Reviews

(Oftewel: de ‘juice’)

Over het reviewbeleid:

 • Reviews heb ik – na toestemming – ge-copy-paste of ge-screenshot vanuit bijvoorbeeld WhatsApp, mails, Google, Facebook en Instagram.
 • Alles op deze pagina is geschreven door iemand die ook echt bestaat en daadwerkelijk klant was bij me.
 • Ik deel hier alle reacties, ook de slechte. (Maar die zijn er niet want ik héb gewoon geen slechte recensies. Woohoo!)
 • Hoewel er een verdachte screenshot staat van ene Anne Ermens, is dat een ándere Anne Ermens dan dat ik ben. (Echt, ik ben geen ‘Dotannetje’ aan het doen.)
 • Ik heb wel eens mensen gevraagd ‘wil je wat over je ervaringen met mij(n) werk schrijven?’, maar nooit mensen betaald of korting gegeven voor een review.
Lees ze alle 188...

…Óf kies een categorie, óf lees hier de samenvatting die ChatGPT in april ’24 maakte op basis van alle reviews…

 • Alles
 • Anne als zangeres, voice-over & (stem)actrice
 • Spreekcoaching
 • V
 • Zang, stem en muziek-workshops
 • Zangcoaching
Elke
Boekte me o.a. als docent Musical voor het 'StageVibes'-weekend voor (medium)gevorderde zangers

Elke, Zangworkshop en musicalworkshop, LinkedIn, 18-6-23 (M)

Mariël
Volgt online zangles

Mariel, Online Zangles, Mail, 3-9-23 (M)

Karen
Volgt zangles in Breda

Karen, Zangles in Breda, Bevrijdend zingen, WhatsApp, 27-10-2022 (M)

Femke Hogema
Boekte Anne voor de dagopening van Profitcon

Femke Hogema, Unieke dagopening, Zangworkshop, LinkedIn, 18–9–23 (M)

Ardine
Volgde zangles bij Anne

Ardine Sollie, Vocal Coach, Facebook, 18–9–23 (M)

Lucy
Deed mee aan de workshop 'Ukelele & Zang'

Lucy, Recensie Ukeleleworkshop & Zang, ukeleleworkshop Brabant (M)

Enya
Deed samen met haar vriend de online training 'Bubbelen voor Beter Stemgebruik'

Enya, Bubbelbuisje, Bubbelen voor Beter Stemgebruik, Insta DM, 25-1-2023 (M)

Madelon
Moeder van Evi, die een 'Zangeressen-feestje' gaf voor haar verjaardag.

Evi vond dit het leukste feestje ooit! Ze wilde graag eens zangles proberen en Anne durfde de uitdaging wel aan te gaan, een workshop geven aan 13 tieners. Ze was goed voorbereid en de meiden gingen aan de slag met een favoriet liedje van Evi.

Anne hield de meiden ondanks veel geklets en gegiechel goed bij de les en gaf ze vertrouwen om lekker te zingen en vooral positief te zijn naar elkaar toe. We zijn heel benieuwd naar het eindresultaat, de opname van het nummer. Het was een heerlijke middag die zeker voor Evi smaakt naar meer!!

Bryan
Deed mee met de workshop 'Zingen voor mensen die wel willen, maar niet durven'

De workshop voor mensen die wel willen, maar niet durven zingen, is een mooie start om te wennen aan het idee dat je zingt met/voor anderen.

Anne weet een fijne veilige sfeer te creëren waarbij je al snel je 'angst' vergeet en lekker met elkaar gaat zingen. Een mooie workshop om eens te proeven aan wat zingen inhoudt.

Daphne
Deed mee aan de online workshop

Marloes
Deed mee aan de online workshop

Jaaaaa het was leuk! Ik ben een enorme leek maar kan bij de volgende verjaardag net doen of ik nu van alles weet over zingen.Voor iedereen die twijfelt, meedoen! Hartstikke leuk!

Amel
Deed mee met de workshop 'Zingen voor mensen die wel willen, maar niet durven'

Het was een leuke en fijne ervaring! De uitleg was duidelijk, toegankelijk en helder en Anne heeft een fijne uitstraling. Ze stelde iedereen op zijn gemak, waardoor de zenuwen wat minder werden.

Marian en Ruud
Kregen een optreden cadeau

Het privé-optreden was geweldig, het heeft ons allebei heel emotioneel gemaakt (op een goede manier). We hebben er echt heel sterk van genoten!

Review Agnes, Ebook 'Online Muziekles geven binnen 24 Uur'
Agnes
Zangdocent 'Het Klooster' in Woerder, las het ebook 'Online muziekles geven binnen 24 uur'

Het ebook formuleert met heldere, amicale toon hoe je je muzieklessen kunt omvormen naar een digitale variant. Waar heb je rekening mee te houden, wat is lastig en wat valt mee?

Vooral handig wanneer je nog in de onderzoekende, opstartende fase zit en door alle bomen het bos niet meer ziet. Dit boek biedt je een goede structuur in aanpak.

Yrsa
Is aangenomen op de vooropleiding van het conservatorium en heeft zangles in Breda

Ik weet niet of ik zonder de zanglessen zo rustig de audities in had kunnen gaan! Ik merk dat ik met nog maar weinig zanglessen al een enorme vooruitgang heb geboekt, niet alleen technisch maar ook qua zelfvertrouwen tijdens het zingen!

Avatar
Eva Hafkamp
20 jaar, volgde bijna een jaar privé zangles bij Anne

In mijn tienerjaren heb ik veel met zingen/muziektheater gedaan, maar na mijn eindexamens verwaterde die bezigheid helaas. Twee jaar later kreeg ik toch weer zin om de draad op te pakken en besloot ik een proefles bij Anne te volgen.
Ik was direct enthousiast!

Naast dat Anne je de professionele tips en tricks kan leren, legt ze de nadruk op het plezier hebben in het zingen. Dit zorgt voor leuke, afwisselende en energieke lessen.

Na bijna een jaar zangles te hebben gevolgd ben ik weer helemaal gemotiveerd om zingen een onderdeel van mijn leven te laten blijven. Leuke extra: ik heb twee liedjes op mogen nemen met Anne's apparatuur.

Anne, super bedankt!

Review Jasper, Ebook 'Online Muziekles geven binnen 24 Uur'
Jasper Arts
Hoornist en Muziekdocent, las het ebook 'Online muziekles geven binnen 24 uur'

Ik vind het een helder overzicht bieden om een start te maken met online lesgeven. De veelvoorkomende valkuilen staan er in benoemd, zo worden zowel docent als leerling behoed voor het beginners-ongemak.

