Wie ik ben

(Dit gedeelte van m’n site wordt nog bijgewerkt, er komt zelfs een heel plakboek waar je doorheen kan gaan bladeren. Ik ben nu alleen nog even te druk. Je moet het dus even doen met de belangrijkste feitjes hieronder.)

 

  • Ik ben Anne Ermens! 33 jaar oud en trotse inwoonster van het Brabantse Breda.

 

  • In 2010 studeerde ik af aan het Conservatorium in Arnhem (opleiding ‘Muziek-Theater’) en volgde daarnaast zo’n 40 cursussen en trainingen om  mijn skills te ‘optimaliseren’.  (Denk aan zangtechniek cursussen zoals UVS en EVT, maar ook workshops als ‘NLP’, ‘Energiewerk’, en ‘Omdenken’.

 

  • Inmiddels heb ik meer dan 100 positieve reviews met een gemiddelde score van een 4.8/5.  Ik realiseer me nog niet altijd hoe ontzettend geweldig dat is.

 

  • Naast mijn inhoudelijke kwaliteiten zeggen mensen vaak dat ze het leuk vinden dat ik zo open, eerlijk en enthousiast ben. Daar ben ik het eigenlijk wel mee eens!
Anne Ermens, 2022, Zangeres & Actrice

Wacht! Voor je me weg klikt, denk nog even aan onze toekomst samen! Misschien wil je wel een beetje op de hoogte worden gehouden van mij, of alle leuke dingen die ik in de toekomst nog ga doen!