Anne Ermens, Profiel Kleur, 2022
Anne Ermens leerde 2426 mensen (beter) 'van zich te laten horen' d.m.v. 🎤 zangles, stemcoaching en muziekworkshops. Ze is daarnaast ook zelf te horen als 🎙️voice-over en 🧜🏼‍♀️ Zingende Zeemeermin.
Openbare muziek en zangworkshops, lente 2023 (Blog)

Openbare muziek en zangworkshops, lente 2023

Auteur foto

Anne Ermens leerde 2426 mensen (beter) 'van zich te laten horen' d.m.v. 🎤 zangles, stemcoaching en muziekworkshops. Ze is daarnaast ook zelf te horen als 🎙️voice-over en 🧜🏼‍♀️ Zingende Zeemeermin.

Misschien leuk om ook hier te noemen: de zang/muziekworkshops die er deze lente op de planning staan. Maak je borst maar nat:

Workshops Ukelele & Zang

  • Zaterdag 18 maart – Workshop Kinderliedjes met Ukelele & Zang (eigen ukelele niet nodig), Breda
  • Zaterdag 22 april – Workshop Kampvuurliedjes met Ukelele & Zang (eigen ukelele niet nodig), Breda

Leer jezelf begeleiden op ukelele binnen 1 middag, zelfs als je geen muzikale ervaring hebt!

Zangavonden in thema

  • Vrijdag 17 maart – Zangavond ’90’s, Breda
  • Vrijdag 21 april – Zangavond in thema ‘Toto’, Breda. Denk aan verrukkelijke nummers als ‘Rosanna’, ‘Africa’ en ‘Hold the Line’!
  • Vrijdag 19 mei – Zangavond in thema ‘Girlpower‘, Breda

Een avond lekker zingen in thema met een groep, zónder dat je je voor hoeft te bereiden, noten moet kunnen lezen of talent of ervaring hoeft te hebben!

Workshops Zang voor mensen die niet durven of kunnen zingen

  • Zaterdag 20 mei – Workshop Zang voor Mensen die niet kunnen of durven Zingen
     

Voor maximaal 10 mensen boven de 18 die eigenlijk wel willen zingen, maar het niet kunnen of durven. Omdat hun hele familie a-muzikaal is, ze hun stem lelijk vinden, omdat hun muziekdocent zei dat ze er geen aanleg voor hadden of wat voor reden dan ook. I got your back.
 

Workshops Zang Musical

  • Zaterdag 10 en zondag 11 juni – Gastdocent Musical tijdens Zangweekend i.s.m. VocalVibes. Meer info vind je hier.

Niet echt een workshop trouwens, maar een bruisend, all inclusive zangweekend op een prachtige locatie! Dit weekend genaamd ‘Stage Vibes’, is voor de medium tot gevorderde zanger die zich met andere zangfanaten onder wil dompelen in de wereld van Musical (met mij), of Kleinkunst of Funk & soul (met andere zangdocenten).

Meer weten en/of bestellen?! 

Je vind aaaaalle info die je nodig hebt in mijn webshop!

Houdoe en veel liefs,

Anne Ermens

Disclaimer: ik maak soms gebruik van affiliate links. Wanneer je op zo’n link klikt en iets bestelt krijg ik een beetje commissie, zonder dat jij er extra voor betaalt natuurlijk. Daarnaast ga ik sporadisch ook samenwerkingen aan. Soms staat daar een vergoeding tegenover en soms is het ook op vrijwillige basis. In alle gevallen geldt (haha ‘geldt’): geld is leuk, maar integriteit is leuker en je kan er dus altijd op rekenen dat ik 100% eerlijk ben. 

Meer Anne in je leven?!

Gewoon, omdat je bijvoorbeeld (beter) wil leren zingen of spreken, een verrassende workshop wil boeken of iemand nodig hebt die een voice-over voor je inspreekt? Bekijk dan mijn website

Af en toe persoonlijke anekdotes, handige tips én 🔒 verborgen voice-berichten en video’s in je mail, alsof je een penvriendin hebt?

Meld je hier aan voor mijn ‘brieven van Anne’!

Reacties

(Reageer je voor het eerst? Dan keur ik je bericht handmatig goed. Het kan dus zo’n 48 uur duren voordat je ’em hieronder ziet staan.)

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks.
Bekijk alle reacties.
0
Ga naar de reacties!x