Anne Ermens, Profiel Kleur, 2022
Anne Ermens leerde 2426 mensen (beter) 'van zich te laten horen' d.m.v. 🎤 zangles, stemcoaching en muziekworkshops. Ze is daarnaast ook zelf te horen als 🎙️Voice-Over en 🧜🏼‍♀️ Zingende Zeemeermin.
Anne Ermens i.s.m. Jacobiberg, Zomercursus Zang 2011

Zomercursus zang en podiumpresentatie, Jacobiberg

Author picture

Anne Ermens leerde 2462 mensen (beter) 'van zich te laten horen' d.m.v. 🎤 zangles, stemcoaching en muziekworkshops. Ze is daarnaast ook zelf te horen als 🎙️Voice-Over en 🧜🏼‍♀️ Zingende Zeemeermin.

Deze zomer organiseer ik, in samenwerking met popcentrum de Jacobiberg, drie zomercursussen. In deze cursussen werk ik drie dagen met maximaal 8 deelnemers aan een lied, waarbij er onder andere aandacht is voor ademhaling, interpretatie en houding.

  • Data: 18 – 19 – 20 juli, 16 – 17 – 18 augustus en 22 – 23 – 24 augustus
  • Locatie: Popcentrum de Jacobiberg
  • Kosten: €105,- (excl. btw)

Meer weten?

Heb je vragen over de inhoud van de cursus? Neem dan contact met me op!

Voor overige vragen kan je terecht bij de Jacobiberg.

Liefs,

Anne

Disclaimer: ik maak soms gebruik van affiliate links. Wanneer je op zo’n link klikt en iets bestelt krijg ik een beetje commissie, zonder dat jij er extra voor betaalt natuurlijk. Daarnaast ga ik sporadisch ook samenwerkingen aan. Soms staat daar een vergoeding tegenover en soms is het ook op vrijwillige basis. In alle gevallen geldt (haha ‘geldt’): geld is leuk, maar integriteit is leuker en je kan er dus altijd op rekenen dat ik 100% eerlijk ben. 

Meer Anne in je leven?!

Omdat je bijvoorbeeld (beter) wil leren zingen of spreken, een toffe workshop wil boeken of iemand nodig hebt die een voice-over voor je inspreekt? Bekijk dan mijn complete website!

Af en toe een digitale brief met het laatste nieuws, nuttige, inspirerende en grappige anekdotes en tips én 🔒 verborgen voice-berichten en video’s? Meld je hier aan voor de ‘brieven van Anne’!

Reacties

Reageer je voor het eerst? Dan keur ik je bericht handmatig goed. Het kan dan 48 uur duren voordat je ’em hieronder ziet staan.

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks.
Bekijk alle reacties.
0
Ga naar de reacties!x