Danielle
Volgde een online zangles

Ik had een zangles bij Anne gewonnen en dat vond ik best wel spannend!

Ik volgde de les online en ik voelde me eigenlijk meteen op mijn gemak bij Anne. De oefeningen zijn leuk en hebben toepassing op meer dan zingen. Zo werkte ik ook aan mijn engelse uitspraak en kreeg ik zelfs leuke tips die ik kon toepassen op de danslessen die ik geef.

Echt bijzonder eigenlijk hoeveel een zangles van 45 minuten al voor je zelfvertrouwen kan doen. Door de fijne oefeningen, energie en feedback van Anne durfde ik mijn stem meer te gebruiken en perfectionisme los te laten. Op een gegeven moment voelde ik me zelfs super ontspannen door het zingen. Echt een aanrader voor iedereen die nieuwe dingen wil leren!

Carlijn
Had zangles van Anne op een musicalopleiding

Carlijn Smeets, Zangles in Venlo, Facebook, 9–8–17 (M)

Chantal
Volgde zangles in Arnhem

Jouw zanglessen in Arnhem zijn van onschatbare waarde geweest voor mij! Bedankt voor jouw openheid en ik gun iedereen jouw bevlogenheid

Ayellet
Volgde individuele zangles in Arnhem

Ayellet van den Bos, Zangles in Arnhem, Facebook, 12–8–17 (M)

Sylvia
Deed mee aan de online workshop

Erg leuk deze workshop!! Een aanrader!

Els

Wat heb je toch 'n prachtige heldere stem!

José Smits
Volgde de Workshop Heartbeat & Voice

Ter ere van mijn 25-jarig onderwijsjubileum hebben Alex en Anne aan mijn team de workshop 'Heartbeat & Voice' gegeven. In een intieme setting brachten ze ons tot een ontspannen manier van zingen met grappige tropische teksten. Samen met het gebruik van allerlei soorten trommels, die Alex in een grote hoeveelheid bij zich had, werd het een leuke workshop die ons op ideeën bracht voor ons werk in de klas!

Marjo
Gaf een 'Liedje bij de Lunch' cadeau

Vanaf het vinden van je website, het 'Liedje bij de Lunch' zelf op 10 maart en de 'nazorg' via mail... Allemaal geluksmomenten!

Cees Coenen
Volgde de Workshop Heartbeat & Voice

Afgelopen zaterdag heb ik Anne en Alex gevraagd om onze studiedag met de harmonie creatief te onderbreken met hun workshop. Het was een schot in de roos! Ze wisten met hun enthousiasme en muzikaliteit de groep gelijk mee te nemen in bodypercussie en zang. Waar mijn muzikanten altijd een instrument hebben om muziek te maken wordt bij de workshop gewerkt met je eigen lichaam.

Anne en Alex nemen je mee in een soort trein die een uur lang door het orkest dondert en waar schaamte aan de kant wordt gezet: iedereen deed mee en stapte achter zijn of haar veilige instrument vandaan om zelf geluid te gaan maken.

Anne en Alex werken ontzettend fijn samen en hun verhaal sloot exact aan op mijn doel met een orkest of band: ‘samen muziek maken’."

Wies
Deed mee aan zangworkshop 'Cozy Christmas'

Zaterdag ‘n hele leuke kerstworkshop gevolgd bij Anne. Ze maakt zelfs van de inzingoefeningen iets bijzonders!
We hebben een kerstlied ingestudeerd wat geen van de deelnemers kende en na korte tijd konden we het al meerstemmig zingen. Wat een enthousiasme bij Anne. Ook de humor en gezelligheid ontbrak niet.

Theo
Deed mee aan zangworkshop 'Cozy Christmas’

Samen zingen, samen leren en zelf nóg beter leren zingen. Top idee en topmiddag. Kans gehad en niet meegedaan? Dan zou ik nu vast inschrijven voor volgend jaar. Dit mag je niet missen. Let it snow, let it go, let it go

Audrey
Volgde zangles

Audrey, Zingen Brabant Zangles, Blog, 06-01-2020 (M)

Ouders van Kirsten
Volgde individuele zangles in Arnhem

Ze straalde helemaal toen ze uit de les kwam. Ze heeft een boost aan zelfvertrouwen gekregen en ze zingt beter en mooier dan ze van zichzelf weet. En dan is het dubbel leuk! Wij krijgen hier kippenvel als ze serieus oefent en zingt.

Vader van Eva
Eva volgde zangles in Arnhem

Complimenten voor je lessen, Eva groeit ook mede dankzij jou. Ook de dag dat iedereen een lied moest zingen voor publiek: reuzespannend voor Eva (en ook anderen), maar ik merkte duidelijk je betrokkenheid en trots voor iedereen. Dat was erg fijn om te zien!

Nikki
Boekte een teamworkshop voor Enexis

Nikki van Hoof, Teamworkshop Zang Enexis, Mail, 27-11-23 (M)

Bruno
Volgde privé zangles bij Anne

Zangles bij Anne is ontzettend leuk! Op een ongedwongen manier lekker zingen, en ondertussen daagt ze je uit om nieuwe dingen te proberen en leer je elke keer weer wat nieuws. Ze is spontaan, creatief, en heeft erg veel kennis. Helaas is ze verhuisd, anders was ik zeker doorgegaan met lessen. Succes daar in Breda!

Cendy
Deed mee aan de workshop 'Zang voor Mensen die niet Kunnen of Durven Zingen'

Cendy, Workshop Zingen met Faalangst, Insta, 20-05-23 (M)

Karen

Ik moest je bellen om te vertellen hoe mooi ik je liedje 'mijn kindje' vind. Zo ingetogen, zo puur, zo respectvol, het ontroerende me op vele manieren en raakte me in m'n hart.

