Blogs

Voordat je verder omlaag scrollt om tussen m’n blogs te speuren, geef ik je vast de antwoorden op de meest gestelde vragen!

Dat heb je goed gezien!  Ik schrijf namelijk niet omdat ‘mensen zeggen dat je moet bloggen voor je vindbaarheid of imago’, ik schrijf omdat ik de onbedwingbare drang heb om dingen te delen.

Aangezien het zonde zou zijn als ik alleen zou vertellen over ‘ken je deze site met karaokeversies al‘, terwijl ik je daarnaast óók nog kan entertainen met  ‘ik ben gaan speeddaten‘ of kan helpen met ‘dit zijn mijn tips voor ondernemers’, heb ik besloten dat ik gewoon schrijf over wat ik wil, wanneer ik dat wil!

Ja hoor! Als je niks wil missen kan je inschrijven voor de ‘Brieven van Anne’, daarin stuur ik ook altijd een link mee naar m’n nieuwste blogs. Je kan me ook volgen op social media om op de hoogte te blijven!

Zeker weten niet! Natuurlijk benoem ik wel eens ‘opdrachtgever X. zei iets wat me aan het denken zette’, of ‘leerling Y. zong een geweldig nummer’, maar ik deel geen dingen die de samenwerking op wat voor manier dan ook kunnen beïnvloeden.

Verder zorg ik ervoor dat – tenzij anders is afgesproken -de mensen die benoemd worden in blogs, onherkenbaar zijn.

Het is vooral gek dat ik niet exact weet ‘wie welke informatie heeft gezien’, maar verder is het geen probleem dat mensen dingen weten, ik ben niet zo’n mysterieus type.

Kijk, iedereen heeft een leven naast zijn werk, inclusief hoogte en dieptepunten. Ik reken er gewoon op dat mensen met wie ik werk heel goed begrijpen dat – ook al laat ik online veel zien – mijn privéleven niet meer of minder invloed op de kwaliteit van mijn werk heeft dan bij ieder ander persoon.

Het kan natuurlijk wel zijn dat mensen – omdat ze mijn persoonlijkheid wat hebben kunnen leren kennen – juist wel of juist niet met me willen werken. Als er daardoor een soort voorselectie ontstaat in mensen die bij me passen, is dat eigenijk alleen maar heel praktisch.

Dat heb ik in 2020 helemaal berekend. Per uur dat ik blog, verdien ik zo’n €0,50 cent. Niet bepaald een goudmijn dus, maar alsnog leuk dat ik hiermee een deel van de kosten van mijn website kan dekken.

Niemand betaalt mij overigens per blog-uur hoor, ik maak gewoon af en toe gebruik van zogenaamde ‘affiliate links’. Wanneer je op zo’n link (zoals deze) klikt en iets bestelt krijg ik een beetje commissie, zonder dat jij er extra voor betaalt natuurlijk. Daarnaast ga ik sporadisch ook samenwerkingen aan. Soms staat daar een vergoeding tegenover en soms is het ook op vrijwillige basis.

In alle gevallen geldt (haha ‘geldt’): geld is leuk, maar integriteit is leuker en je kan er dus altijd op rekenen dat ik 100% eerlijk ben.

Zoek op categorie:
Zoek op maand:
Zonde (Blog)
Persoonlijk

Zonde

Zonde (Blog)
Persoonlijk

Zonde