Anne Ermens, Profiel Kleur, 2022
Anne Ermens leerde 2426 mensen (beter) 'van zich te laten horen' d.m.v. 🎤 zangles, stemcoaching en muziekworkshops. Ze is daarnaast ook zelf te horen als 🎙️voice-over en 🧜🏼‍♀️ Zingende Zeemeermin.
Rebecca MAF, Poster, Pooiers en Proza

‘Pooiers en Proza’

Author picture

Anne Ermens leerde 2426 mensen (beter) 'van zich te laten horen' d.m.v. 🎤 zangles, stemcoaching en muziekworkshops. Ze is daarnaast ook zelf te horen als 🎙️voice-over en 🧜🏼‍♀️ Zingende Zeemeermin.

Op 15, 16 en 17 juni speel ik in de eindproductie van de MusicAllFactory; ‘Pooiers en Proza’. (Gebaseerd op de musicals ‘The Life’ en ‘Rebecca’) De repetities zijn al in volle gang en ik heb het enorm naar mijn zin.

Het wordt een bijzondere voorstelling, want naast het feit dat ik een grote rol, Mrs. Danvers, speel, die in Duitsland werd gespeeld door niemand minder dan Pia Douwes, is dit ook de afsluiting van mijn 4e jaar MAF. En daarmee dus, tenzij ik blijf zitten, ook mijn laatste ‘opleidingsvoorstelling’!

Hieronder wat meer informatie over de voorstellingen:

Pooiers

Het verhaal speelt zich af in de wereld van prostituees, pooiers, dealers en maakt de verleidingen van  seks, geld en macht voelbaar. Queenie wil haar lichaam tijdelijk verkopen om de gedroomde toekomst met haar Flint – een getraumatiseerde oorlogsveteraan – te kunnen bekostigen, maar het blijkt nog niet zo eenvoudig om uit deze onderwereld te ontsnappen. Regie: Annerieke Groen.

Proza

Een jonge vrouw ‘Ik’ wordt verliefd op de rijke Maxim de Winter. Ze trouwen en vertrekken naar het statige landgoed Manderley, waar hoofd van de huishouding Mrs. Danvers met ijzeren hand de scepter zwaait. Steeds meer voelt ‘Ik’ dat zij Rebecca, de eerste vrouw van Maxim, nooit zal kunnen vervangen. Rebecca is een jaar eerder bij een tragisch zeilongeluk omgekomen, maar haar geest waart nog altijd rond op Manderley. Als tijdens een hevige storm het zeilschip van Rebecca wordt gevonden en blijkt dat zij is vermoord, raken gebeurtenissen in een stroomversnelling. Een speurtocht voert naar hartje Londen waar het duistere geheim van Rebecca wordt onthuld… Regie: André van Hest.

Graag tot dan! (Je kaarten bestel je hier, via de site van Factorium Tilburg!)

Liefs,

Anne

Disclaimer: ik maak soms gebruik van affiliate links. Wanneer je op zo’n link klikt en iets bestelt krijg ik een beetje commissie, zonder dat jij er extra voor betaalt natuurlijk. Daarnaast ga ik sporadisch ook samenwerkingen aan. Soms staat daar een vergoeding tegenover en soms is het ook op vrijwillige basis. In alle gevallen geldt (haha ‘geldt’): geld is leuk, maar integriteit is leuker en je kan er dus altijd op rekenen dat ik 100% eerlijk ben. 

Meer Anne in je leven?!

Gewoon, omdat je bijvoorbeeld (beter) wil leren zingen of spreken, een verrassende workshop wil boeken of iemand nodig hebt die een voice-over voor je inspreekt? Bekijk mijn site

Af en toe persoonlijke anekdotes, handige tips én 🔒 verborgen voice-berichten en video’s in je mail, alsof je een penvriendin hebt? Meld je hier aan voor mijn ‘brieven van Anne’!

Reacties

(Reageer je voor het eerst? Dan keur ik je bericht handmatig goed. Het kan dus zo’n 48 uur duren voordat je ’em hieronder ziet staan.)

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks.
Bekijk alle reacties.
0
Ga naar de reacties!x