Dominique
Werkte met Anne aan haar lezing

Dominique, Sprekerscoaching, SMS, 26-03-2024 (M)

Elly
Volgde Anne's training rondom spreken

Elly, Training Stemcoaching, Schaamteloos en Slim Spreken, FB, 02-01–24 (M)

Eline
Volgt zangles in Breda

Eline, Zangles Breda, Zangles Brabant, Goede Zangdocent (M)

Kyra
Deed mee aan de workshop Ukelele & Zang in thema 'Kinderliedjes'

Kyra, Ukeleleworkshop Breda, Ukelele & Zang, Google, 03-02-24 (M)

Rochelle
Deed mee aan de workshop Ukelele & Zang in thema 'Kinderliedjes'

Rochelle, Ukeleleworkshop Brabant, Ukelele & Zang, Google, 04-02-24 (M)

Ilona
Volgde de workshop Ukelele & Zang in thema Kampvuurliedjes

Ilona, Workshop Ukelele & Zang, Kampvuurliedjes, Workshop Breda, 2022 (M)

Nadine
Volgde de training 'Bubbelen voor Beter Stemgebruik'

Nadine, Bubbelbuisje & Cursus Bubbelen, Insta, 02-03-24 (M)

Femmy
Deed mee aan de beginnerscursus zang

Femmy Rood, Beginnerscursus Zang, Zangles in Breda, Facebook, 25–10–2019 (M)

Monique
Nam 5 vriendinnen mee naar de workshop Ukelele & Zang in thema 'Kinderliedjes'

Monique, Workshop Ukelele Brabant, Ukelele & Zang, Mail, 03-02-24 (M)

Mariette
Volgde de online training over Zingen

Mariette, Leren Zingen Online, Mail, 27-02–24 (M)

Marieke
Boekte een workshop voor haar netwerkclub

Marieke, Zangworkshop Netwerkclub Brabant, LinkedIn, 30-03-24 (M)

Sandra
Deed mee aan de workshop Ukelele & Zang in thema 'Kampvuurliedjes'

Sandra, Workshop Ukelele Brabant, Ukelele & Zang, Mail, 25-03-24 (M)

Wendy
Deed mee aan de livedag Zang

Wendy, Livedag Zingen, Google, 05-03-24 (M)

Jessica
Volgde zangles bij Anne via de Jacobiberg

Eindelijk een docent die ervoor zorgt dat ik een beetje uit mijn schulp kruip 🙂 Bedankt Anne, met een dikke knuffel erbij!

Als je me vraagt om jouw lessen te omschrijven, dan zeg ik meteen: fijn, vrolijk, leerzaam én gevarieerd. Je hebt iedere keer wel een speelse oefening of bijzonder verhaal dat mij meer leert over zingen. Techniek en gevoel komen samen in de muziek en dat is reuze moeilijk af en toe.

Jij maakt muziek laagdrempelig en stap voor stap leer ik allerlei nummers trotseren. Ook liedjes die ik zelf niet zomaar zou uitkiezen. Jij geeft kinderen maar ook volwassenen les. Dat maakt dat je snel schakelt in muziekkeuzes en genres.

Leuk, ik verheug me alweer op de volgende les. Ga zo door!
Groetjes, Jessica

Krista
Boekte een zangworkshop voor de livedag van 'Koers'

Krista, Zangworkshop ‘Laat je Horen’, Mail, 17-5-23 (M)

Lonneke
Werkte aan haar spreken in een losse coachingssessie

Lonneke Boons, sprekerscoaching, Google recensie, 2022 (M)

Lizemijn
Volgde de training rondom spreken

Lizemijn, Cursus Spreken in het openbaar, DM, 12-07–23 (M)

Maaike
Volgde individuele stemcoaching

Maaike, individuele stemcoaching, ik haat mijn stem, mail. 18-11-2022 (M)

Iris
Volgde zangles in Breda

Iris Nederpelt, Zangles in Breda, Google recensie, 2022

Theo Vaes
Volgt zangles in Breda

Theo Vaes, Zangles in Breda, Google recensie, 2022

Janine
Volgde de online training over Zingen

Janine, Korte Zangcursus voor Beginners, Website, 24-03–24 (M)

Anke en Trudo
Kregen een 'Liedje bij de Lunch' cadeau

In een zware periode werden mijn man en ik verrast door onze nichtjes met een prachtig gespeeld en gezongen lied door Anne via Zoom. De zang, de persoonlijke boodschap en deze verrassing belandde recht in ons hart!!! Dankjewel Anne, je was een lichtpuntje in onze dag!!

Marian Gertsen
Deed mee aan de workshop Ukelele & Zang

Marian, workshop ukelele Breda, ukeleleworkshop brabant, Ukelele & Zang, 2022 (M)

Kyra
Volgde zangles bij Anne in Zuthpen

Kyra, Groepsles zang, 2017 (M)

Olaf
Deed mee aan een online workshop

Zelfs als je geen ervaring of ambitie met zang hebt is deze workshop een leuk uitje, een meer memorabel alternatief voor spelletje of een film. Het is geheel veilig aangezien niemand je kan horen, maar mocht je toch met/om één van je vrienden of vriendinnen willen lachen dan kan ik je aanraken een tweede audioverbinding met hen alleen te openen om het nog een extra dimensie te geven. Een aantal oefeningen vragen je om vreemde geluiden te maken, hilariteit gegarandeerd en nog leerzaam ook.

Dieneke
Kreeg een 'Liedje bij de Lunch'

Vandaag kreeg ik een liedje cadeau en mensenkinderen wat was dat genieten!

Willemijn
Deed mee met de workshop Ukelele & Zang in thema Kerstliedjes

Willemijn, Kerstliedjes Ukelele Workshop & Zang, Mail, 2022 (M)

Marije
Werkte aan haar stem in een losse coachingssessie

Vrij spontaan ben ik bij Anne een stemcoachsessie aangegaan. Omdat ik 'altijd al iets aan mijn stem en presentatie wilde doen'. Ik kende haar via social media, en mijn indruk werd bevestigd: Een leuke, energieke vrouw waarbij ik me direct op mijn gemak voelde. Belangrijk, aangezien ‘stemwerk’ toch voor velen buiten je comfortzone ligt. En - in elk geval voor mezelf sprekend- vaak ook buiten je bewustzijnszone. Een aantal inzichten en praktisch toepasbare tips rijker, voel ik me niet alleen veel zekerder over mijn stem, maar weet ik hem ook nu ook bewust en ontspannen in te zetten als persoonlijk instrument. Dankjewel Anne!

