Anne Ermens, Profiel Kleur, 2022
Anne Ermens leerde 2426 mensen (beter) 'van zich te laten horen' d.m.v. 🎤 zangles, stemcoaching en muziekworkshops. Ze is daarnaast ook zelf te horen als 🎙️voice-over en 🧜🏼‍♀️ Zingende Zeemeermin.
Standaard afbeelding Blog, Computer, Website, Typen, Online (Blog)

Open dag Jacobiberg 2011

Auteur foto

Anne Ermens leerde 2426 mensen (beter) 'van zich te laten horen' d.m.v. 🎤 zangles, stemcoaching en muziekworkshops. Ze is daarnaast ook zelf te horen als 🎙️voice-over en 🧜🏼‍♀️ Zingende Zeemeermin.

Zondag 29 mei is van 13.00 uur tot 17.00 de open dag van de Jacobiberg Popschool, hier zijn ook een aantal van mijn leerlingen te bewonderen, om 14.30.

Naast optredens van de leerlingen speelt de docentenband met o.a. Cyril Whistler (gitaar), Michel Mulder (bas) en Jusso Whistler (drums) samen met de studenten. Onze andere drumdocent Tim van Delft zal samen met 4 andere drummers een drumbattle houden. Van Delft speelt ook in de band De Staat en werd eerder deze maand tijdens het Gala van de Popmuziek in de Melkweg uitgeroepen tot beste drummer van Nederland. Naast bas, drum en gitaar geeft de Jacobiberg ook les in saxofoon, piano, keyboard en zang.

Jacobiberg

De Jacobiberg biedt diverse lesvormen aan. Je kunt kiezen uit solo-, duo- of groepslessen. Voor zang en gitaar worden ook korte beginners cursussen gegeven. Tijdens de open dag zijn veel docenten aanwezig. Natuurlijk is dit een ideaal moment om eens even te kletsen met een van onze docenten.Tevens kun je je tijdens de open dag inschrijven voor een gratis proefles. Kortom, zondag 29 mei is een ideale kennismaking voor iedereen die nog twijfelt over het nemen van muziekles.

De Jacobiberg Popschool is al meer dan tien jaar een begrip in Arnhem met name door haar hedendaagse aanpak. Je krijgt geen stoffige theorie of klassieke les maar we werken met de muziekstijl die jij zelf wilt leren. Wil jij pianoles omdat je Alicia Keys helemaal te gek vindt? Dan hoef je van ons niet te beginnen met Beethoven. Of wil je gitaar leren spelen omdat je van de Foo Fighters en Metallica houdt?! Dan beginnen we natuurlijk niet met een klassieke Spaanse akoestische gitaar, maar gelijk met de elektrische gitaar. Samen met je docent bespreek je met welk materiaal je aan de slag wilt. Maar als je juist meer wil weten over muziektheorie of notenschrift dan kan dat natuurlijk ook.

De open dag is van 13.00 tot 17.00 uur. Locatie: Popcentrum Jacobiberg aan de Thomas a Kempislaan 15 Arnhem. De toegang is gratis. Voor meer informatie kun je bellen met de balie: 026-4422106. Of surf naar www.jacobiberg.nl

Liefs,

Anne

Disclaimer: ik maak soms gebruik van affiliate links. Wanneer je op zo’n link klikt en iets bestelt krijg ik een beetje commissie, zonder dat jij er extra voor betaalt natuurlijk. Daarnaast ga ik sporadisch ook samenwerkingen aan. Soms staat daar een vergoeding tegenover en soms is het ook op vrijwillige basis. In alle gevallen geldt (haha ‘geldt’): geld is leuk, maar integriteit is leuker en je kan er dus altijd op rekenen dat ik 100% eerlijk ben. 

Meer Anne in je leven?!

Gewoon, omdat je bijvoorbeeld (beter) wil leren zingen of spreken, een verrassende workshop wil boeken of iemand nodig hebt die een voice-over voor je inspreekt? Bekijk dan mijn website

Af en toe persoonlijke anekdotes, handige tips én 🔒 verborgen voice-berichten en video’s in je mail, alsof je een penvriendin hebt?

Meld je hier aan voor mijn ‘brieven van Anne’!

Reacties

(Reageer je voor het eerst? Dan keur ik je bericht handmatig goed. Het kan dus zo’n 48 uur duren voordat je ’em hieronder ziet staan.)

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks.
Bekijk alle reacties.
0
Ga naar de reacties!x