Anne Ermens, Profiel Kleur, 2022
Anne Ermens werkt met jouw stem (o.a. zanglessen en workshops) en met haar stem (o.a. voice-over-werk). Daarnaast laat ze van zich horen in haar blogs, waar ze niet alleen schrijft over ondernemen, muziek en stem, maar over alles wat haar bezig houdt.
Zangles Jacobiberg Arnhem, Zangdocent

Open dag Jacobiberg 2011

Author picture

Anne Ermens werkt met jouw stem (o.a. zanglessen en workshops) en met haar stem (o.a. voice-over-werk). Daarnaast laat ze van zich horen in haar blogs, waar ze niet alleen schrijft over ondernemen, muziek en stem, maar over alles wat haar bezig houdt.

Zondag 29 mei is van 13.00 uur tot 17.00 de open dag van de Jacobiberg Popschool, hier zijn ook een aantal van mijn leerlingen te bewonderen, om 14.30.

Naast optredens van de leerlingen speelt de docentenband met o.a. Cyril Whistler (gitaar), Michel Mulder (bas) en Jusso Whistler (drums) samen met de studenten. Onze andere drumdocent Tim van Delft zal samen met 4 andere drummers een drumbattle houden. Van Delft speelt ook in de band De Staat en werd eerder deze maand tijdens het Gala van de Popmuziek in de Melkweg uitgeroepen tot beste drummer van Nederland. Naast bas, drum en gitaar geeft de Jacobiberg ook les in saxofoon, piano, keyboard en zang.

Jacobiberg

De Jacobiberg biedt diverse lesvormen aan. Je kunt kiezen uit solo-, duo- of groepslessen. Voor zang en gitaar worden ook korte beginners cursussen gegeven. Tijdens de open dag zijn veel docenten aanwezig. Natuurlijk is dit een ideaal moment om eens even te kletsen met één van onze docenten.Tevens kun je je tijdens de open dag inschrijven voor een gratis proefles. Kortom, zondag 29 mei is een ideale kennismaking voor iedereen die nog twijfelt over het nemen van muziekles.

De Jacobiberg Popschool is al meer dan tien jaar een begrip in Arnhem met name door haar hedendaagse aanpak. Je krijgt geen stoffige theorie of klassieke les maar we werken met de muziekstijl die jij zelf wilt leren. Wil jij pianoles omdat je Alicia Keys helemaal te gek vindt? Dan hoef je van ons niet te beginnen met Beethoven. Of wil je gitaar leren spelen omdat je van de Foo Fighters en Metallica houdt?! Dan beginnen we natuurlijk niet met een klassieke Spaanse akoestische gitaar, maar gelijk met de elektrische gitaar. Samen met je docent bespreek je met welk materiaal je aan de slag wilt. Maar als je juist meer wil weten over muziektheorie of notenschrift dan kan dat natuurlijk ook.

De open dag is van 13.00 tot 17.00 uur. Locatie: Popcentrum Jacobiberg aan de Thomas á Kempislaan 15 Arnhem. De toegang is gratis. Voor meer informatie kun je bellen met de balie: 026-4422106. Of surf naar www.jacobiberg.nl

Liefs,

Anne

Disclaimer: ik maak soms gebruik van affiliate links. Wanneer je op zo’n link klikt en iets bestelt krijg ik een beetje commissie, zonder dat jij er extra voor betaalt natuurlijk. Daarnaast ga ik sporadisch ook samenwerkingen aan. Soms staat daar een vergoeding tegenover en soms is het ook op vrijwillige basis. In alle gevallen geldt (haha ‘geldt’): geld is leuk, maar integriteit is leuker en je kan er dus altijd op rekenen dat ik 100% eerlijk ben. 

Meer Anne in je leven?!

Omdat je bijvoorbeeld (beter) wil leren zingen, een toffe workshop wil boeken of iemand nodig hebt die een voice-over voor je inspreekt? Bekijk dan mijn complete website!

Liever eerst weten wat andere mensen over me zeggen? Hier vind je meer dan 120 reviews!

Op de hoogte blijven van mijn verhalen, handige tips, exclusieve content en de laatste nieuwtjes over mijn – meestal – bruisende bestaan? Kan gewoon! Klik op de social media iconen hiernaast of meld je hier aan voor de ‘brieven van Anne’!

Reacties

Als je voor het eerst een reactie achterlaat, moet ik die handmatig goedkeuren. Dat doe ik meestal binnen 48 uur. Geen zorgen dus, je berichtje is niet verloren gegaan. 

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks.
Bekijk alle reacties.
Zoek op categorie:
Zoek op maand:

Afgelopen tijd schreef ik:

0
Ga naar de reacties!x