Anne Ermens, Profiel Kleur, 2022
Anne Ermens werkt met jouw stem (o.a. zanglessen en workshops) en met haar stem (o.a. voice-over-werk). Daarnaast laat ze van zich horen in haar blogs, waar ze niet alleen schrijft over ondernemen, muziek en stem, maar over alles wat haar bezig houdt.
De Spectaculaire-Anne-Show, 2012, logo

‘De Spectaculaire Anne-show’

Author picture

Anne Ermens werkt met jouw stem (o.a. zanglessen en workshops) en met haar stem (o.a. voice-over-werk). Daarnaast laat ze van zich horen in haar blogs, waar ze niet alleen schrijft over ondernemen, muziek en stem, maar over alles wat haar bezig houdt.

Op 2 februari speel ik mijn solo voorstelling.

In ‘De Spectaculaire Anne-Show’, ziet u Anne zoals u haar nog nooit gezien heeft! Vanavond trekt ze alles uit de kast om u de avond van uw leven te laten beleven. Grootser, gevoeliger en explosiever dan ooit. Een lust voor het oog en een streling voor het oor, kortom; een ervaring om nooit meer te vergeten!

Op deze avond spelen naast ikzelf, ook mijn klasgenoten hun solovoorstellingen. Deze avond begint om 19.30, en zal tot ongeveer 21.30 duren.

Het vindt plaats in Tilburg, op 15 minuten lopen vanaf het station.

Kaarten zijn voor €10,- te bestellen op http://www.factorium.nl/nieuws.php?cmd=item&eid=1215

Ik zie jullie graag 2 februari!

Veel liefs,

Anne

Disclaimer: ik maak soms gebruik van affiliate links. Wanneer je op zo’n link klikt en iets bestelt krijg ik een beetje commissie, zonder dat jij er extra voor betaalt natuurlijk. Daarnaast ga ik sporadisch ook samenwerkingen aan. Soms staat daar een vergoeding tegenover en soms is het ook op vrijwillige basis. In alle gevallen geldt (haha ‘geldt’): geld is leuk, maar integriteit is leuker en je kan er dus altijd op rekenen dat ik 100% eerlijk ben. 

Meer Anne in je leven?!

Omdat je bijvoorbeeld (beter) wil leren zingen, een toffe workshop wil boeken of iemand nodig hebt die een voice-over voor je inspreekt? Bekijk dan mijn complete website!

Liever eerst weten wat andere mensen over me zeggen? Hier vind je meer dan 120 reviews!

Op de hoogte blijven van mijn verhalen, handige tips, exclusieve content en de laatste nieuwtjes over mijn – meestal – bruisende bestaan? Kan gewoon! Klik op de social media iconen hiernaast of meld je hier aan voor de ‘brieven van Anne’!

Reacties

Als je voor het eerst een reactie achterlaat, moet ik die handmatig goedkeuren. Dat doe ik meestal binnen 48 uur. Geen zorgen dus, je berichtje is niet verloren gegaan. 

Abonneer
Laat het weten als er
guest
3 Reacties
Oudste
Nieuwste
Inline feedbacks.
Bekijk alle reacties.
Jack Ermens
Jack Ermens
6 februari 2012 19:24

“Anne zoals u haar nog nooit gezien heeft!” Geen woord ervan is overdreven. Degenen die er niet waren hebben het mooiste van het seizoen gemist.
Fantastische show, veel humor, mooi geheel, leuke en mooie liedjes.
Een TIEN met een griffel!!!!

J. vd Ende uit Rijen
J. vd Ende uit Rijen
4 april 2012 22:57

Hoi Anne,

Gezien de gigantische hoeveelheid zeer enthousiaste reacties op je site wilde ik je bellen om te vragen wat je orijs is maar eerlijk gezegd maak je een beetje een onbetrouwbare indruk:

We zijn compleet!

Het is zover; mijn quartet is compleet! Na maanden lang sopranen vanuit heel Nederland te hebben gezien, is onze nieuwe […] lees ik eerst en dan verderop: Omdat Milou in verband met drukte is gestopt zijn wij voor ons meiden quartet weer op zoek naar een stevige hoge sopraan.

Is het qwuarted nu compleet of niet of moet ik Leonie maar bellen?

X

Joop

Zoek op categorie:
Zoek op maand:

Afgelopen tijd schreef ik:

3
0
Ga naar de reacties!x