

Af en toe persoonlijke anekdotes, handige tips én 🔒 verborgen voice-berichten en video’s in je mail, alsof je een penvriendin hebt?

Meld je hier aan voor mijn ‘brieven van Anne’!

Reacties

(Reageer je voor het eerst? Dan keur ik je bericht handmatig goed. Het kan dus zo’n 48 uur duren voordat je ’em hieronder ziet staan.)

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks.
Bekijk alle reacties.
0
Ga naar de reacties!x