Anne Ermens, Profiel Kleur, 2022
Anne Ermens leerde 2426 mensen (beter) 'van zich te laten horen' d.m.v. 🎤 zangles, stemcoaching en muziekworkshops. Ze is daarnaast ook zelf te horen als 🎙️voice-over en 🧜🏼‍♀️ Zingende Zeemeermin.
Rebecca MAF, Poster, Pooiers en Proza

Recensie ‘Pooiers en Proza’

Auteur foto

Anne Ermens leerde 2426 mensen (beter) 'van zich te laten horen' d.m.v. 🎤 zangles, stemcoaching en muziekworkshops. Ze is daarnaast ook zelf te horen als 🎙️voice-over en 🧜🏼‍♀️ Zingende Zeemeermin.

Op de website van de universiteit Tilburg werd erg enthousiast geschreven over de bewerking van ‘Rebecca’. (Oftewel ‘Proza’ uit ‘Pooiers en Proza’, de eindproductie van de MusicAllFactory. )

Trots als ik ben wil ik dit natuurlijk maar al te graag laten lezen. Komt-ie!

‘Proza’ is gebaseerd op het boek Rebecca van Daphne du Maurier. Een jonge vrouw (een rol van Dorothy Moolenschot) ontmoet de rijke Maxim de Winter die haar ten huwelijk vraagt. Ze vertrekken naar het landgoed Manderlay waar bedienden en het hoofd van de huishouding hen opwachtten. Tijdens het huwelijk merkt de nieuwe echtgenote dat Maxim in zijn hoofd nog met Rebecca, zijn overleden eerste echtgenote leeft. Ze staat in haar schaduw en zal een plekje moeten veroveren.

De choreografie bij Proza is superstrak, de zang is van een hoog niveau, de muzikale spanning is op een positieve manier voelbaar. De studenten van het Factorium maken indruk. Hier zit duidelijk talent bij. Misschien komt het doordat de artiesten zich aan elkaars hoge niveau optrekken, misschien komt het omdat ze gebruik kunnen maken van decorstukken waardoor het net iets makkelijker acteert of misschien is het het goede werk van de regisseur.’

Je kan de hele recensie van ‘Pooiers en Proza’, door Malini Witlox, vinden op de website van de universiteit van Tilburg.

Los van deze recensie heb ik ook enorm genoten van de voorstellingen. Jammer dat het alweer voorbij is!

Liefs,

Anne

Disclaimer: ik maak soms gebruik van affiliate links. Wanneer je op zo’n link klikt en iets bestelt krijg ik een beetje commissie, zonder dat jij er extra voor betaalt natuurlijk. Daarnaast ga ik sporadisch ook samenwerkingen aan. Soms staat daar een vergoeding tegenover en soms is het ook op vrijwillige basis. In alle gevallen geldt (haha ‘geldt’): geld is leuk, maar integriteit is leuker en je kan er dus altijd op rekenen dat ik 100% eerlijk ben. 

Meer Anne in je leven?!

Gewoon, omdat je bijvoorbeeld (beter) wil leren zingen of spreken, een verrassende workshop wil boeken of iemand nodig hebt die een voice-over voor je inspreekt? Bekijk dan mijn website

Af en toe persoonlijke anekdotes, handige tips én 🔒 verborgen voice-berichten en video’s in je mail, alsof je een penvriendin hebt?

Meld je hier aan voor mijn ‘brieven van Anne’!

Reacties

(Reageer je voor het eerst? Dan keur ik je bericht handmatig goed. Het kan dus zo’n 48 uur duren voordat je ’em hieronder ziet staan.)

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks.
Bekijk alle reacties.
0
Ga naar de reacties!x