Eef Michielsen
Volgt af en toe een losse Zangles in Breda

Eef Michielsen, Zangles in Breda, Zangdocent Breda, Google recensie, 2022 (M)

Martine van den Dool
Werkte aan haar spreken in een losse coachingssessie

Martine van den Dool, stemcoaching, sprekerscoaching, vrouwelijke sprekerscoacing, 2022 (M)

Evelien Versteijlen
Werkte aan haar spreekstem in een losse coachingssessie

Evelien Versteijlen, stemcoaching, coaching voor vrouwelijke sprekers, Google recensie, 2022 (M)

Eveline van Acqquoij
Deelnemer Workshop 'Zang voor mensen die niet kunnen en/of durven zingen'

Eveline van Acqquoij, Workshop 'Zang voor mensen die niet kunnen en:of durven zingen’, LinkedIn bericht, 31-10-2022 (M)

Rens van den Akker
Volgde Zangles in Breda

Rens van den Akker, Zangles volgen in Breda, Google recensie, 2022 (M)

Hester
Volgt zangles in Breda én gaf eerder een online concertje aan een vriendin

Hester, zangles Breda, Google recensie, 2021 (M)

Margriet
Volgt stiekem online zangles

Ik ben heel stiekem begonnen met online zanglessen bij Anne, omdat ik niet wilde dat iemand me zou horen zingen. Zelfs niet dat ze wisten dat ik wilde zingen. Anne heeft me inmiddels al veel geleerd, ik lekker thuis achter mijn laptop. Ze heeft me zoveel zelfvertrouwen gegeven dat ik nu al enkele keren tijdens mijn optredens als straatartiest heb staan zingen. Wát een overwinning! Dank je wel Anne, zonder jou had ik dat echt nooooit gedurfd en gedaan!

Jessica Boots
Deed mee aan de livedag voor Sprekers

Jessica Boots, Training Presenteren en Spreken in het openbaar, Facebook, 07-03–24 (M)

Luca
Volgt online zangles

Ik word erg blij van van de zangles, het is voor mij een belangrijk moment in de week geworden om op te laden en ik leer veel.

Wouter & Judith

Wouter & Judith, Google recensie, 2022 (M)

Marlies
Boekte me voor een muziekworkshop

Marlies Wilting, Muziekworkshop Stichting Alzheimer, LinkedIn, 21-12-22 (M)

Diann
Deed mee aan de workshop Ukelele & Zang in thema 'Kampvuurliedjes'

Diann, Workshop Ukelele Brabant, LinkedIn, 02-04-24 (M)

Desiré
Volgde zangles

Desiré van Veldhoven, Zangles in Breda, Google recensie, 2-2023 (M)

Eva Berhitu
Volgde zangles bij Anne

Eva Berhitu, Zangles, Facebook, 9–8–17 (M)

Jessica
Volgde zangles in Arnhem

Jessica, Vocal Coaching Arnhem, Facebook, 26–4–17 (M)

Claudia
Volgde de online training 'Schaamteloos en Slim Spreken'

Claudia, Cursus Spreken, Schaamteloos en Slim Spreken voor Vrouwelijke Ondernemers, Mail, 16-10–23 (M)

Lieske
Deed mee aan de workshop Ukelele & Zang

Lieske Kaal, Workshop Ukelele & Zang, Insta, 5-22 (M)

Joke
Deed mee aan de ukeleleworkshop in Kerstthema en volgde zangles

Joke van Sotte Sussen, Ukeleleworkshop Kerstliedjes, Zangles, Facebook, 29–11–22 (M)

Martine
Had recent haar eerste zangles

Martine Huijbregts, Vocal Coaching, Insta, 2-23 (M)

Karin
Gaf haar vader een workshop Ukelele & Zang cadeau

Karin van de Water, Workshop Ukelele & Zang, Google recensie, 2-10-23 (M)

Ton
Boekte Anne om zijn band te coachen

Ton Kroon, Bandcoaching, Facebook, 9–8–17 (M)

Robert Bicknese
Volgt zangles in Breda

Robert Bicknese, Zingen Breda Zangles, Google, 23-10-23 (M)

Sandra Timmermans
Boekte Anne als voice-over

Sandra Timmermans, Vrouwelijke Voice-Over, LinkedIn, 23-11-23 (M)

Kyra
Volgde zangles in Zutphen

Kyra Raphet Meeng, zangles, Facebook, 24–8–17 (M)

Sanne
Deed mee aan de online cursus over spreken

Sanne, Cursus Spreken, Schaamteloos en Slim Spreken voor Vrouwelijke Ondernemers, Mail, 16-10–23 (M)

Linda
Volgde de online training 'Schaamteloos en Slim Spreken'

Linda, Cursus Spreken, Schaamteloos en Slim Spreken voor Vrouwelijke Ondernemers, Mail, 7-11–23 (M)

Tobias
Bestelde aangeschoten een kaartje voor de workshop Ukelele & Zang en overwoog niet te komen

Tobias, Workshop Ukelele & Zang, Mail, 13-10-23 (M)

Anne
Gaf een 'Liedje bij de Lunch' cadeau

Echt super bedankt voor je liedje bij de lunch. Snelle reacties via de mail en erg veel enthousiasme tijdens het zingen, dus dankjewel!

Marga
Gaf een 'Liedje bij de Lunch' cadeau

Liedje bij de lunch als cadeau gegeven. Het was een superleuke verrassing en een groot succes!

Astrid
Kreeg een online concertje cadeau tijdens corona

Astrid, Liedje bij de Lunch:Online concertje, Google recensie, 2021 (M)

Lauri
Deed mee aan de Spekerstraining

Lauri, Spreken op het podium, Livedag, Instagram, 20-02-2024 (M)

Heart & Letters
Boekten me voor uniek teamuitje

Heart & Letters, Uniek teamuitje, Brabant, Zangworkshops, Facebook, 21-01-24 (M)

Pierre
Volgde online zangles

Anne is wat ik noem een echte professional. Haar passie is haar werk. Groei is daarom ontzettend van belang voor haar. Kleine, grote maakt niet uit. Als jij haar laat weten dat je voor jou gevoel iets hebt bereikt dan is zij al tevreden, want Anne is er voor jou volledig en ze helpt, begeleidt, luistert in elk opzicht en probeert elke oplossing mogelijk uit haar mouw te toveren, wat haar vaak nog lukt ook.

Evelien Bijl
Volgde de online training voor sprekers

Evelien Bijl, Training Sprekers, Schaamteloos en Slim Spreken, DM, 23-11–23 (M)

Leonie
Deed mee aan de Spekerstraining

Leonie, Presentatiecoaching, Spreken Livedag, Instagram, 20-02-2024 (M)

Yosiera
Volgde individuele zangles in Arnhem en Breda

Ik kwam bij Anne terecht door advies van mijn zangdocente van de MusicAllFactory jongeren in Tilburg. Maar naast dat ze les geeft in musicalzang weet ze ook les te geven in de popgenre of andere stijlen. Dat is wat ik persoonlijk heeft fijn vind omdat ik beide erg leuk vind, en je bij Anne dus eigenlijk alle kanten op kan.

