Anne Ermens, Profiel Kleur, 2022
Anne Ermens leerde 2426 mensen (beter) 'van zich te laten horen' d.m.v. 🎤 zangles, stemcoaching en muziekworkshops. Ze is daarnaast ook zelf te horen als 🎙️voice-over en 🧜🏼‍♀️ Zingende Zeemeermin.
Zangles Arnhem, Zomerstrippenkaart

Nieuw: Zomerstrippenkaart; Zangles in de Vakantie

Auteur foto

Anne Ermens leerde 2426 mensen (beter) 'van zich te laten horen' d.m.v. 🎤 zangles, stemcoaching en muziekworkshops. Ze is daarnaast ook zelf te horen als 🎙️voice-over en 🧜🏼‍♀️ Zingende Zeemeermin.

Het is weer bijna zomervakantie! Hartstikke leuk, alleen jammer dat je reguliere zangles stopt. Alle docenten zijn op vakantie, alle muziekscholen sluiten en er lijkt niks anders op te zitten dan te wachten op het nieuwe schooljaar.

Maar dit jaar kan het ook anders!

De Zomerstrippenkaart:

– De zomerstrippenkaart geeft je recht op 4 interpretatie- en/of zanglessen van 3 kwartier.

– De lessen worden aangepast op jouw wensen en niveau.

– De strippen kun je gebruiken tussen 1 juli en 1 september.

– De lessen plannen we van tevoren telefonisch of per mail samen in, zodat je er zeker van   bent dat de tijdstippen (tussen 11.00 en 21.00) jou goed uitkomen!

– De lessen vinden plaats in mijn werkruimte thuis (Arnhem Presikhaaf), waar alle benodigde   apparatuur aanwezig is.

– Ook een leuk cadeautje voor mensen die geslaagd zijn voor hun eindexamen!

Meer weten?! Neem contact met me op, dan stuur ik je de overige informatie! Ook als je vragen hebt, of je graag zangles wil, maar bovenstaande niet is wat je zoekt omdat je bijvoorbeeld duo-les wil of andere specifieke wensen hebt, kan je contact met me opnemen.

Graag tot gauw!

Anne

 * De zomerstrippenkaart staat los van de Jacobiberg en Stichting Gelders Musical Ensemble. 

Disclaimer: ik maak soms gebruik van affiliate links. Wanneer je op zo’n link klikt en iets bestelt krijg ik een beetje commissie, zonder dat jij er extra voor betaalt natuurlijk. Daarnaast ga ik sporadisch ook samenwerkingen aan. Soms staat daar een vergoeding tegenover en soms is het ook op vrijwillige basis. In alle gevallen geldt (haha ‘geldt’): geld is leuk, maar integriteit is leuker en je kan er dus altijd op rekenen dat ik 100% eerlijk ben. 

Meer Anne in je leven?!

Gewoon, omdat je bijvoorbeeld (beter) wil leren zingen of spreken, een verrassende workshop wil boeken of iemand nodig hebt die een voice-over voor je inspreekt? Bekijk dan mijn website

Af en toe persoonlijke anekdotes, handige tips én 🔒 verborgen voice-berichten en video’s in je mail, alsof je een penvriendin hebt?

Meld je hier aan voor mijn ‘brieven van Anne’!

Reacties

(Reageer je voor het eerst? Dan keur ik je bericht handmatig goed. Het kan dus zo’n 48 uur duren voordat je ’em hieronder ziet staan.)

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks.
Bekijk alle reacties.
0
Ga naar de reacties!x