Anne Ermens, Profiel Kleur, 2022
Anne Ermens leerde 2426 mensen (beter) 'van zich te laten horen' d.m.v. 🎤 zangles, stemcoaching en muziekworkshops. Ze is daarnaast ook zelf te horen als 🎙️voice-over en 🧜🏼‍♀️ Zingende Zeemeermin.
Afbeelding Update

Update

Author picture

Anne Ermens leerde 2426 mensen (beter) 'van zich te laten horen' d.m.v. 🎤 zangles, stemcoaching en muziekworkshops. Ze is daarnaast ook zelf te horen als 🎙️voice-over en 🧜🏼‍♀️ Zingende Zeemeermin.

Het lijkt nogal stil hier maar er gebeurt een heleboel, vandaar even een korte update over waar ik allemaal mee bezig ben!

Zumba

Omdat graag wat meer wilde werken, en vooral ook in de ochtenden (zanglessen en optredens zijn over het algemeen s’middags en s’avonds), heb ik in maart de Zumba-instructeurs-opleiding gevolgd. Ik hoop snel te kunnen laten weten waar en wanneer je een les bij me kan komen volgen!

‘Charmony’

Na lang brainstormen heeft mijn groepje nu eindelijk een naam; ‘Charmony’! We zijn blij dat we eruit zijn en nu eindelijk aan de slag kunnen met een site en ander promotiemateriaal. Ook staat ons 1e optreden gepland, namelijk op 12 april.

‘Pooiers en Proza’

Over ongeveer 2 maanden, om precies te zijn 15, 16 en 17 juni, speel ik de rol van Mrs. Danvers in de eindproductie van de MusicAllFactory; ‘Pooiers en Proza’, gebaseerd op ‘Rebecca’ en ‘The Life’. Zet het vast in je agenda, want ik ben ervan overtuigd dat het ontzettend gaaf wordt!

Presentaties leerlingen

Op 12 mei om 20.15 spelen mijn leerlingen van SGME de voorstelling ‘Grease‘. Op 20 mei laten mijn leerlingen van de Jacobiberg van zich horen tijdens de jaarlijkse presentatiedag.

Wie weet tot gauw, en mocht je me in de tussentijd in de gaten willen houden; volg me dan op twitter!

Lieve groet,

Anne

Disclaimer: ik maak soms gebruik van affiliate links. Wanneer je op zo’n link klikt en iets bestelt krijg ik een beetje commissie, zonder dat jij er extra voor betaalt natuurlijk. Daarnaast ga ik sporadisch ook samenwerkingen aan. Soms staat daar een vergoeding tegenover en soms is het ook op vrijwillige basis. In alle gevallen geldt (haha ‘geldt’): geld is leuk, maar integriteit is leuker en je kan er dus altijd op rekenen dat ik 100% eerlijk ben. 

Meer Anne in je leven?!

Gewoon, omdat je bijvoorbeeld (beter) wil leren zingen of spreken, een verrassende workshop wil boeken of iemand nodig hebt die een voice-over voor je inspreekt? Bekijk mijn site

Af en toe persoonlijke anekdotes, handige tips én 🔒 verborgen voice-berichten en video’s in je mail, alsof je een penvriendin hebt? Meld je hier aan voor mijn ‘brieven van Anne’!

Reacties

(Reageer je voor het eerst? Dan keur ik je bericht handmatig goed. Het kan dus zo’n 48 uur duren voordat je ’em hieronder ziet staan.)

Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste
Inline feedbacks.
Bekijk alle reacties.
fan van het eerste uur
fan van het eerste uur
16 april 2012 15:07

Het, zoals jij het zelf noemt mini-optreden van zaterdag 14-april, was heel mooi
Dank daarvoor!!!

1
0
Ga naar de reacties!x