Ik vind zangles bij Anne altijd super leuk en leerzaam. Ik voel mij heel erg op mijn gemak bij haar en ze geeft je het gevoel dat fouten maken echt niet erg is, en dat zingen ook vooral heel leuk moet zijn! Ik wilde zangles om mijn techniek goed te ontwikkelen, dingen zoals je ademsteun (wat ik eerst nog helemaal niet had) en hoe je bijvoorbeeld je stem op verschillende manieren kunt inzetten.

Maar ze gaat ook in op dingen als hoe je stembanden werken zodat je ook echt snapt wat je eigenlijk aan het doen bent. Daarnaast heeft ze ook elke les wel weer iets nieuws te leren, ze houdt bij wat ze met je gedaan heeft zodat ze niet in herhaling valt wat ik persoonlijk heel erg fijn vind.

Ze heeft me naast dit alles ook veel meer zelfvertrouwen gegeven met het zingen en daar ben ik haar heel dankbaar voor. Ik kom uit Nijmegen en daarom is het voor mij nogal een lange reisafstand, maar ik heb tot nu toe geen betere vervanging kunnen vinden voor Anne. Na een les bij Anne voel ik bij mezelf elke keer weer verbetering, dus ik vind het ‘t zeker waard om voor een goede zangles naar Breda te rijden.

Jeroen Stafleu
Volgt zangles in Breda

Erg leuke zanglessen bij Anne! Geeft op een spontane manier zangles en elke les wordt er wel gelachen. Weet waar ze over praat en laat je op je gemak voelen. Dikke aanrader!

Chris & Wil
Kregen een online optreden

En zo speciaal om echt contact te hebben met zo'n zangeres en er echt voor jou persoonlijk gezongen wordt. Ontroerend mooi en leuk.

Ilse
Deed mee aan de presentatietraining 'Schaamteloos & Slim Spreken'

Ilse, Sprekerstraining, Podiumpresentatie, Livedag, Instagram, 20-02-2024 (M)

Iris
Deed mee aan online training 'Beter Zingen in 10 Dagen'

Iris Noza, Cursus Zang Beginners, Google Review, 25-11–23 (M)

Anne Ermens (ja, zo heet ze echt)
Volgde Online Zangles

Anne Ermens, Online Zangles, Online zangdocent, Google recensie, 2021 (M)

Tessa Verhoeckx
Had zangles van Anne op haar middelbare school

Geweldige lessen en steun, je voelt je echt vertrouwd, de beste zangcoach die ik tot nu toe heb gehad!! ze heeft vertrouwen in je, en dat voelt goed.

Dominique
Werkte met Anne aan haar lezing

Dominique, stemcoaching, presentatietraining sprekerscoaching, LinkedIn, 06-04-2024 (M)

Avatar
Vijf Vrolijke Vriendinnen
Volgden een Zangworkshop

Wat was Bianca verrast, toen we haar in een superleuk weekendje Arnhem naar de 'studio' van Anne meenamen voor een zangworkshop! Ter ere nog van haar verjaardag.
Wat waren Janny en Els zenuwachtig... Help, wat eng!

Maar wat was het leuk en wat hebben we gelachen. EN.. we hebben leren zingen, gewoon lekker zingen, zoals wij als muziekliefhebbers nodig hebben. Net iets meer weten van het gebruik van je stem, voor de FUN! Heerlijk was het! De verrassing was de mooie herinnering...: een opname van onze samenzang we op een door ons uitgekozen lekker nummer, doorspekt met de foto's. Enne, het klonk niet eens gek! Anne bedankt! Bianca, Janny, Els, Yvonne en Grace.

Harold
Gaf een online optreden cadeau tijdens corona

Harold, Liedje bij de Lunch:Online optreden, Google recensie, 2021 (M)

Hannah Mutsaers
Volgde individuele zangles in Arnhem

Hannah Mutsaerts, Zangles in Arnhem, 25–11–19 (M)

Jikke
Volgde zangles én gaf een 'Liedje bij de Lunch' cadeau

Jikke, Zangles in Breda, Online optreden, Facebook, 3-2–21 (M)

Jemijn de Coo
Had les van Anne tijdens de 'Musicalstroom' op haar middelbare school.

Vanuit de musicalstroom op school heb ik een paar lessen van mevrouw Ermens gehad. Wat ik vooral aan haar lessen kon waarderen was dat ze zo heerlijk laagdrempelig waren, ook de leerlingen die verder geen ervaring hadden met zang werden gemotiveerd om er toch het optimale uit te halen en er vooral heel veel plezier in te hebben. Ik heb ook met een paar tips van haar heel wat vooruitgang kunnen boeken.

Marleen Wisse
Volgde individuele zangles in Arnhem

Marleen, Individuele zangles in Arnhem, Facebook, 9-8-2017 (M)

Corine
Deed mee met de workshop Ukelele & Zang

Corine, Ukeleleworkshop, Insta 7-23 (M)

Ilse van Bruggen
Volgde de online training 'Schaamteloos & Slim Spreken voor Vrouwlijke Ondernemers'

Ilse van Bruggen, Online Training Schaamteloos en Slim Spreken voor Vrouwlijke Ondernemers, Google, 7-23 (M)

Marije
Volgde de online training 'Schaamteloos & Slim Spreken voor Vrouwlijke Ondernemers'

Marije, Online Training Schaamteloos en Slim Spreken voor Vrouwlijke Ondernemers, Google, 7-23 (M)

Vigo
Zag mijn 'lied van een Kattenvrouwtje' op YouTube

Je zingt zo goed, ik moet huilen.

Annelies
Deed mee aan de livedag Schaamteloos en Slim Spreken

Annelies, Livedag Schaamteloos en Slim Spreken voor Vrouwlijke Ondernemers, Google, 7-23 (M)

Ronit
Volgt zangles in Breda

Ronit, Zangles in Breda, Google, 7-23 (M)

Noortje
Volgt zangles in Breda

Wat ik vooral heel fijn vind aan Anne's zanglessen, is de sfeer. Het is altijd zo gezellig, en ik voel me er meteen op mijn gemak! Die 45 minuten vliegen altijd voorbij.

Dankzij haar lessen heb ik veel belangrijke dingen geleerd, zoals oefeningen die ik bijvoorbeeld kan doen tijdens het Netflix kijken, en goede tips etc., maar wat voor mij nog het belangrijkste is, is dat ik er veel meer zelfvertrouwen van gekregen heb.

