Anne Ermens, Profiel Kleur, 2022
Anne Ermens leerde 2426 mensen (beter) 'van zich te laten horen' d.m.v. 🎤 zangles, stemcoaching en muziekworkshops. Ze is daarnaast ook zelf te horen als 🎙️Voice-Over en 🧜🏼‍♀️ Zingende Zeemeermin.
Dons en Devotie, MusicAllFactory, 2011

Devotie & Dons

Author picture

Anne Ermens leerde 2462 mensen (beter) 'van zich te laten horen' d.m.v. 🎤 zangles, stemcoaching en muziekworkshops. Ze is daarnaast ook zelf te horen als 🎙️Voice-Over en 🧜🏼‍♀️ Zingende Zeemeermin.

Na mijn afstuderen aan het conservatorium in Arnhem afgelopen jaar, ben ik me nog meer gaan verdiepen in ‘n onderdeel van muziektheater; musical!

Dit heb ik afgelopen jaar met veel plezier gedaan in het 3e jaar van de Musicallfactory. Deze opleiding sluit het schooljaar altijd af met een voorstelling, waarbij twee (ingekorte) musicals worden gespeeld.

De voorstelling heet dit jaar ‘Devotie & Dons‘, en de twee stukken die we spelen zijn gebaseerd op ‘Sister Act‘, en ‘Once upon a Mattress‘. 

Graag wil ik je uitnodigen om te komen kijken naar deze voorstellingen! (Mocht je het willen weten; zelf speel ik een van de nonnen, en een foute nachtclubdanseres/zangeres!)

Hieronder alle informatie:

MusicAllFactory volwassenen presenteren….

Onze deeltijdopleiding MusicAllFactory is al jaren een bekende naam in musicalland. In juni laten onze afstudeerders zien wat ze kunnen in ‘Devotie’ en ‘Dons’ 17, 18 en 19 juni in dit theater!

Devotie, gebaseerd op de musical ‘Sister Act’

Whoopi Goldberg maakte samen met onze eigen Joop van den Ende in 2009 een spetterende musical van Sister Act. In de musical is nachtclubzangeres Deloris getuige van een moord. Ze vlucht en vraagt om hulp bij de politie. In rechercheur Eddie herkent ze een oude schoolvriend. Deze brengt haar onder in een nonnenklooster, waar de boeven haar niet zo snel zullen zoeken. Eerst moet Deloris niks van de nonnen hebben, maar als ze de leiding krijgt over het koor, inspireert ze hen tot spetterende muzikale shows. Het klooster vaart er wel bij, maar dan ontdekt de moordenaar waar Deloris zich schuil houdt…

Dons, gebaseerd op de musical ‘Er was eens… op een matras’

Wie denkt het sprookje van de prinses op de erwt te kennen, heeft het mis. De minstreeldie het verhaal de wereld in heeft geholpen vertelde vele versies, maar deze keer de enige juiste. Prins Vreseloos wordt onder de duim gehouden door zijn egocentrische moeder Koningin Ergernas. Zij onderwerpt elke huwelijkskandidate aan een onmogelijke test, en houdt daarmee de vrouwen uit de buurt van haar zoon. Zij heeft besloten dat in het hele land niemand zal trouwen tot haar zoon trouwt. Voor hofdame Merel is dit een vreselijk probleem, aangezien zij zwanger is van Ridder Harold. Hij gaat dan ook snel op zoek naar een ware prinses, zodat Vreseloos kan trouwen en daarmee het hele koninkrijk weer vrij is. Hij gaat op reis en komt terug met prinses Winnifred. Vreseloos wordt op slag verliefd. Maar voor zij kunnen trouwen zal Winnifred eerst de test van de Koningin moeten doorstaan… Het was in ieder geval iets met een erwt…

  • Data: 17 juni om 20.00 uur, 18 juni om 20.00 uur en 19 juni om 14.30 uur
  • Locatie: Factorium Tilburg
  • Entree: € 20,-

(Tip: hetzelfde weekend vindt ook Festival Mundial plaats,  dus ook voor of na de voorstelling hoef je je niet te vervelen!)

Wie weet tot dan!

Liefs,

Anne

Ik weet genoeg, ik wil kaarten bestellen

Disclaimer: ik maak soms gebruik van affiliate links. Wanneer je op zo’n link klikt en iets bestelt krijg ik een beetje commissie, zonder dat jij er extra voor betaalt natuurlijk. Daarnaast ga ik sporadisch ook samenwerkingen aan. Soms staat daar een vergoeding tegenover en soms is het ook op vrijwillige basis. In alle gevallen geldt (haha ‘geldt’): geld is leuk, maar integriteit is leuker en je kan er dus altijd op rekenen dat ik 100% eerlijk ben. 

Meer Anne in je leven?!

Omdat je bijvoorbeeld (beter) wil leren zingen of spreken, een toffe workshop wil boeken of iemand nodig hebt die een voice-over voor je inspreekt? Bekijk dan mijn complete website!

Af en toe een digitale brief met het laatste nieuws, nuttige, inspirerende en grappige anekdotes en tips én 🔒 verborgen voice-berichten en video’s? Meld je hier aan voor de ‘brieven van Anne’!

Reacties

Reageer je voor het eerst? Dan keur ik je bericht handmatig goed. Het kan dan 48 uur duren voordat je ’em hieronder ziet staan.

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks.
Bekijk alle reacties.
0
Ga naar de reacties!x