Anne Ermens, Profiel Kleur, 2022
Anne Ermens werkt met jouw stem (o.a. zanglessen en workshops) en met haar stem (o.a. voice-over-werk). Daarnaast laat ze van zich horen in haar blogs, waar ze niet alleen schrijft over ondernemen, muziek en stem, maar over alles wat haar bezig houdt.
Rebecca MAF, Poster, Pooiers en Proza

‘Pooiers en Proza’

Author picture

Anne Ermens werkt met jouw stem (o.a. zanglessen en workshops) en met haar stem (o.a. voice-over-werk). Daarnaast laat ze van zich horen in haar blogs, waar ze niet alleen schrijft over ondernemen, muziek en stem, maar over alles wat haar bezig houdt.

Op 15, 16 en 17 juni speel ik in de eindproductie van de MusicAllFactory; ‘Pooiers en Proza’. (Gebaseerd op de musicals ‘The Life’ en ‘Rebecca’) De repetities zijn al in volle gang en ik heb het enorm naar mijn zin.

Het wordt een bijzondere voorstelling, want naast het feit dat ik een grote rol, Mrs. Danvers, speel, die in Duitsland werd gespeeld door niemand minder dan Pia Douwes, is dit ook de afsluiting van mijn 4e jaar MAF. En daarmee dus, tenzij ik blijf zitten, ook mijn laatste ‘opleidingsvoorstelling’!

Hieronder wat meer informatie over de voorstellingen:

Pooiers

Het verhaal speelt zich af in de wereld van prostituees, pooiers, dealers en maakt de verleidingen van  seks, geld en macht voelbaar. Queenie wil haar lichaam tijdelijk verkopen om de gedroomde toekomst met haar Flint – een getraumatiseerde oorlogsveteraan – te kunnen bekostigen, maar het blijkt nog niet zo eenvoudig om uit deze onderwereld te ontsnappen. Regie: Annerieke Groen.

Proza

Een jonge vrouw ‘Ik’ wordt verliefd op de rijke Maxim de Winter. Ze trouwen en vertrekken naar het statige landgoed Manderley, waar hoofd van de huishouding Mrs. Danvers met ijzeren hand de scepter zwaait. Steeds meer voelt ‘Ik’ dat zij Rebecca, de eerste vrouw van Maxim, nooit zal kunnen vervangen. Rebecca is een jaar eerder bij een tragisch zeilongeluk omgekomen, maar haar geest waart nog altijd rond op Manderley. Als tijdens een hevige storm het zeilschip van Rebecca wordt gevonden en blijkt dat zij is vermoord, raken gebeurtenissen in een stroomversnelling. Een speurtocht voert naar hartje Londen waar het duistere geheim van Rebecca wordt onthuld… Regie: André van Hest.

Graag tot dan! (Je kaarten bestel je hier, via de site van Factorium Tilburg!)

Liefs,

Anne

Disclaimer: ik maak soms gebruik van affiliate links. Wanneer je op zo’n link klikt en iets bestelt krijg ik een beetje commissie, zonder dat jij er extra voor betaalt natuurlijk. Daarnaast ga ik sporadisch ook samenwerkingen aan. Soms staat daar een vergoeding tegenover en soms is het ook op vrijwillige basis. In alle gevallen geldt (haha ‘geldt’): geld is leuk, maar integriteit is leuker en je kan er dus altijd op rekenen dat ik 100% eerlijk ben. 

Meer Anne in je leven?!

Omdat je bijvoorbeeld (beter) wil leren zingen, een toffe workshop wil boeken of iemand nodig hebt die een voice-over voor je inspreekt? Bekijk dan mijn complete website!

Liever eerst weten wat andere mensen over me zeggen? Hier vind je meer dan 120 reviews!

Op de hoogte blijven van mijn verhalen, handige tips, exclusieve content en de laatste nieuwtjes over mijn – meestal – bruisende bestaan? Kan gewoon! Klik op de social media iconen hiernaast of meld je hier aan voor de ‘brieven van Anne’!

Reacties

Als je voor het eerst een reactie achterlaat, moet ik die handmatig goedkeuren. Dat doe ik meestal binnen 48 uur. Geen zorgen dus, je berichtje is niet verloren gegaan. 

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks.
Bekijk alle reacties.
Zoek op categorie:
Zoek op maand:

Afgelopen tijd schreef ik:

0
Ga naar de reacties!x