Dus als je dit leest en nog op zoek bent naar een gezellige, grappige, en lieve zangdocente, met een leuke en moderne manier van lesgeven, raad ik Anne zeker aan!

Eveline
Deed mee aan online training 'Schaamteloos & Slim Spreken'

Eveline, Cursus Spreken, Schaamteloos en Slim Spreken voor Vrouwelijke Ondernemers, Mail, 7-9–23 (M)

Corien
Deed mee aan de zangavond

Echt gaaf om te ervaren dat dit zomaar kan met wildvreemde mensen! Leuk om twee nummers wat beter in te studeren en daarna de sing-a-long te doen.Vond het gewoon top, harstikke leuk. De volgende keer ben ik er weer bij!

Joke
Volgde de online training over Lax Vox

Joke, Bubbelbuisje, Bubbelen voor Beter Stemgebruik, Mail, 21-8–23 (M)

Theo
Deed mee aan de zangavond

Een topavond, ik heb genoten, veel geleerd en me geen seconde verveeld. Anne weet de groep echt ‘op te tillen’, een vakvrouw pur sang.

Kim
Volgt zangles in Breda

Als logopedist met kennis van stemgeving en ademhaling, had ik al jaren de wens om te starten met zanglessen. De drempel bleek lange tijd te hoog, bang om mezelf teleur te stellen. Tijdens de kennismaking gaf Anne mij direct het vertrouwen om de uitdaging aan te gaan. Het werd een fijne samenwerking waarin we een perfecte balans vonden tussen anatomische vakkennis en zingen op gevoel. Hierdoor vond ik meer ruimte voor interpretatie, vrijheid en plezier tijdens het zingen. Anne's oprechte enthousiasme zorgt voor een prettige werksfeer. Ze heeft mij geleerd mijn zangstem te omarmen. Dank daarvoor!

Bryan
Volgde 3 individuele zanglessen in Breda

In 2021 kom ik zeker nog een keer langs, want vond het echt super leuk om te doen! Van niet durven zingen, naar genieten van zingen! In een maandje tijd! Heel tof! Anne, nogmaals dank voor alles!

Dieuwke Stellinga
Boekte een zangworkshop in kerstthema

Dieuwke Stellinga, Zangworkshop ‘Zingen met Kerst’, LinkedIn, 25-12-22 (M)

Lian
Deed mee aan de workshop 'Zingen voor mensen die geen toon kunnen houden'

Ik vond het superleuk, Anne geeft echt heel goed les!

Ze weet heel goed alle componenten uit elkaar te trekken en voor elk stukje handvatten te geven. Zo lijkt het ineens niet meer onmogelijk, maar gewoon iets wat je kunt oefenen. Ze weet het bovendien zo te brengen in de les dat je je niet stom voelt als het misgaat. Juist normaal, want je hebt het nooit getraind!

Mensen leren zingen is een vak en dat beheerst Anne verdomd goed! Ik krijg helemaal zin om te oefenen nu.

Stephan de Graaf
Volgt individuele zangles in Breda

Stephan de Graaf, privé-zangles Breda, Google recensie, 23-10-22 (M)

Avatar
Hugo Kornelis
Had les van Anne bij een musicalgroep en volgde daarnaast een paar privélessen

Ik heb Anne leren kennen bij een musicalgroep waar ze als zangcoach werkte. Ik was ervan overtuigd dat ik niet kon zingen, maar hoopte goed genoeg te acteren om toch een rolletje te kunnen krijgen.

Mede dank zij Anne's altijd positieve, vrolijke, en super constructieve manier van lesgeven heeft ze mij doen inzien dat ik wel degelijk kan (leren te) zingen. En in een klein aantal privé lessen heeft ze me geholpen enorme stappen te maken.

Anne, ik snap en respecteer je keuze om naar Breda te verhuizen. Maar je hebt geen idee hoe graag ik had gehad dat je ergens was gaan wonen en werken waar ik lessen bij jou had kunnen blijven volgen.

Het ga je goed!

Mijn vader (want waarom zou ik zijn mening achterwege laten)
Leest mijn blogs

Hé Anne, jouw blogs zijn eigenlijk wel een heel goed slaapmiddel. Je wordt er (meestal) erg vrolijk van en van het lachen ontspan je. Bovendien, maar dat is een voorrecht van het vader zijn van de schrijfster van die blogs, ben ik dan erg trots op ‘ons Anne en da’s ook weer heel fijn gevoel.

Linde (ervaren muziekdocent)
Deed mee aan de workshop 'Ukelele & Zang'

Muziekdocent Linde, Workshop Ukelele & Zang, Mail, 21-3-2023 (M)

Frans
Boekte een workshop voor de Probusclub

Frans de Bruijn, Zangworkshop Probusclub, LinkedIn, 21-12-22 (M)

Chantal van Bonusan Voedingssupplementen
Zette me in als voice-over

De manager was erg enthousiast over je stem en we waren op alle fronten heel erg blij met je werk. Super dat je het zo snel kon aanleveren, ons meerdere opties gaf om uit te kiezen en ook nog eens mee dacht over het bestandstype.

Paul
Gaf een online concertje cadeau tijdens corona

Paul, Liedje bij de Lunch:Online optreden, Google recensie, 2021 (M)

Stephana
Boekte me als voice-over

Stephana Verswijveren, Vrouwelijke VoiceOver, Nederlandse Stemactrice, LinkedIn, 28-12-23 (M)

Hans
Volgde privé zangles in Arnhem

Hans, Jacobiberg, Zangles in Arnhem, Quote, 2016 (M)

Margo
Heeft tot nu toe nog geen zangavond overgeslagen

Margo, Zangavond in Breda, Mail, 3-1-23 (M)

Gijs
Volgde een aantal lessen omdat hij wilde zingen tijdens zijn huwelijksaanzoek

'Ja ik wil', was het antwoord van Anne toen ik haar vroeg om me te helpen bij mijn huwelijksaanzoek. Dat was het begin van een superleuke ervaring en samenwerking met Anne.

Ik kan niet zingen dus gespannen ging ik naar mijn eerste zangles, Anne wist me, door haar prettige persoonlijkheid, op mijn gemak te stellen en we gingen direct aan de slag. Met knikkende knieën en onzekerheid begon ik te zingen, Anne gaf al snel aan dat het prima klonk en ze me kon helpen om het een succes te maken.

Op de tweede les heb ik Anne gevraagd of ze me tijdens het aanzoek op de piano wilde begeleiden, ze was direct enthousiast! Elke zangles was een feestje en door Anne begon ik in mezelf te geloven.

