Anne Ermens, Profiel Kleur, 2022
Anne Ermens leerde 2426 mensen (beter) 'van zich te laten horen' d.m.v. 🎤 zangles, stemcoaching en muziekworkshops. Ze is daarnaast ook zelf te horen als 🎙️voice-over en 🧜🏼‍♀️ Zingende Zeemeermin.
De Spectaculaire-Anne-Show, 2012, logo

‘De Spectaculaire Anne-show’

Auteur foto

Anne Ermens leerde 2426 mensen (beter) 'van zich te laten horen' d.m.v. 🎤 zangles, stemcoaching en muziekworkshops. Ze is daarnaast ook zelf te horen als 🎙️voice-over en 🧜🏼‍♀️ Zingende Zeemeermin.

Op 2 februari speel ik mijn solo voorstelling.

In ‘De Spectaculaire Anne-Show’, ziet u Anne zoals u haar nog nooit gezien heeft! Vanavond trekt ze alles uit de kast om u de avond van uw leven te laten beleven. Grootser, gevoeliger en explosiever dan ooit. Een lust voor het oog en een streling voor het oor, kortom; een ervaring om nooit meer te vergeten!

Op deze avond spelen naast ikzelf, ook mijn klasgenoten hun solovoorstellingen. Deze avond begint om 19.30, en zal tot ongeveer 21.30 duren.

Het vindt plaats in Tilburg, op 15 minuten lopen vanaf het station.

Kaarten zijn voor €10,- te bestellen op http://www.factorium.nl/nieuws.php?cmd=item&eid=1215

Ik zie jullie graag 2 februari!

Veel liefs,

Anne

Disclaimer: ik maak soms gebruik van affiliate links. Wanneer je op zo’n link klikt en iets bestelt krijg ik een beetje commissie, zonder dat jij er extra voor betaalt natuurlijk. Daarnaast ga ik sporadisch ook samenwerkingen aan. Soms staat daar een vergoeding tegenover en soms is het ook op vrijwillige basis. In alle gevallen geldt (haha ‘geldt’): geld is leuk, maar integriteit is leuker en je kan er dus altijd op rekenen dat ik 100% eerlijk ben. 

Meer Anne in je leven?!

Gewoon, omdat je bijvoorbeeld (beter) wil leren zingen of spreken, een verrassende workshop wil boeken of iemand nodig hebt die een voice-over voor je inspreekt? Bekijk mijn site

Af en toe persoonlijke anekdotes, handige tips én 🔒 verborgen voice-berichten en video’s in je mail, alsof je een penvriendin hebt? Meld je hier aan voor mijn ‘brieven van Anne’!

Reacties

(Reageer je voor het eerst? Dan keur ik je bericht handmatig goed. Het kan dus zo’n 48 uur duren voordat je ’em hieronder ziet staan.)

Abonneer
Laat het weten als er
guest
3 Reacties
Oudste
Nieuwste
Inline feedbacks.
Bekijk alle reacties.
Jack Ermens
Jack Ermens
6 februari 2012 19:24

“Anne zoals u haar nog nooit gezien heeft!” Geen woord ervan is overdreven. Degenen die er niet waren hebben het mooiste van het seizoen gemist.
Fantastische show, veel humor, mooi geheel, leuke en mooie liedjes.
Een TIEN met een griffel!!!!

J. vd Ende uit Rijen
J. vd Ende uit Rijen
4 april 2012 22:57

Hoi Anne,

Gezien de gigantische hoeveelheid zeer enthousiaste reacties op je site wilde ik je bellen om te vragen wat je orijs is maar eerlijk gezegd maak je een beetje een onbetrouwbare indruk:

We zijn compleet!

Het is zover; mijn quartet is compleet! Na maanden lang sopranen vanuit heel Nederland te hebben gezien, is onze nieuwe […] lees ik eerst en dan verderop: Omdat Milou in verband met drukte is gestopt zijn wij voor ons meiden quartet weer op zoek naar een stevige hoge sopraan.

Is het qwuarted nu compleet of niet of moet ik Leonie maar bellen?

X

Joop

3
0
Ga naar de reacties!x