Anne Ermens, Profiel Kleur, 2022
Anne Ermens leerde 2426 mensen (beter) 'van zich te laten horen' d.m.v. 🎤 zangles, stemcoaching en muziekworkshops. Ze is daarnaast ook zelf te horen als 🎙️voice-over en 🧜🏼‍♀️ Zingende Zeemeermin.
Anne Ermens, Zangeres, Vocal Coach, Zangles Breda, Blogger

Start Schooljaar 2018/2019

Author picture

Anne Ermens leerde 2426 mensen (beter) 'van zich te laten horen' d.m.v. 🎤 zangles, stemcoaching en muziekworkshops. Ze is daarnaast ook zelf te horen als 🎙️voice-over en 🧜🏼‍♀️ Zingende Zeemeermin.

Na een mooie zomer te hebben gehad met heel veel zon, vrije tijd en een aantal leuke optredens als Zingende Zeemeermin en met Charmony, is het nu tijd om weer aan de slag te gaan.

Niet alleen start ik binnenkort weer met lesgeven op de Opleiding voor Moderne Dans en bij theatergroep Jabber, ook start ik weer met het geven van Zangles in Arnhem.

En, zoals elk jaar moest ik ook dit jaar weer afscheid nemen van een aantal leerlingen, omdat ze gaan studeren, verhuizen, of omdat ze na 6 jaar zangles besluiten dat ze ook wel eens willen leren gitaar spelen. Dat is altijd jammer, maar daar staat tegenover dat er ook weer ruimte is voor nieuwe leerlingen!

Heb je interesse, neem dan zeker een kijkje op deze pagina, waar ik je alle informatie over mijn lessen geef. En, leuk om te weten: ik maak inmiddels gebruik van een online reserveringssysteem. Op die manier gaat er geen lestijd verloren aan het overleggen over nieuwe afspraken. Superhandig!

(Misschien ook leuk om te weten, er zijn plannen om te verhuizen naar Brabant, waarschijnlijk geef ik vanaf 2019 ook zangles in Breda!)

Uiteraard ben ik naast het lesgeven ook nog ‘gewoon’ aan het werk als zangeres, sterker nog; ik ben bezig met iets heel leuks waar ik hopelijk volgende maand meer over kan vertellen. Wil je niks missen? Volg me dan, door je in te schrijven voor mijn nieuwsbrief of me te volgen via Facebook of Instagram!

Wie weet tot gauw,

Groetjes,

Anne

P.S.

Vorig jaar hebben we het schooljaar geweldig afgesloten: op 1 Juli vond het Leerlingenconcert plaats bij Molenplaats Sonsbeek. Hierboven zie je een van de optredens, gezongen door Gwen, en begeleid op piano door mijzelf.

Dit bericht werd in 2018 als ‘zakelijk’ nieuwsbericht geplaatst op mijn website, die destijds puur bedoeld was om mensen te voorzien van informatie over mijn bezigheden als zangeres en zangdocent.

Disclaimer: ik maak soms gebruik van affiliate links. Wanneer je op zo’n link klikt en iets bestelt krijg ik een beetje commissie, zonder dat jij er extra voor betaalt natuurlijk. Daarnaast ga ik sporadisch ook samenwerkingen aan. Soms staat daar een vergoeding tegenover en soms is het ook op vrijwillige basis. In alle gevallen geldt (haha ‘geldt’): geld is leuk, maar integriteit is leuker en je kan er dus altijd op rekenen dat ik 100% eerlijk ben. 

Meer Anne in je leven?!

Gewoon, omdat je bijvoorbeeld (beter) wil leren zingen of spreken, een verrassende workshop wil boeken of iemand nodig hebt die een voice-over voor je inspreekt? Bekijk mijn site

Af en toe persoonlijke anekdotes, handige tips én 🔒 verborgen voice-berichten en video’s in je mail, alsof je een penvriendin hebt? Meld je hier aan voor mijn ‘brieven van Anne’!

Reacties

(Reageer je voor het eerst? Dan keur ik je bericht handmatig goed. Het kan dus zo’n 48 uur duren voordat je ’em hieronder ziet staan.)

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks.
Bekijk alle reacties.
0
Ga naar de reacties!x