Het aanzoek was fantastisch, voor aanvang hebben we het nummer nog een keer geoefend. Tijdens het aanzoek kon ik volledig vertrouwen op Anne, als ik te langzaam of te snel ging corrigeerde zij dit voor me met haar pianospel. Het aanzoek is geëindigd met een volmondige JA!

Anne, heel erg bedankt voor je support en enthousiasme. Mede dankzij jou is het aanzoek onvergetelijk geworden. Ik kan het iedereen aanraden!”

Ricardo
Regisseur

Ricardo, Regisseur Prison Escape, Quote, 2021 (M)

Review Miriam, Ebook 'Online Muziekles geven binnen 24 Uur'
Miriam Venema
Zangdocent, las het ebook 'Online muziekles geven binnen 24 uur'

Wat een heerlijk en fijn overzichtelijk ebook. De overgang naar online lessen geven en krijgen wordt echt een stuk makkelijker en leuker!

Fia Schooljan
Genoot van een online optreden

Sander & Shama
Boekten Anne met een gitarist voor een aantal nummers tijdens hun trouwceremonie

Anne heeft op onze bruiloft twee liedjes gezongen tijdens de ceremonie. We hebben daar heel erg van genoten, het was prachtig!
Tijdens de voorbereidingen heeft Anne met ons meegezocht naar liedjes, suggesties gedaan, stukjes voorgezongen, kortom alles om onze ceremonie compleet te maken.De opbouw, de techniek en de zang tijdens de ceremonie gingen dankzij haar inspanningen perfect. Professioneel en goed, een echte aanrader dus.

Joachim Cuyt
Was bij Profitcon, waar Anne de dag opende met een muzikale energizer

Joachim Cuyt, Muzikale opening Profitcon, Muziekworkshop, LinkedIn, 17–9–23 (M)

Karen
Heeft zangles in Breda

Kan ik wel of niet zingen, that was the question. En dus op zangles in Breda, bij Anne. Ze stelde me in de eerste lessen direct op m’n gemak en liet mij m’n verhaal doen. En van heel zachtjes naar luider zingen. Want het is toch echt wat anders om mijzelf alleen te horen dan mee te galmen in m’n auto, met het volume op 10 en niemand die positief kritisch luistert en tips geeft.

Tijdens de lessen is er technische uitleg afgewisseld met liedjes die ik wil zingen. Ik ga erheen met een lach, kom thuis met een lach en sta weer op met een lach. Het is heerlijk en geeft me energie! En het brengt zoveel meer dan m’n vraag, kan ik zingen?!

Het is niet alleen m’n mond open doen en geluid produceren. Het is mijzelf durven uiten, ruimte nemen, voluit gaan, mijn stem laten horen. En dat leer ik nu op zangles in Breda, bij Anne.

Dries
Geeft al tientallen jaren zelf muziekles en heeft nu zangles in Breda

Ik twijfelde: 'we zijn vakcollega's', 'Anne is jonger', 'ik ben geen performer', 'kan ik eigenlijk wel vooruit komen met mijn leeftijd van bijna 67'?

Maar Anne verbaasde me al vanaf de eerste les. Ze kijkt, luistert en analyseert, geeft leuke opdrachten en verdiept zich in hoe ik me bij een song voel en wat ik er mee wil. Ik verveel me geen moment, ze gebruikt veel humor en grappen om de stof relevant te houden en weet me elke keer weer uit te dagen.

Na een lastige persoonlijke tijd leerde ik het vertrouwen in mijn zangstem weer terug te krijgen. Ik vind het nog steeds ongelooflijk dat de kwaliteit van mijn zingen in een paar maanden enorm is toegenomen.

Jacques
Volgde zangles in Arnhem

Jacques, Zangles in Arnhem, Website, 9-8-2017 (M)

Irene
Deed mee aan de workshop 'Zang voor mensen die niet durven' en ging daarna naar een Zangavond

Irene, Zingen omgeving Oosterhout, Breda, Mail, 27-12-22 (M)

Hade Wouters
Boekte me als zangeres in voor online events

Hade Wouters, Boekingen zangoptredens, LinkedIn aanbeveling, 11-5-2021 (M)

Jean-Paul
Volgde als eerste het 90-dagen-traject

Het doelgerichte pakket is een intensief en bovenal ook compleet traject Randzaken waarvan je je niet direct bewust bent als zanger komen aan bod, maar tegelijkertijd wordt het vooraf bepaalde doel niet uit het oog verloren. Anne's muzikaliteit, vakkennis en enthousiasme hebben ervoor gezorgd dat de hoge noten me beter af gaan, ik mijn bereik heb vergroot en een goede basis heb gelegd om verder te gaan met meerstemmigheid. Kortom, dit pakket krijgt van mij een warme aanbeveling!'

Meike
Volgde groepslessen zang en acteren

Meike, Groepslessen zang en acteren, Google recensie, 2017

Samantha
Deed mee aan de Zangavond in Breda

Samantha, Schaamteloos Zingen, Zang Breda, Koor Breda, Google recensie, 2-4-2023 (M)

Doinja
Deed mee met de workshop Ukelele & Zang

Doinja Groet, Workshop Ukelele & Zang, LinkedIn aanbeveling, 2-5-2022 (M)

Stef Goedhart
Volgt zangles in Breda

Stef Goedhart, Zangles in Breda, LinkedIn aanbeveling, 29-6-2020 (M)

Ton
Vader van Abby die zangles in Arnhem volgde

Ton, vader van Abby die zangles in Arnhem volgde, Website, 2017 (M)

Sjoukje
Volgde zangles in Arnhem

Sjoukje, Zangdocent aanrader, Website, 7-11-2018 (M)

Nynke
Volgde groepslessen musicalzang op haar opleiding

Nynke, Groepslessen zang, Website, 9-8-2017 (M)

Ingrid E.
Deed mee met de Zangavond

Ingrid Elemans, Zanggroep Breda, Zingen in Brabant, Zangavond Breda, Mail, 1-12-22 (M)

Nancy
Deed mee aan een zangavond

Nancy, zingen in een groep in Breda, Google recensie, 23-9-22 (M)

Pien van Groenendaal
Volgde groepslessen zang en acteren bij Anne

Pien van Groenendaal, Groepslessen zang en acteren, Google recensie, 2017

Marleen
Volgde zangles in Arnhem

Marleen, zangles in Arnhem, LinkedIn bericht, 2021 (M)

Joke
Deed mee aan de online workshop

Blij dat ik mij hiervoor opgegeven heb. Het was een leerzame avond en ik heb er veel van opgestoken. Een super leuke ervaring. Een echte aanrader voor iedereen die iets meer wil weten over zangtechniek. Was Anne nog in de buurt dan ging ik bij haar op les.

