Anne Ermens, Profiel Kleur, 2022
Anne Ermens werkt met jouw stem (o.a. zanglessen en workshops) en met haar stem (o.a. voice-over-werk). Daarnaast laat ze van zich horen in haar blogs, waar ze niet alleen schrijft over ondernemen, muziek en stem, maar over alles wat haar bezig houdt.
De Spectaculaire-Anne-Show, 2012, header

Site vernieuwd

Author picture

Anne Ermens werkt met jouw stem (o.a. zanglessen en workshops) en met haar stem (o.a. voice-over-werk). Daarnaast laat ze van zich horen in haar blogs, waar ze niet alleen schrijft over ondernemen, muziek en stem, maar over alles wat haar bezig houdt.

Misschien hadden jullie het al gezien, maar vanaf nu ga ik het woord overal verspreiden; mijn site is helemaal vernieuwd!

Wat is er veranderd? Nou, onder andere de lay-out, met onder andere een slider op de homepage. Daarnaast zijn alle teksten weer up-to-date en werkt het contactformulier weer. Bovendien kan je nu ook een filmpje vinden waarin fragmenten van mij te zien zijn, zodat je een beeld kan krijgen van wat ik allemaal doe.

Het enige wat nog niet helemaal up-to-date is, zijn mijn foto’s. Een week na mijn vorige fotoshoot besloot ik mijn haar af te knippen (waardeloze timing), zoals te zien is op deze foto’s. Ondertussen is het weer gegroeid en een andere kleur, en dat zal ik jullie ook snel laten zien.

Op de foto’s na ben ik helemaal tevreden over mijn site. En, dat wil ik je toch even vertellen, ik heb em helemaal zelf gemaakt, en daar ben ik toch wel enorm trots op!

Ik ben heel benieuwd wat je van deze vernieuwing vindt, laat me dit ook gerust weten in een reactie hieronder. Ook als er dingen (nog) niet optimaal werken hoor ik dat natuurlijk graag.

Liefs,

Anne

Oh, en wil je als eerste op de hoogte zijn van al mijn bezigheden en bijvoorbeeld mijn nieuwe foto’s? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief! 

 

Disclaimer: ik maak soms gebruik van affiliate links. Wanneer je op zo’n link klikt en iets bestelt krijg ik een beetje commissie, zonder dat jij er extra voor betaalt natuurlijk. Daarnaast ga ik sporadisch ook samenwerkingen aan. Soms staat daar een vergoeding tegenover en soms is het ook op vrijwillige basis. In alle gevallen geldt (haha ‘geldt’): geld is leuk, maar integriteit is leuker en je kan er dus altijd op rekenen dat ik 100% eerlijk ben. 

Meer Anne in je leven?!

Omdat je bijvoorbeeld (beter) wil leren zingen, een toffe workshop wil boeken of iemand nodig hebt die een voice-over voor je inspreekt? Bekijk dan mijn complete website!

Liever eerst weten wat andere mensen over me zeggen? Hier vind je meer dan 120 reviews!

Op de hoogte blijven van mijn verhalen, handige tips, exclusieve content en de laatste nieuwtjes over mijn – meestal – bruisende bestaan? Kan gewoon! Klik op de social media iconen hiernaast of meld je hier aan voor de ‘brieven van Anne’!

Reacties

Als je voor het eerst een reactie achterlaat, moet ik die handmatig goedkeuren. Dat doe ik meestal binnen 48 uur. Geen zorgen dus, je berichtje is niet verloren gegaan. 

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks.
Bekijk alle reacties.
Zoek op categorie:
Zoek op maand:

Afgelopen tijd schreef ik:

0
Ga naar de reacties!x