Anne Ermens, Profiel Kleur, 2022
Anne Ermens leerde 2426 mensen (beter) 'van zich te laten horen' d.m.v. 🎤 zangles, stemcoaching en muziekworkshops. Ze is daarnaast ook zelf te horen als 🎙️voice-over en 🧜🏼‍♀️ Zingende Zeemeermin.
Standaard afbeelding Blog, Computer, Website, Typen, Online (Blog)

Kyrie for Norway

Auteur foto

Anne Ermens leerde 2426 mensen (beter) 'van zich te laten horen' d.m.v. 🎤 zangles, stemcoaching en muziekworkshops. Ze is daarnaast ook zelf te horen als 🎙️voice-over en 🧜🏼‍♀️ Zingende Zeemeermin.

Afgelopen dinsdag had ik het voorrecht mee te mogen doen aan de uitvoering van ‘Kyrie for Norway‘. Een prachtige compositie van Tom Dicke.

Hij schreef dit Kyrie om de slachtoffers en nabestaanden van de gebeurtenissen in Noorwegen een hart onder de riem te steken. Binnen twee dagen had hij, samen met mede-initiatiefnemer Bertram van Alphen, uit alle hoeken van het land zangers bij elkaar getrommeld. Deze zangers vormden een gelegenheidskoor, en zongen het Kyrie in de Sint Janskathedraal in Den Bosch.

Daarover zond Omroep Brabant het volgende stuk uit:

Dit is het uiteindelijke filmpje:

Het was heel bijzonder hieraan mee te mogen werken! Natuurlijk weet ik, muziek lost misschien geen problemen op, maar als het ook maar iemand troost kan brengen is dat de moeite waard.

Veel liefs,

Anne

Disclaimer: ik maak soms gebruik van affiliate links. Wanneer je op zo’n link klikt en iets bestelt krijg ik een beetje commissie, zonder dat jij er extra voor betaalt natuurlijk. Daarnaast ga ik sporadisch ook samenwerkingen aan. Soms staat daar een vergoeding tegenover en soms is het ook op vrijwillige basis. In alle gevallen geldt (haha ‘geldt’): geld is leuk, maar integriteit is leuker en je kan er dus altijd op rekenen dat ik 100% eerlijk ben. 

Meer Anne in je leven?!

Gewoon, omdat je bijvoorbeeld (beter) wil leren zingen of spreken, een verrassende workshop wil boeken of iemand nodig hebt die een voice-over voor je inspreekt? Bekijk dan mijn website

Af en toe persoonlijke anekdotes, handige tips én 🔒 verborgen voice-berichten en video’s in je mail, alsof je een penvriendin hebt?

Meld je hier aan voor mijn ‘brieven van Anne’!

Reacties

(Reageer je voor het eerst? Dan keur ik je bericht handmatig goed. Het kan dus zo’n 48 uur duren voordat je ’em hieronder ziet staan.)

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks.
Bekijk alle reacties.
0
Ga naar de reacties!x