Michelle

Net alsof ik een Disneyprinses hoor!

Mila Thönissen
Volgde groepslessen zang en acteren bij Anne

Mila Thönissen, Groepslessen zang en acteren, Google recensie, 2017

Lenny Tosserams
Volgde groepslessen zang en acteren bij Anne

Lenny Tosserams, Groepslessen zang en acteren, Google recensie, 2017

Eva Valkenburg
Volgde individuele zangles in Arnhem

Eva Valkenburg, Zangles in Arnhem, Google recensie, 2017

Sofie
Volgt online zangles

Ik had verwacht dat online les veel minder nuttig of leuk zou zijn dan lessen in het 'echt', maar dat is totaal niet zo! De lessen zijn zo gemaakt, dat het ook online goed werkt. Heel fijn om zo toch zangles te kunnen krijgen!

Daan Quaars (jep, de wethouder uit Breda)
Volgde zangles voor zijn optreden als 'The Masked Singer'

Dank dat je me liet zingen,
dat je me dat vertrouwen en zelfvertrouwen gaf en me meenam met de muziek. Ik vond het een geweldige ervaring!

Milou Roefs
Gaf een online optreden cadeau

Milou Roefs, Online optreden Liedje bij de Lunch, Facebook, 20–1–21 (M)

Roos Komar
Volgde Zangles in Breda

Roos Komar, Zangles Breda, Google recensie, 2021 (M)

Renate Smoorenburg
Zette Anne in als Vocal Coach bij een musicalproductie

Renate Smoorenburg, Vocal Coach Musical, Facebook, 23–11–17 (M)

Review Marieke, Ebook 'Online Muziekles geven binnen 24 Uur'
Marieke van der Have
Muziektheaterartiest en docent, las het ebook 'Online muziekles geven binnen 24 uur'

Met dit luchtige ebook schept Anne orde in de digitale chaos. Voor muziekdocenten die willen beginnen met digitale lessen geeft het veel houvast.

Zelf was ik hier al mee gestart, maar ondanks dat heeft het boek me op een aantal nieuwe ideeën gebracht. Ik ben bijvoorbeeld gelijk opnieuw gaan stoeien met de instellingen van ZOOM.

Tussen de specifieke informatie over digitaal lesgeven door, geeft Anne ook tips die voor elke vorm van privé-muziekles handig zijn. Met name over hoe een leerling zich het beste kan voorbereiden op een les. Dit ga ik zeker toepassen!

Joachim
Was bij Profitcon, waar Anne de dagopening deed met een 20-minuten-zang-workshop

Joachim Cuyt, Unieke dagopening, Zangworkshop, LinkedIn, 17–9–23 (M)

Shirley
Volgt Online Zangles

Ik ben echt helemaal blij door je online zangles, dankjewel!! Niet alleen super inspirerend, maar ook echt goede tips waar ik meteen iets aan heb.

Wat ik super tof vind en wat mij opvalt (vergeleken met andere zanglessen die ik heb gevolgd), is dat je de werking van je brein meeneemt in de les. Je vertelt hoe je brein reageert op muziek en/of je stem en hoe het daar op anticipeert. Dit zorgt voor meer begrip en een groter bewustzijn wanneer ik zing en iets wel of niet lukt. Heel waardevol!

Bovendien echt top hoe je precies de vinger op de juiste plek weet te leggen waarom een nummer niet lekker weg zingt. Deze aandachtspunten en tips hiervoor maken het nu al meteen veel leuker om te zingen (ipv ''moeten'').

Marja Kox
Volgde zangles in Arnhem

Marja Kox, Zangles in Arnhem, Website, 10-8-2017 (M)

Inge
Deed mee aan de workshop Ukeleke & Zang in Kerstthema

Inge Klein, Workshop Ukelele Spelen, Kerstliedjes, 27-12-22 (M)

Bjorn Tebbe
Deed mee aan een Zangavond in Breda

Bjorn Tebbe, Zangavond in Breda, Google recensie, 29-10-22

Anne S.
Volgde individuele zanglessen in Breda

Anne S, individuele zangles in Breda, Google recensie, 23-9-22 (M)

Bianca, Janny, Els, Yvonne en Grace
Boekten een zangworkshop voor vriendinnen

Bianca, Janny, Els, Yvonne en Grace, Zangworkshop voor vriendinnen, Website, 2018 (M)

Thirza
Volgde individuele zangles

Thirza, Individuele zangles in Arnhem, Google recensie, 2017 (M)

Jessica Verbruggen
Bestelde een online optreden tijdens corona

Jessica Verbruggen, online optreden Liedje bij de Lunch, LinkedIn reactie, 2021 (M)

Marijn
Volgde de beginnerscursus zang in Breda

Marijn, Beginnerscursus Zang in Breda, Website, 5-11-2019 (M)

Kyra
Volgde groepslessen musicalzang op haar opleiding

Kyra, Groepslessen zang, Website, 24-8-2017 (M)

Hilde
Volgde zangles in Arnhem

Hilde, Zangles en zangtechniek verbeteren, Website, 25-4-2017 (M)

Evelien
Deed mee aan de workshop Ukelele & Zang in Kerstthema

Evelien, Workshop Ukelele, Kerstliedjes op Ukelele, 27-12-22 (M)

Joost de Klein
Volgde groepslessen zang en acteren

Joost, Groepslessen zang en acteren, Google recensie, 2017

Merel Lamboo
Deed mee aan de workshop 'Zang voor mensen die niet kunnen en/of durven zingen'

Merel, Workshop 'Zang voor mensen die niet kunnen en:of durven zingen’, Zingen met Faalangst, Nieuwsbrief, 7-11-2022 (M)

Ingrid Claassen
Deed mee aan een zangavond

Ingrid Claassen, Zingen in Breda, Google recensie, 10-22 (M)

Hester Kwaak
Deed mee aan een zangavond in Breda

Hester Kwaak, Zanggroep Breda, Zingen in Bredam Google recensie, 29-10-22 (M)

Astrid van der Vis
Was bij Profitcon, waar Anne de dag opende met een muzikale energizer

Astrid van der Vis, Muzikale opening Profitcon, Muziekworkshop, LinkedIn, 15–9–23 (M)