Anne Ermens, Profiel Kleur, 2022
Anne Ermens werkt met jouw stem (o.a. zanglessen en workshops) en met haar stem (o.a. voice-over-werk). Daarnaast laat ze van zich horen in haar blogs, waar ze niet alleen schrijft over ondernemen, muziek en stem, maar over alles wat haar bezig houdt.
Rebecca MAF, Poster, Pooiers en Proza

Recensie ‘Pooiers en Proza’

Author picture

Anne Ermens werkt met jouw stem (o.a. zanglessen en workshops) en met haar stem (o.a. voice-over-werk). Daarnaast laat ze van zich horen in haar blogs, waar ze niet alleen schrijft over ondernemen, muziek en stem, maar over alles wat haar bezig houdt.

Op de website van de universiteit Tilburg werd erg enthousiast geschreven over de bewerking van ‘Rebecca’. (Oftewel ‘Proza’ uit ‘Pooiers en Proza’, de eindproductie van de MusicAllFactory. )

Trots als ik ben wil ik dit natuurlijk maar al te graag laten lezen. Komt-ie!

‘Proza’ is gebaseerd op het boek Rebecca van Daphne du Maurier. Een jonge vrouw (een rol van Dorothy Moolenschot) ontmoet de rijke Maxim de Winter die haar ten huwelijk vraagt. Ze vertrekken naar het landgoed Manderlay waar bedienden en het hoofd van de huishouding hen opwachtten. Tijdens het huwelijk merkt de nieuwe echtgenote dat Maxim in zijn hoofd nog met Rebecca, zijn overleden eerste echtgenote leeft. Ze staat in haar schaduw en zal een plekje moeten veroveren.

De choreografie bij Proza is superstrak, de zang is van een hoog niveau, de muzikale spanning is op een positieve manier voelbaar. De studenten van het Factorium maken indruk. Hier zit duidelijk talent bij. Misschien komt het doordat de artiesten zich aan elkaars hoge niveau optrekken, misschien komt het omdat ze gebruik kunnen maken van decorstukken waardoor het net iets makkelijker acteert of misschien is het het goede werk van de regisseur.’

Je kan de hele recensie van ‘Pooiers en Proza’, door Malini Witlox, vinden op de website van de universiteit van Tilburg.

Los van deze recensie heb ik ook enorm genoten van de voorstellingen. Jammer dat het alweer voorbij is!

Liefs,

Anne

Disclaimer: ik maak soms gebruik van affiliate links. Wanneer je op zo’n link klikt en iets bestelt krijg ik een beetje commissie, zonder dat jij er extra voor betaalt natuurlijk. Daarnaast ga ik sporadisch ook samenwerkingen aan. Soms staat daar een vergoeding tegenover en soms is het ook op vrijwillige basis. In alle gevallen geldt (haha ‘geldt’): geld is leuk, maar integriteit is leuker en je kan er dus altijd op rekenen dat ik 100% eerlijk ben. 

Meer Anne in je leven?!

Omdat je bijvoorbeeld (beter) wil leren zingen, een toffe workshop wil boeken of iemand nodig hebt die een voice-over voor je inspreekt? Bekijk dan mijn complete website!

Liever eerst weten wat andere mensen over me zeggen? Hier vind je meer dan 120 reviews!

Op de hoogte blijven van mijn verhalen, handige tips, exclusieve content en de laatste nieuwtjes over mijn – meestal – bruisende bestaan? Kan gewoon! Klik op de social media iconen hiernaast of meld je hier aan voor de ‘brieven van Anne’!

Reacties

Als je voor het eerst een reactie achterlaat, moet ik die handmatig goedkeuren. Dat doe ik meestal binnen 48 uur. Geen zorgen dus, je berichtje is niet verloren gegaan. 

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks.
Bekijk alle reacties.
Zoek op categorie:
Zoek op maand:

Afgelopen tijd schreef ik:

0
Ga naar de reacties!x